- Konu Sahibi peppermint
-
cok tesekkur ederim,
aynen ben de hap kullanim hormonlarimi bozmak istemiyorum,
benim teyzem behcet hastasi ve doktor yillarca kullandifi d.k.haplari yuzunden oldugunu soylemis..
spiral de dogum yapmadan boyle bisey yaptirmak korkutucu geliyor bana,
esim sagolsun hic sikayetci degil,
biz aynen devam edelim o zaman....
tekrar tsk.ler
Rica ederim, deneyimimi paylastim. Ben arkadaslarimi gorunce cokuzuluyoum ayni donemde evlendigimiz. Hepsinde sabit tuy ve kilo problemi var. Bence esine gercekten deger veren bir erkek asla ve asla kendi zevki icin bencil dusunmez. Kadin da kendini dusunmeli, sagligini, hormon duzenini. Dogum kontrol hapi cok ciddi hormonn degisiklikleri yepiyor, saka degil. Butun dunyanin guvenirligi ispat edilmis AR-GE'si yapilan cok unlu bir marka var bildigin uzere.
a.s
Bu arada teyzene acil sifalar diliyorum. Rahmetli Turkan Saylan'in cok onemli imzasi var bu hastaligin iyiylesme sureci icin. Gecmis olsun.
evet cok haklisin,
bu kadar yan etkisi varken , goz gore gore bu haplari icmek olmaz.
ama esi korunmayi reddeden kadinlar napsinlar, habire hamile kalmaktansa iciyorlar bu haplari.
prezervatif icin mi soyluyorsun unlu marka derken?
hee tamam OK anladim ..a.s :roflol:
biz de tek marka aliyoruz zaten herzaman.
tek markanin cesitlerini :dance:
Bence saglikli ve zararsiz dogum kontrol yontemleri kesinlikle ciftlerin sosyal ve egitim altyapilari ile dogru orantili. Maalesef Turkiye'de cogu kadinin boylesine direk kendisini ilgilendiren bir konuda secme hakki bile olmuyor. Biz sansli hanimlariz Masallah.
Merhaba ben 2,5 yıllık evliyim ve kondom ile korunuyoruz. Şimdiye kadar gebelikte yaşamadım bazen geri çekme oluyor,
Her yöntemde risk vardır ama ben kondomu tercih ediyorum bölünme olmuyor geri çekme yöntemi gibi.
Ayrıca ben de OK markasını tavsiye edenlerdenim denemek için başka markayı amıştım ama ben o kadar hassasım ki vajinam tahriş oldu,
tek marka ile durmak yok yola devam...
ne kadar kötüevet evet,
masallah..
cogu kadin haplari bile gizli gizli aliyor esi korunmaya karsi oldugu icin ..:çok üzgünüm:
cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?