- Konu Sahibi peppermint
-
Yasasin, hepimizin vucudu kimyasal icerikli dogum kontrol hapindan uzak. Ama su sitede bu yontemle korunan sayimizdaki azlik Turkiye'de durumun vehametini gozume gozume sokuyor
sitede mutlaka çok kişi bu şekilde kornuyordur da, hani soru soracak paylaşım yapacak bi konu olmadığı için yazan olmuyordur. mesela hapı kullanmanın püf noktaları var, soruyosun bilenler söylüyo ama prezervatifte durum öyle değil kaydirigubbakcemile3
neymis hapi kullanmanin puf noktasi, merak ettim:)
anlam bozukluğu oldu galibaa. genelde şey soruluyo adetin kaçıncı günü başlıycam, kaç gün ara vercem şu bu..
bızde korunduk bu yontemle bır aralar :gitme:
bir ay kadar ,:) durex ve Ok kullanmıstık
ta kı esım cıktıktan sonra şeyin yırtıldıgınılmaz:görene kadar,sonra pazar gunu fellık fellık ertesi gün hapı arayana kadar.. :sinifsinif:
heryer de kapalıydı ,acık olan yerlerde de yoktu ,bulunmuyormuş o hap pek ..
ey Allah'ım ne gündü ,tee bir ucuna gittik izmir'in ..kaydirigubbakcemile3
en temiz yöntem bence..
ya ama bızım sucumu yoktu ki :dilcikar:
ne oldugunu anlamadık zatı bir baktık yırtılmıs ,sadece gerilmişti onu hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3
evlılıgımızın ılk aylarında sayılırdı ,ateşli bir an degıldı oysa kı fisfisfis
yoksa o condom ne ateslı geceler görmüştür sırnaşık şey
neyse :kedi:
Tovbe estafirullah tovbeeeeee, ayol neler konsuuyoruz ;/(
ben esimle tartistim bir saat once, simdi acilan konu ile alakasi yok tabi ama cok uzgunum cokkkk( iki yabanciyiz su an evin icinde....
ben esimle tartistim bir saat once, simdi acilan konu ile alakasi yok tabi ama cok uzgunum cokkkk( iki yabanciyiz su an evin icinde....
Cok sagolun kizlar, iste bize boyle nazar degiyor, ailee mevzusu falan bir yerden birseyler oluyor((.
Evet ben de katiliyorum kedijik'in yorumuna, son derece guvenilir olmasinin yaninda da hijyenik. Oyle iste, kafam dagilsin diye bakiyorum buraya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?