Previayi bitirenler

hem sana dememiştim.aygül özel mesajıma laf etmişti ona dedim.

DĞcıcım burda mısın canım?seni kırdıysam özür dilerim hakkını helal et canım

canım dediğim gibi git-gel yaptım eve.başımda dönüyor.pek kendimde değilim.işe bile odaklamanadım,burdaki durumdan.

hepimizin hakkı geçti birbirimize.kimseyle konuşamadığımız her şeyi sizlerle paylaştık.ben hepinizi kendimden farklı görmedim.özellikle sen ne yaşadıysan kendimmiş gibi üzüldüm,elim ayağım titredi.
bir anda kopmak çok zor benim için.
birbirimizi sevmesek kırılırmıyız?
üzme sende kendini canım.tosbiğini doyur gel,yazmasan da beğenirsin.:)

Mersenneyle beraber ayni seylere bozulmusuz galiba.acikta ne konustuksak Gordunuz. Ayrica birsey konusmak bana yakismaz. Son sayfalarda sitemden fazlasi vardi. Tekrar okudum. ben kendi adima kimseyi kiracak bisey yapmadim. Aksine o yazilari okuyunca ben kirildim. gunduz ben buraya giremedim, gece siz diger tarafa. arada yine mesaj attim ciktim. ama bunun takibi icin buradaki birebir yazismalarin hepsini okumak lazim. uzun zaman lazim. Bunun icin vaktimizin olmamasinormal. Mersenne icin yazdiklarini okusun denmis de, o mesajlara kadarki sayfalarda okunmali. Tekrar Okumak icin bunlari b.sayara gectim. Normalde telden baglaniyoruz, ayarimizi yaptik.Onceden kk normal aciliyodu. Sonra prog. Yapti, artik cok yavas..androidde duzgun calismiyo. Sorun o da degil. Gunduz vakti girmiyoruz fazla. tek tuk laf atip cikiyoruz. Gece 2 ye kadar facede muhabbet ettik.bunun icin uykumuzdan olduk tabi ama olsun. Degdi bence. Guldum cunku.
Fburak ona da dokundurmus ama hep derdimiz olunca ugramiyoruz, geyik guzel. Resimler, eglence...biraz tebessum maksat.
Ama cidden cogumuzun derdi kendine gore buyuk. Hersey de paylasilmiyo. Allah hepimizin cocuklarini korusun, saglik versin kizlar.gonlunuze gore olsun. Onemli degil demissiniz de oole olsun da girdim madem yazmadan cikmayim.

Son düzenleme:

fburakın durumu çok farklı.psikolojisi,beklentisi de.
ben yalnız kalmaktan........
son sayfalarda var olan burda tek kalıp previaya gidelim teklifiydi fburakın benimle paylaştığı.

burda karşılıklı bir duygusal birliktelik oldu,dostluk.
yaşadığı durumdan bunalmış ve belki bizim desteğimize ihtiyacı vardı.onu görememesi olabilir tepkisi.
onun adına cevaplamak istemiyorum ama onun yerine koymaya çalıştım.

burda da benle çok fazla eymenin sıkıntılarını paylaşmadık.ben sabah,o akşam giriyor malum.

neyse bugün başım çok ağrıyor.yanlış yorumlar yapıp kırmayayım kimseyi.
fburak senin adına yazdım ama durumunu anlayabildiğimi düşündüm.

Kusura bakmayın acındırma politikası yapamıyorum ben. Söylediklerim çok net idi. Hayır anlamadığım, biz buraya giremiyoruz, siz oraya. Biz ilgi görmüyoruz diye alınmıyorken siz niye alınıyorsunuz, kusura bakmayın bizim de öyle bir hakkımız var. Kaldı ki, son 3 sayfada kırgınlıklarınızı dile getirmişsiniz zaten, demek daha fazlası var ki özelden mesaj atmışsınız, bu bukadar basit. Tabii ki mesajlaşırsınız, ben onun peşinde değilim. Gerçekler acıdır her zaman kızlar, lafları dolandırmak yerine evet çekiştirdik diyebilmelisiniz bence, ayıpda değil bu ayrıca. Ama karşınızdakinin zeka seviyesini azımsamayın derim.

Ben boşuna siteden sizleri kaç kere sorduğuma dair mesajları bulup resimlerini buraya ekledim sanırım. Çünkü halen sorulmadık,sünneti bile sormadılar diyorsunuz, Allah rızası için buraya mesajımda koyduğum resimlere bakın ve okuma yazmanız var ise okuyun diyorum, eliniz bir tık yapacak sadece. Bakmamış olmalısınız ki, ben zaten sıkıntılarımla bayıyorum v.s. gibi şeyler deyip acıtasyon yapıyorsunuz. Biz hangi sıkıntımıza ortak olmadık bugüne kadar. Konu bu değil. Ben kendi adıma hep sordum. Sorduğumun ispatını da koydum. Elinizi vicdanınıza koyun ve kaç kere beni sorduğunuzu kendinize dürüstçe cevaplayın. Size ne kadar ekmek o kadar köfte lafını da hatırlatmak isterim. 1 kere bile sormayan insan 101. ilgiyi istiyor. Lafla peynir gemisi yürümez kızlar, "aaa ben sordum hep ilgilendim" demeniz, ilgilenmediğiniz gerçeğini değiştirmez. Nitekim, sadece pasta ve börek paylaşımlarımız göze batmış, haklısınız onların arasındaki hastayım mesajına geçmiş olsun yazmak gerçekten çok zoooooor bir iş olmalı. Benim için bana ya da kızıma geçmiş olsun demeniz ya da dememeniz önemli değil, bu yüzdendir ki 1 kere bile aaa bunlar benle ilgilenmiyor, çocuğumu sormadılar demedim. Ama karşınızdakine gösterdiğiniz saygı ve sevgiden daha fazlasını kendinize istiyorsanız, orada bir sorun vardır, oturup düşünmek lazım.

Buraya 100 tane acıtasyon yapacağınıza, burada ya da sitede bir kere olsun, Aygül ve Öykü nasıl, Öykü iyileşti mi diye bir mesajınızın resmini koyun diyorum, bu kadar netim, gerçekten iddia ettiğiniz kadar dürüst ve ard niyetsiz iseniz bunu yaparsınız. Koyamazsınız çünkü hiç ilgilenmediniz ve sormadınız. Bunun için size kırıldım mı hiç, hayııııır, bir kere olsun dile getirdim mi, hayıııııır. Pasta böreklere paylaşımlarımıza takıp ne kadar boş vakitleri var demişsiniz. Ama ben de buradaki son 3 sayfaya baktığımda sizin bacak boyunuzdan ve yersiz çekiştirmelerinizden başka birşey göremedim. Tabii ki geyik paylaşımlarımız olacak, hepimiz insanız. Ama ben oraya bakıyorum pasta börek dışında birşey göremiyorum diyorsanız sizde sorun var, demek ki okumuyorsunuz. Görmek ve okumak ayrı kavramlardır, okumak daha önemlli bir özelliktir. Chatim online görünüyor, arkadaşlarımda cevap vermediğim için küsüyorlar o yüzden siteye giremiyorum diyen, burada hangi arkadaşlarım küsmüş diyor. Diyorum ki, arkadaşların chatten cevap yazmadığın için küsmüş, olabilir, onlar küsmesin diye siteye girmiyorsun ve doğal olarak bizi takip edemiyorsun. Tercihini o arkadaşlarından yana kullanmışsın diyorum. Onların küsmesi senin için önemliyken, bizi bırakıp gitmen senin için önemli değilmiş demek ki, madem bu kadar önemsiziz neden yakınıyorsun.

sen anlamak istediğini anlıyorsun.ben her şeye rağmen oraya uğramaya çalıştım.burda yalnız lkalan benim.face açık olsa girerdim gündüz de.
kimsenin acımasını beklemiyorum.anlayabileceğini beklemiştim.
zaten son üç sayfa içinde özel mesaj olayı.ben sabah gördüm yarenle yazışmaları ve ilk özelde söyledim yelize.
kendimi isbata uğraşacak değilim.inanmamak senin meselen.
neyse gelmek istemeyen gelmedi o kadar.kendini haklı çıkarmaya çalışmana gerek yok.
benim faceden kopya yapıp ekleyecek ne imkanım ne zamanım var.
hiç bir şey olmasa orda bir beğeni yapabildim girebildiğim kadar.
kimseyle zorla görüşme derdinde değilim.

Yazmiyim Yazmiyim diyorum ama son kez sadece şunu yazayım.

Sayin mersenne hanım efendi azraaa nın atılma mevzusundaki mesajı aynen buraya kopyalarsan çok sevinirim..
Orda ona yazar gıbı bana dokundurdugun laflari anlamadigimimi sanıyordun sen?

Peki o çok sorun ettiğiniz mrsajdaki düşünceye sizce durup dururkenmi kapıldım...
Eğer oyleise peki buraya bire bie aynilarini yazma sebebin neydi?...

Ogün zaten bi güzel kalaylamistin bende bişey demedim ama çok guzel anladım...

Bütün itamlarina karşılık vermek istemiyorum artik sadece o mesajımı verdigin cevaplarla buraya kopyala bakalim...

Ayrica yaptığın şey hiç etik değil sen benim facemi nasil görüntülü olarak burada benim iznim olmadan ifşa edersin hangi hakla kimden aldın bu cesareti?

Hiç bir lafını takmadim kızmadim dilediğini yaz kavugumu koydum dinliyor seni bayan mükemmel...
Ama bu tarz özel biseyimi burada benim iznim olmadan ulu orta nasil koyuyorsun?
Sana sadece densizlik bu yaptığın diyorum haddini aşmadan konuş bundan böyle susuyorum alttan aliyorum konu uzamasın diye taki o görüntulere kadardi tabi adım soyadım kabak gibi meydanda...
Bu durumdan hic hoşlanmadım hemde hicccc...

...............

Son düzenleme:
4 adet resmin olduğu mesajla ilgili dediklerinizde haklısınız, mesajla ilgili olarak kendimi site yöneticisine şikayet ettim, gerekeni yapacaklarını düşünüyorum.

Diğer konularda, kimsenin arkasından konuşmadığım için!!!! kimseye verecek cevabım yok, çünkü herşeyi ilgili kişilerin yüzüne söyledim zaten.

Resimler silinmiştir, bu konu ile ilgili rahatsızlık verdiğim herkesten özür dilerim.

Merhaba
Facebook'ta ki konunuzu orada tartışıp burayı meşgul etmeseniz ? Problem nerede biliyor musunuz ? Facebook üzerinde aynı konuları paylaştığınız kişi sayısı artmıyor ama burada her gün yeni biri geliyordu. Orası kısırlaşmaya başlayınca konu kalmadı başladı farklı konular. Farklı konular diyince ne demek istediğimi anlamışsınızdır, bu farklı konuları bir süre sonrada buraya taşıdık : ) Neden çünkü artık kısır döngü başlamıştı... Bu sebeple burada gölge etmeyin başka ihsan istemiyor sanırım arkadaşlar...

Belkide yanlış anladım ama son 3 sayfayı okuyunca böyle bir senaryo yazdım.... Buna ek olarak Kadınlar Kulübü'nün mobil uygulaması da bulunmaktadır, bu sebeple topu bize atmak yerine gerçekleri dile getirmekte fayda var : )

Son 3 sayfayi okuyup yanlis karar vermissin...olay daha onceki sayfalarda. Okuyup yorum getir istersen. Zira diger taraftan haberin yok. O kadar yanlis bir yorum ki, durumu bilsen yorumunu sllerdin diye dusunuyorum.zira facebookta hic bir sorun yok.
Burasida orasida 7 kisi geyik yapmak icin actigimiz bi yer. Burasi tabiki herkese acik. Orasi daha ozel paylasimlar icin. Ama yine burdaki toplam 7 kisinindi.
Neden olayi bilmeden yorum yapan birine cevap verdim onu da bilmiyorum.yazmak icin yazmayalim. Konulara dahil olmak icin tanimak, okumak lazim.
Mobil uygulama yuklu. Nasil calistigini androidde bir denemenizi tavsiye ederim. Yine konuya dahil olmak istegindeyseniz okumaniz gereken cok sayfa var. Yinede burayi birakmadik tabiki. Yillardir burdayim ben. Tekrar edeyim..konu anladiginizdan cok farkli.

yeliz iyi akşamlr canım.
son iki gündür herkes kafasına göre yorum yapıyor burda.

açıkcası hiç bir yorumu kaale almıyorum.herkes kendi seçimini yaptı,uzatmaya da gerek yok.

bugün yarım gün izin aldım.griple öğleni zor ettim.evde biraz dinlenince kendime geldim biraz.

sen nasılsın,eymen nasıl?

canım insan biseyi nasıl anlamak isterse öyle anlar...

Ben buraya üye olmadan öncede facem vardı demekki böyle biyere ihtiyaç duymusumki buraya üye olmuşum....

Bende telden giriyorum biliyorsun aylardır gayette güzel takip ediyorum...

Hem aylardır buraya hergün giriyorduk zor degildide birden okadar zor oluverdi bende onu anlayamadım...
Zor vs yerine biz orayı tercih ettik diyebilirler...

Zor kolay olayı kişiye göre değişir benim evde masa üstü pc var bazen hiç oturmuyorum bazen kısa süreli...
Ama elimdeki telefon heryerde yanımda benim..
Ben faceyi hiç bir zaman çok kullanan biri olmadimda olamamda...

Zaten aylardır burda ufak bi tartışmamiz olmadi kimseyle demekki sebebi orası açıldı kopukluk oldu...
Giremedik bisryleri kaçırdık çünkü uzun duramadik birden kötü ilan edildik...
Ee beni aylardır burdan bilmiyorlarmiydi tanımıyorlarmiydi madem öyle biriyim guruplarina niye davet etmişler...
bide görmediğim kaçırdığım mesajı yüzünden ne itam edildim görsem kayıtsız kalabilecek birimiyim okadar vicdansizmiyim... Foruma yazsa kesin görürdüm orayı takipte sıkınti yaşıyorum... Ben şartlatimi zorluyorum pc Ye oturduğumda. Zaten 2 çocuk biri nekadar problemli hepiniz biliyordunuz...

Neyse bos verdim ben herkez dilediği yerde buyursun dursun ben burada durmak istiyorum burda daha çok faydalı bilgiye daha kolay ulaşıyorum...
Herkez kendi seçimini yaptığına göre sorun yok benim açımdan kendimi zorlamama kasmama gerek kalmadı yani...

Iyiyim canım .. izin almakla çok iyi etmişsin dinlen biraz...
Benimde başım ağrıdı gripken çok fena.. bide minoset kesmiyor başka biseyde kullanamıyoruz.. oda kötü oluyor haliyle...

Kızlar aylar önce pepuke ile aramızda olan yanlış anlama şimdi sizin aranızda olmuş. Çok üzüldüm ama inanın bunlar hormonlarınızdan ve çok yoruluyor olmanızdan. keşke elimden bir şey gelse....

Kızlar aylar önce pepuke ile aramızda olan yanlış anlama şimdi sizin aranızda olmuş. Çok üzüldüm ama inanın bunlar hormonlarınızdan ve çok yoruluyor olmanızdan. keşke elimden bir şey gelse....

canim bende sorun yok. sadece yaptigim seyin adı tercih degil. simdiye kadar hicbiyerde kafama gore yorum yapmadim. yapmam. ben sadece cevap veririm.derdim varsa da pat diye soylerim. tanıstık zaten bu kadar, tanıdınız.
ben de cok uzuldum. gerek yoktu. herkes bi yerlerde yaziyo, geciniyoduk. uzun muhabbetleri face de gece yazisiyoruz zaten. cocuklar, kocalar uyuyunca. cunku o kadar deger veriyoruz ve uykusuz kalıyouz. buraya da giriyoduk vakit buldukca. neyse yazmisin cevap vereyim dedim. sonucta aylardır buradayız.gorusuruz canım. biraz kusmuklardan arınmaya gidiyom. benim kiz costu gene.

ben dün tüm günümü kendimi anlatmaya çalışarak geçirdim.baktım tarzım olmayacak şekilde ilerliyor olay bitirdim tamamen kafamda.extra kendimi yoracak ne enerjim ne de psikolojim vardı.bunca zaman kimseye art niyet duymadım.gittiği yere kadarmış.
normal hayatıma devam.beni bekleyen çok fazla meşakkatim var.artık ne kimseyi anlamaya ne de tahammüle gücüm yok.
huzurum bozulmasın,bana yeter.
isteyen istediğini düşünsün,yapsın.............

boşver sanaldaki gerginliklerle de uğraşma vaktim yok.hayatım fazlasıyla yorucu zaten.

.............................

Son düzenleme:
Canım ben de onu demek istiyorum. Hepiniz çok yorgunsunuz. Zaten uykusuzluğa, hastalıklara, kusmuklara, hayat gailesine anca tahammül edebiliyorsunuz. Demekki küçük yanlış anlaşılmalarda da toleransımız kalmıyor. Bebişler biraz büyüsün, siz de rahatlayın eskisi gibi oluruz inşallah hem daha bana destek olacaksınıııız
Ama sen yine de vakit bulabilirsen gel diğer tarafa da..
Hepiniz iyi olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…