Previayi bitirenler

kızlar bence cok ıyı dusunmssunuz gercekten orda sızın tecrubelerınıze ıhtıyacı olan pek cok anne var
hemde bebeklerınızı saglıkla kucagınıza aldıgınızı gormek onlarada moral olur

açıkcası çok da eskisi kadar herkesin derdiyle dertlenmeyi istemiyorum ama Allah rızası için yardımcı olmaya çalışırım.

ben kendi adıma psikolojik olarak çok ağır bir dönemden geçtim.atlattım desem de previa sayfasına girince içim daralmıyor değil.
fburakla burdan da özel yazışabiliriz.sürekli previa konuşmak istemediğimizde.

ben zor alışıp,zor vaz geçenlerdenim.alıştığım insanlardan kolay kopamam.burası da öyle bir şey oldu benim için.

Kizlar selam, bikac sayfayi okuyunca acikcasi okumayi biraktim. Gercekten cok uzuldum.keske hoop deseydiniz, bende kendi adima cevap verseydim. Tek tek yazilanlari da alinti yapip cevap vermek istemedim.
Genelde diger taraftada uzun konusmalar gece oluyor. Uykudan vs. bazen taviz verip sohbet ediyoruz.
Diger taraf telden daha kolay.
Fburak,senin gibi kendimze kolay gelen tarafi sectim. Yoksa kisi secmedim, asla dusunmem. Kadinlarklubu telden cok yavas, face cok kolay. Zaten yazilanlarin saatlere bakarsaniz biranda yigilma var sonra bos. Hepimiz ugrasiyoruz biseylerle. Face de konu dagilmiyor. takiliyoruz. Maksat geyik. Burada sayfa sayfa okunsada biseyler kaciyor. Dedigim gibi evde olmak demek issiz gucsuz demek degil sonucta sizde biliyosunuz.heryeri okuyup cevaplamak benim icin zor. Kolay olan zaman kazandiriyo.yoksa 24 saat online degiliz ama biri bisey dese, commentlerde tek tek duruyo. Sunneti uzun uzun konustuk hatirliyorum. O kadar hastalik sonrası cesaretini de konuşmuştuk sanki. Hepimiz ugrasiyoruz iste, bazi seyler de atlanabilir.
Ben baska hicbir foruma da girmedim. Kasim, ekim vs. bilmem. Cekirdek grup gidiyoduk burda.vaktim de yok diger taraflara. Bi de onlara girsem, eve 2 cocuga vakit bulamam walla zaten :) onceden bile girmemistim zaten.
Aylardir herseyi paylastik. Bunlari da paylasabilirdik. Keske bana deseydiniz. Neyse kalin saglicakla. Icime atmayim dedim bunlari. Biriyle konusmam lazimdi. Diger tarafa gidip konussam, okumama ihtimaliniz oldugu icin, olmazdi.
Gorusuruz kizlar. Umarim yanlis anlamadir. Yoksa hepimiz kendimize gore biseyler yasiyoruz. Hepimzde sıkıntı , hastalik vs. var. Herkesin cani, aciyan yerindedir.

sitede Arzu söyledi geleyim bakıyım dedim ama okuduklarımdan sonra diyeceğim "hayretler içindeyim". Elif ve Arzunun cevaplarını bilemem, ama ben birkaç şey yazıp bir daha da buraya uğramayacağım. Siteye gelen olursa memnuniyetle konuşurum.

Fburak ve Dağcı canlarım dünya sizin etrafınızda dönmüyor, isteğiniz oysa inşallah o şekilde de döner. Öykü doğduğundan beri kolikti,reflü yüzünden boğulmalar gibi bir takım rahatsızlıkları oldu, hanginiz ne oldu, iyileşti mi,rahatsızlığı devam ediyor mu, test sonuçlarınız ne oldu dedi mi. Belki laf arasında geçmiş olsun dediniz, dikkat edin belki diyorum, çünkü sizin gibi sallamıyorum, hatırlamıyorsam hatırlamıyorumdur.Ama geçtiğimiz ay besin zehirlenmesi yaşadım, Öykü ateşlendi iki gün. Siz siteye girip birşeyler yazdınız, sitem ettiniz, kimse beni sormamış dediniz v.s. ama tenezzül edip geçmiş olsun Aygül hem sana hem Öyküye, Öykü nasıl şimdi demediniz. Ama,

Fburak sen aynı zamanda gelip komşunun kızını bir saat anlatıyorsun,yoldaki kadınları anlatıyorsun, iyi kötü ilgileniyorum ama geçmiş olsun bile demiyorsun. Bunlara rağmen bir kaç hafta öncesine kadar yine de sizi merak edip (özellikle Eymen hasta olduğu için) her mesajın arasına arasına acaba nasıllar diye sıkıştırıyor DUM (geçmiş zaman). Hiç kusura bakmayın o kadar bencilsiniz ki, tek hasta bebek sizinkiler sanıyorsunuz, her ikiniz de bir kere bile geçmiş olsun demediğiniz halde neler beklliyorsunuz. Fburak özellikle seni 100 kere sormuşumdur, 1 kere bile sormadığın birisinden 101. ilgiyi bekliyorsun. Diyebilirsinki, ben zaten seninle hiç ilgilenmiyorum, banane Öykünün ateşinden, senin zehirlenmenden,o zaman anlarım seni, ama isim belirtmediğin için cevap yazma ihtiyacı hissettim. Aşağıdaki eklerde sitede seni ve Eymeni merak ettiğim için sorduğum başlıklardan bazıları var, kusura bakma bütün siteyi tarayamadım, hani diyorsunya hiç merak etmemişim nasılsınız diye, buyur benim ispatımda var, sen bizi sorduğuna dair bir mesaj göster yeter. Lütfen 1 kere olsun bana ya da Öyküye ne olduğunu sorduğun bir mesaj göster, ki yüzüm kızarsın. Alttaki eklentilerden sonra yüzü kızarması gerekenin ben olmadığımı anlayacaksın ya da anlayacaksınız. Sünneti merak etmedik sormadık demişsin, aşağıda ispatı bile var Fburak, geçmiş olsun, hayırlı olsun dedim, akabinde sorduk, hayır ortada deliller olmasa sana inanacağım, o derece. Eğer günde 100 kere soramadıysam hasta olduğum ya da Öykü hasta olduğu içindir, hani senin bir kere bile sormadığın, geçmiş olsun demediğin.

Ayrıca komşunun kızını bizlere anlattığın zamana kadar hergün siteye giriyordun, konuşuyorduk, sonradan buraya girmeyi tercih ettin, neden arkadaşların küsmesin diye. Demek ki biz zaten yeterince grup olamamışız seninle, arkadaşların küsüyo diye bizi bırakıp gittiğin için diyorum bunu. Demek ki önceliğin daha önceden tanıdığın arkadaşlarında.

Dağcı evet seni de sordum v.s. ama Fburak kadar değil. Eymen sürekli hasta olduğu için hep onu sorduk merak ettik, ama anladım ki hata etmişim. Seni sürekli anıyorum, yoğun, çalışıyor, siteye giremiyor iş yerinden v.s. diye ama ne yazık ki benimde ilgilenmem gereken kızım ve işlerim var. Hem orayı hem burayı sürekli takip etmek zor, ve orayı takip etmek daha kolay. Buraya gelip seni yalnız bırakmamak isterdim ve biliyorsun ki ilk günler buraya da geldim yazdım sana, ama sonra takip edemedim, siteye bile her zaman girmiyoruz, ancak şu an olduğu gibi gece giriyoruz.

Bunlar sadece ana başlık olarak açtıklarımdı, ayrıca comment olarakta hep sormuştum laf aralarında. Özellikle Eymenin hastaneye yattığı dönemde hep soruyorduk birbirimize.

Fburak ve Dağcı ben Arzu gibi demiyorum, ben son iki haftadır kişi seçiyorum, 2 hafta öncesine kadar sürekli sizleri sordum, 1 kere bile geçmiş olsun demediniz, Öykünün hiç bir rahatsızlığını her ikiniz de sormadınız. Fburak arkadaşları küsmesin diye bizi bıraktı ama sonradan bizim ilgimizi ister oldu, Dağcı sana fazla bişey demek içimden gelmiyor, çünkü başından beri senin yoğun olduğunu ve burayı zorunluluktan tercih ettiğini biliyorum ama seninde burada özelden mesajlaşığ hakkımızda bişeyler yazmanı hiç yakıştıramadım. Biz sitede birbirimize kızsakta alındığımız şeyler olsa da yüzümüze söylüyoruz, keşke siz de onu yapabilseydiniz. Ben bundan sonra kişi seçiyorum sürekli sizlerin dertlerine ortak oldum, doğuma giderken, çocuklarınız hasta olduğunda, eşinize sinirlendiğinizde......... ama kusura bakmayın sabrım bir yere kadar, beni 1 kere bile sormayan insan kalkmış, yüzü kızarmadan beni soran yok diye yalan söylüyor, yukarıdaki deliller olmasaydı yalan demezdim, bu durumda yalan olduğunu siz de biliyorsunuz.

Çok uzattım, değmezmiş diyorum sadece. Size ve çocuklarınıza mutluluklar, umarım hiç biri hasta olmaz bir daha.

Kızlar ben de çok üzgünüm şu an,çok şAşırdım.gecenin şu saatinde uzun uzun yazamıycam çok halsiz ve yorgunum şu kadarını söyleyim,fburakçım sana teessüf ederim.sünnet oldu diye hayırlı olsun dedik sabahına dualar ettim kuzucuğunun canı acımasın diye,daha ne yapmam gerekiyordu gelip altın mı takaydım ayol?biz de sünnet olduk sen özel olarak ne yAptın bendemi hafıza kaybı var anlayamadımki?niye ve neye bu alınganlık?benim eymenim de 2 aylıkken bronşit oldu hastanede yattık ben öyle senden özel bir ilgi gördüğümü hatırlamıyorum.ama kimseye de alınmadım.ayrıca doğumda neler yaşadığımı az çok biliyorsun onda da özel bir ilgini görmedim beklemedim de.bir vefasızlık olduğunu katiyyen kabul etmiyorum.gruplaşma olduğunu da hiç kabul etmiyorum.senin faceye girememe sebebini de anlamış değilim.yorgunluktan dolayı kafam basmamış olabilir.neyse...

Dağcıcım senin yerin bende ayrı sana darılamam ama senin bana darılmanı da istemem.kimseye karşı bir ard niyet beslemiyorum.kimsenin de beslediğine inanmıyorum.sana nankörlük edip beni hastanede ziyaret ettiğini,sürekli arayıp ilgilendiğini asla unutamam.Allah senden razı olsun.bir kırgınlığın varsa bana karşı,direk söylemeni isterim canım.buradaki mesajlardan biraz onu sezdim..

Ayrıca şu da var ki previa yaşadım ettim diye illaki previa topiğinde nöbetçi yazıcı yardımcı vs olmak zorunda diilim öyle bir misyon yüklenmedim şahsen,söz de vermedim kimseye,şu ara vakit bulamıyorum ben faceye de sık giremiyorum sanki 24 saat ordaymışız gibi mi görünüyor oradan anlamadım ki..şu an foruma girememem demek hiç girmeyeceğim anlamına da gelmiyor refaha erdiğimde girer tecrübemi paylaşırım.şu da var ki özelden yazıştığım,destek olduğum,facede takip ettiğim arkadaşlar da var.herşey göz önünde değil yani...

ayy nekadar dolmuşsunuz yahu valla ben sadece azcık bize bakmadınız diye kırıldım biz giremiyoruz sizi takip edemiyoruz diye neyse bu vesileyle herkez eteğindeki taşları bi güzel dökmüş .. zaten bende dedim mesajımı okuduysanız biz çok problemliyiz muhtemelen problemlerimizden sıkılmışlardır dedim farkındaydım zaten ama napayım yani nefes bile almakta zorlanırken gelip lay laylom sohbetinize eşlik edemedim..
mersenne inan 5 dakika bakıyorum pcye kzınla ve senin zehirlenmenle alakalı bilşey görmedim okadar duyarsız birisi olduğumu düşünmenizede ayrıca üzüldüm... gecikmelide olsa çok çok geçmiş olsun rabbim korumuş seni ve kızını..
ayrıca burda nezaman birinize bişey olduda ben meraketmedim yada geçmiş olsun demedim?
biriniz azcık kaybolsa telaşlandım hep ama malesef faceyi her açtığımda genelde eğlenceli paylaşımlarınızı görüyorum şuanda açın bakın sizde bütün sayfalara bakıyorum hiç bişey yok genelde pasta börek muzlu pasta vs resimleri eski fotoğraflar vs gördüğüm için girdiğim anlarda sizin iyi olduğunuzu düşündüm keyfinizide kaçırmak zaten istemiyorum..

bu arada içiniz rahat olsun gurubunuzdan çıktım ..
okadar kahrımı çektiniz hakkınızı helal edin sağlıcakla kalın....
ayrıca birden bukadar yüklenmeyede hiç gerek yoktu yani okadar büyütülecek bişeyde yoktu sadece ufacık bir sitemdi benimkisi..

bide ben nerdeki arkadaşlarımı kırmamak için sizi terketmişim orayıda anlayamadım.. en çok yazdığım hatta yazabildiğim pc ye ilk oturduğumda açtığım gurup sizin olduğunuzdu.. fatihin bebekliğinden beri olan arkadaşlarım var farklı şehirlerde ve onların gurubuda var sonrada onlara bakıyordum bakabilirsem ama öncelik size bakıyordum...

neyse arkadaşlar benim amacım tartışmak değildi asla iyi kötü günlerimiz oldu sağlıcakla kalın kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hoşçakalın...

pepuke inan şaşırdım yani okadar çok mesaj yazdımki sünnet olduğunuzda ekim anneleri olsun faceden olsun bronşit olduğunuzdada.. hatta doğuma gittiğindede haber alamadığımdada kaç kere sordum...

hatta benim bi durumum var ben tanımadığım kişilerle telde konuşamıyorum ona ramen telini bile aldım haber alamzsam artık bişekilde arayayım diye.. ama neyse doğru haklısınız biyerde son zamanlarda çok sorunlarım var ve ona ramen okadar yorgunken bile size dönüp baktım herzaman...

ben yinede bişey demiyorum geçmişe bak previada hatta asudda şahit dağcıda mersennede kaç ekre sormuşum hergün hergün ne oldu naptı diye .. sadece seni değil hepinizi aynı şekilde sordum... ve burda yazdığım mesajlarda en çok senin sağ salim doğurmana sevineceğimi bile herzamn dile getirdim ..

ama neyse tartışlşma ortamı yaratmak istemiyorum siz haklısınız ben kimseyi meraketmeyen bencil bi insanım .. siz doğuma gittiniz ben hiç önemsemedim hasta oldunuz aynen o şekilde oldu siz sonuna kadar haklısınız ben haksızım ozaman kabul ediyorum...

neyse ya daha fazla bu mevzu uzamasın kendinize iyi bakın...

üste yazdığım mesajlara baktımda gitme mevzusu derken ben başka biyere gitmekten bahsetmedim yine yanlış anlaşılmış yine tü kaka hemen vurun abalıya .. ben komple siteden ayrılmayı kastettim yani gidipte başka biyere girmeyi kastetmedim...
ben pcye oturamıyorumki oturabilseydim zaten girerdim guruba ki oturduğumda mesajımda belirttiğim gibi ilk size baktım hep...

zaten bi mesajımdada belirttim bizden sıkılmış olabileceğinizi problemliyiz malesef napalım bizimde bu şeklide sorunlarımız var yokmuş gibi davranamıyorum..

Yaa canım demogoji yapmaya gerek yok,ne demek bizden sıkıldınız biz sorunluyuz falan?asla bunu kabul etmiyorum yelizcim valla çok haksızlık yapıyorsun bak gece gece uykum kaçtı haa
Eymen hasta olduğu zaman üzlüp her namazımda dua edip ağladım ben,herşey söylenmez ama...
Ben kimseyi ayırmadım hala da ayırmıyorum.en nefret ettiğim şey yanlış anlaşılmak.benim eteğimde taş maş yoktu valla,sekin mesajlarını okuyunca cevap verme gereği duydum.eymen de benim için bir,mihrimah ta,selin ve öykü de..kimseyi ayırmıyorum.
Tamam sen de beni çok merak etmişsin üzülmüşsün sağol Allah razI olsun benim kafasızlığıma ver o zaman.kimseyi kırmak gücendirmek istemiyorum.herkes anne,herkesin derdi yavrusu,herkes iyi oimse kötü değil olamaz da,biz birbirimize en zor zamanlarımızda destek olduk.ispatı plasenta previa topiği sayfaları,üşenmeyen açsın okusun...

bende uyuyamadım inanki düşündüm durdum döndüm döndüm yatakta en son baktım olmuyor kalktım...
inan bende senin için bebeğin için çok üzüldüm hatta burda sen görmemiş olsanda bunu çok kez dile getirdim .. sizi sağ salim gördüğüm zaman nekadar mutlu olduğumu bilemezsin.. ben bebeğine bişey olursa ikinci bir kez daha kötü yıkılacağını bildiğim için hep endişe ettim şu topicte belkide en çok sana bunu kızlarada belirttim çoğu kez en ççok sana sevineceğimi..

benim demek istediğimde çok yanlış anlaşıldı ama birden böyle hurraaa saldırmanızada anlam veremdimki neye uğradığımı şaşırdım valla..

ben faceye cepten giremiyorum guruptada yazdım hatta telden face girdiğimde çıkılmıyor online oluyorum sürekli diye...
gel gelelim çok zorlu bi bebeğim var vakit bulup pc ye oturamıyorum anca vakit yaratmaya çalışıp size bakmaya geliyorum bunu anlatmaya çalıştım...
burda kırıldığım nokta siz 5 dakika ayırıpta biz ne yapıyoruz meraketmediniz...
ben forumda kanamalı hastaneye gittiğinde sürekli gelip soruyordum en son mersenne dayanamadı telini verdi bana merakediyorsun araa dedi .. bende ona bi durumum var ben tanımadığım insanlarla konuşamıyorum dedim oda anlaıdı tamam ben ararım dedi hatta öyle bi mevzu geçti..

o durumum benim çocukluktan kalma malesef a sosyal bir çocuktum ben evde telefon çalar bakmazdım .. hatta 97 yılında kendime cep telefonu aldığımda annem bana çok gülmüştü seni aradıklarında telefonu açabilecekmisin diye ve ben o olayımı yendim en azından arayana cevap veriyorum tanıdığım kişileri araya biliyorum ama hala tanımadığım birini arayamıyorum okadar kusur kaldı bende...

ve evet şuna katılıyorum bu gurup olayından sonra belki kaçırdığım mesajlarınız olmuştur cevap vermediğim göremediğim oda fazla giremediğimden uzun kalamadığımdan ama en azından bi çaba sarfettim benim burda previa arkadaşlarım var onlar napıyor diyip düşünüp 5 dakikalık bi arada girip hatta çoğu zaman yazamyıp kalkmışlığım oldu(bunuda belirttim orda zaten .
ama topic içinde genelde hep meraketmişimdir yazmışımdır birinizde diyinki ben böyle oldum topicte sen bana yazmadın ozaman tamam haklısınız diyim...

yinede neyse ben size sitem ettim konuyu başlattım belki haklıyım belki haksızım bilemicem herkez kendince haklıdır ama konuya bukadar ağır bi dille cevap vermenizede ayrıca üzüldüm... ben size sadece ufak bi sitem ettim siz yangına körükle gittiniz resmen ..inan bi an neye uğradığımı anlayamdım gittim yattım düşündüm düşündüm bu saat oldu nerde yanlış yaptım dedim kendimce bu lafları hakedecek kadar...

hele mersenne yani yerdenyere vurmuşsun elelrine sağlık arkadaşım ...

bi allah rızası için yazdığınız mesajlardaki ağır cümlelerinize dikkatlice birinin bu mesajı size yazdığını düşünerek üzerinize alınarak okuyun sonra lütfen öz eleştiri yapın....

ve hepiniz için dilerimki ne benim yaşadığımı ne siz yaşayın nede bebeğimin başına gelenler sizin başınıza gelsin rabbim düşmanıma bile vermesin(
çok talihsiziz sanırım yine derdimi anlatmış gibi olmayayım merakedilmemişiz dedim evet oğlumun pipi deliğinde şişlik vardı çocuğum zor çişini yaptı fiskiye tarzı işedi ve onu dr'a götürdüm tekrar ve orda tahrişe bağlı kabuklanma olduğunu söyledi dr geçiceğini söyledi ve orda yaptığı işleme şahit oldum görüntü gözümden gitmiyor ... belki ben yaşadıklarımdan dolayı çok hasssasım şu dönemde belkide siz haklısınızdır ama demagoji yapmıyorum ..
zaten zor bir gün geçirdim telefonda kendi ölüm haberimi aldım nedendir bilinmez ama tuhaf oldum ve binbir türlü kafamda kötü şeyler dönmeye başladı .. ve bugün bide üstüne cenazedeydim

ama bana hiç kimse diyemezki topic te sen benle ilgilenmedin şunu yazdımda oralı bile olmadın böyle böyle diye..
her birinizi ayrı ayrı merakettim hep ben ...

etekteki taşlar mevzusuna gelince konu nerelere çekilmiş nekadar kırıcı olunmuş demekki söylemek istedikleriniz varmışda bir kıvılcım aramışta bulmuşsunuz gibi yüklenmişsiniz...

allah aşkına birgün size kırıcı bir tavırla bişey yazdımmı yada dedimmi aslada dememde demedimde .. mevzunun geldiği noktada çok üzüldüm benim hakkımdaki düşüncelerinize...

herneyse zaten burayada bi kaç arkadaşım için geliyordum an itibariyle burayıda bırakıyorum zira benim zaten yeterince problemleri olan bir bebeğim var bundan sonra boş bulduğum vakitlerde sadece ayağımı uzatıp tv seyretmek istiyorum...

yinede okadar kahrımı çekip derdimi dinlediniz hakkınızı helal edin tek tek .. yavrularınız ve siz sağlıcakla kalın hoşçakalın...

galiba herkes kendi açısından yorum yapmış.

burda tek kalan fburak ve ben.mecburi bir kalış,keyfi değil.

yalnız bırakılmanın kırgınlığı bizdeki.onca şey yaşadıktan sonra yapılan bir sitem.zaten birbirinden hoşlanmasa sessizce çıkıp giderdik her birimiz.

ben kendi adıma her sabah ilk açtığım sayfa bu pcde.burdaki arkadaşlarla beraber olma,paylaşma isteği.

mersenne ben çok hızlı baktım face ve her yorumu göremedim.ya da atlamışımdır.yapabileceğim en kolay beğenilerdi.hem yorgun,hem çocuklarla çok zor baktım.ben fazlasıyla yüzünüze söylediğimiz düşünüyorum.burda kendi kendime beklenti içinde olduğumu farkettim.girmek zorunda değilsiniz kendinize göre ama işte beklenti.......
aylarca birbirinin her şeyinde yanında olduk hepimiz.zehirlenmenizi önemsemez gibi davranmış olamam kendi adıma.

özelden yazdım,burda beraber devam edebileceğimizi,umursanmadığımızı.hergün burda sizi bekleyen biri olarak kendimi suçlamayacağım.şartlarınız benim ki kadar zor olmadığını düşünerek özlenip,uğramanızdı sadece beklediğim.
konuştuğumuz şeyler sizden farklı değildi.karşılıklı beklenti hepimizdeki.

fburak yaşadığı sıkıntılardan hassas davranmış olabilir.o kendi kararı.ben onun kadar bile face de kalamadım sizlerle.

mersenne çok keskinsin.burdaki tek konu unutulmak,kırgınlık,aranmamak.
face kolaydır ama aylarca buradydık biz.aylarca girebildik.birbirini görmek isteyen ve buna kırılan arkadaşların sitemi.......
herkesin her şeyini dinledik,destek olduk.
sizin de bildiğiniz gibi ben her şeye rağmen kopmamak için oraya bakmaya çalıştım.
bundan sonra herkes canı nasıl istiyorsa ordan devam eder.fburağa dediğim de bu.

Son düzenleme:

ben sana iletmiştim canım.sen de buraya girmek benim için lüks demiştin.ısrar etmenin anlamı yoktu.
ben her gün burdayım.boş sayfaya ya da kkya merakımdan değil.burda özel gördüğüm ve hiç tanımadan bu kadar ileri dostluk kurduğum insanları görebilmek.
neyse uzatmış gibi hissettim.herkes sebebini ve şartlarını söylemişti.

Yelizcim beni kendi yazdığım mesajlarım beni bağlar,ben sana ağır bir kelime etmedim istersen iki mesajı tekrar oku canım.mersennenin mesajı onu bağlar,biz oturup beraber planlayıp yazmadık rica ederim bana benim yazdıklarımla gel.ben yapıcı olmaya çalışıyorum dün de bunu demek istedim kimseyi kırmak gücendirmek değil niyetim.ne diyorsam o,dolambaçlı konuşamam ben.aygül facedeki sayfayı açtığında hepimize yönelik şeyler paylaştım birbirimizi daha iyi tanımak adına sorular falan sordum hep isimlerinizi İkredildi ama görmeyip kaçırdığınız çok paylaşım oldu normaldir herkes herşeyi görecek diye bir kural yok bunu da anlıyorum ve alınmıyorum.sen cepten çok rahat buraya girebilirsin ama inan ben şuan yazarken çok zorluk çekiyorum.face meğer o kadar rahatmışki bu rahatlığa alışınca burası çok zor geldi.faceyi rahat bulanlar oraya kaydı ama sen ve dağcı burayı rahat bulduğu için burada kaldı bu durumda şimdi kim kimi suçlayabilir?hem sen ilk başlarda paylaşım yapıyordun dağcı da yapıyordu ne güzel konuşuyorduk orada da,sonra ne oldu da birdenbire yokoldunuz?gereksiz alınganlıklar bunlar.sonuçta hiçbirimiz akraba değiliz belki hiç görüşemicez(ki görüşmek isterim)benim de belki alınacağım şeyler oldu ama lafını etmedim üzerinde düşünmedim unuttum geçti.
Eymenciğin sünnetinde problem olmasına çok üzldüm inşallah şimdi pipisi iyileşmiştir senin sorunların beni sıkmıyor baymıyor.ayrıca biz gacede sadece pasta börek geyiği laylaylom yapmıyoruz sen onlara denk gelmişsin.selinin bacaklarındaki problem,öykünün demir eksikliği,arzunun kollarındaki belindeki güç kaybı problemleri,süt problemlerimiz,benim ayak ağrılarım,eşlerimizle olan sorunlarımızıı falan da paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz.orada daha samimi olaniliyoruz.yazdıklarımızı,resimlerimizi sadece biz görüyoruz çünkü.bu da orayı tercih etmemizin en önemli sebeplerinden biri.
Neyse durum böyle bunu uzatmayalımlütfen ben kimsenin üzerine hurraa diye saldırmadım bunun ayrımını iyi yaparsan sevinirim.biz,siz gibi gruplaşma ayırımları yapıp bana yazarak çoğula seslenme.mersennenin yazDıkları onu bağlar dediğim gibi.herkes olgun koca kadın sonuçta...benim seninle sorunum yok.seni de anlıyorum.bana değer vermesen sitem etmezdin bundan sonra buraya da girmeye çalışıcam tamammı canım

Arkadaşım mesajında bana yönelik bişey yazmamışsın ismimi zikretmemişsin.nedenini anlayamadım bu kadar mı küssün bana yok sayacak kadar?özür dilerim umursanmadığını düşündürdüğüm için.farek edememmişim.buraya girmek harbiden bana zor artık sana da faceye girmek zor anladığım kadarıyla.dostluğumuz burada başladığı için faceye geçipordan devam etmemiz sanki burayı ihmal etmişiz gibi oldu ama biz ben yani orada devam etmeyi tercih ediyorum.şu an şu mesajı yazarken ter dölüyorum inan.yazdığım kelimeyi göremiyorum hep sayfanın başına dönmem gerekiyor hata yapıp yapmadığımı kontrol etmem için.ama sanda burası kolay geliyor li oraya gelmek istemiyorsun.ama başta sen de faceye geliyordun sonra kestin.kimse kimseyi teketmedi arkadaşım herkes kendine kolay geleni tercih etti.ben istersim ki hep beraber orada olalım resimler paylaşLım falan amaç o zaten.neyse ben çok uzattım eymeni doyurmam gerek.yeterince ılımlı ve samimi olduğumu düşünüyorum.umarım kendimi anlatabilmişi dir.

faceyi rahat bulanlar oraya kaydı ama sen ve dağcı burayı rahat bulduğu için burada kaldı bu durumda şimdi kim kimi suçlayabilir?hem sen ilk başlarda paylaşım yapıyordun dağcı da yapıyordu ne güzel konuşuyorduk orada da,sonra ne oldu da birdenbire yokoldunuz?

çok söyledim ama elifciğim ben mecburum.zaten görüşmesem de olur deseydim bu konuşmaları yapmazdık.

üşütmüşüm çok fenayım,işteyim.başım dönüyor,halsizim ve burayla uğraşıyorum.

kim ne yapar,ne ister artık zaman gösterir.görüşmek isteyen görüşür,silen siler.(dile getirildiği için söylüyorum)

herkesi anlamaya çalışarak yorum yapsam da burda hissettiğim yalnızlık.bu hissi ne face girmenin kolaylığı,ne de başka bir şey değiştirmiyor bende maalesef.

zorla olacak bir şey yok tabi.

fburak psikolojik olarak tükenmiş halde olabilir,hastalıklardan.vs.

ben aylar önce yaşadıklarımı bile hatırladığım da kaldıramayacağım bir sıkıntı hissediyorum üstümde.

DĞcıcım burda mısın canım?seni kırdıysam özür dilerim hakkını helal et canım

Senin yalnız hissetmene gönlü razı olabilemez ben seni bırakmam yanındayım canım bundan sonra buraya bakmaya çalışıcam ben yanındayım canım kader arkadaşım benim,hocamı bulmama sen vesile oldun hayatım boyunca sana duacıyım gel öpüşüp barışalım kıs

sana diğer sayfada yazmıştım galiba.tek sana yönelik.
bugün hastayım,kafamı toparlayarak zor yazıyorum.
ben de kendimi anlatamadım sanırım.geliyordum ama ne ızdırapla oturduğumu bilsen sandalyede.işler öyle yoğundu ki ve stresli sırt kaslarım yanıyor çok yorulunca.eve gidince bebek hep kucağımda.onun huysuzluklarıyla ve ağrımla yazmaya çalıştım.sonra oğlum gerildiğini farkettim.evdeki 4 kişi hep özel ilgi bekliyor.rahat oturamaıyorum bile.
en önemli husus kırgınlığımızı dile getirdik.oturup sizi çekiştirmedik.

bilmiyorum ben çok hassasım.çok zor koparım.hepimiz aslında çok bağlandık.yeliz de bu bağımızdan dolayı sitem etti.onun ard arda yaşadığı sıkıntıları düşündüğüm de bile çok fena oluyorum.
biz zor günlerin bir araya getirdiği küçük bir gruptuk.
ben en sonunda çok zorladığımı düşündüm.siz defalarca söylemenize rağmen bekledim.bilmem kopamadık birden galiba.
yeliz çok çok üzgün.onun derdi de benden farklı değil ki sizleri görmekti.

ben küs kalamam ya.sabahtan bu yana düşünüyorum hiç görmediğim insanlar,madem istemiyorlar görüşmem diyorum ama fazla sokmuşum ruhuma.

Bana yönelik mesajın gözümden kaçmış şimdi gördüm.canım ben bizi çekiştirdiniz demedimki tamam sen de haklısın diyorum konuyu kapatmaya gönlünü almaya çalışıyorum daha ne yapmam lazım anlayamadım yine bana soğuk konuşuyorsun valla bu sefer ben alınıyorum.

yok kızım ya.ben bu arada eve gidip geldim.bir arkadaş kıza yürüteç getirmiş.alınma,kopuk yazdım.
ben kinci değilim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…