Prezervatif hissi azaltır mı? Orgazmı engeller mi?

zifiri

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
263
Puanlar
303
Yer
Ankara
Korunma yöntemi olarak eşimle prezervatif kullanmak istiyoruz. Sizce artıları eksileri ne hissi
azaltıyor mu?

Orgazmı engellemez de sanki daha geç orgazm olunur gibi geliyor.Bu süreyede erkeğin dayanması lazım ama tabi kişinin bünyesiyle de alakalı.Yeterince tahrik olmayla falan derken prezervatif hissi azaltır net :)
Benim tecrübem de erkekler daha geç oluyor.

Korunma yöntemi olarak eşimle prezervatif kullanmak istiyoruz. Sizce artıları eksileri ne hissi
azaltıyor mu?
Biz 1 senedir prezervatiften başka korunma yöntemi kullanmadık zevki azaltma gibi bi olayı yok gayet zevk alıyorum ben eşim de çok memnun.

Orgazmı engellemez tabi ki hatta ben orgazm olamama problemimi prezervatifle çözdüm
Ben de tereddüt ederek başlamıştım zaten zor orgazm oluyorum iyice azalacak sanmıştım ama dediğin gibi orgazmı bile kolaylaştırdı uzun süredir prezervatif kullanıyoruz

Okeyin kabartmalı olanını kullanıyoruz canım hatta ben de yeni keşfettim yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz uzun zaman sonra orgazm yaşattı bana
gerçekten orgazmı kolaylaştırdı mı? Çünkü benim çoğu zaman orgazma ulaşmam çok zor oluyor. Merak ettim ben de ilk fırsatta deniycem.

azaltıyor mu?
Açıkçası ben çok hoşlanmıyorum prezervatif kullanımından bende zevki azalttı. Prezervatif olmadan ilişkiye girince daha çok orgazm oluyorum

kızlar benim eşim geri çekilme yönteminde biraz bocalıyor hatta kızım bu şekilde dünyaya geldi o yüzden artık prezervatif kullanmaya başladık, orgazm olma konusunda da bi sıkıntı yaşamıyoruz

kızlar benim eşim geri çekilme yönteminde biraz bocalıyor hatta kızım bu şekilde dünyaya geldi o yüzden artık prezervatif kullanmaya başladık, orgazm olma konusunda da bi sıkıntı yaşamıyoruz
hahahahah hem komik hem de güzel bir olay olmuş sizin için. Allah bağışlasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…