Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
aynen bu yönteme devam bencede OK...hap asla kullanmadım.yumurtaları öldürüyor vücudun doğal gidişatını bozuyor düşünsenize.Daha ne olsun.

saolsun benım esımde cok anlayıslı bu konuda
ılk gunden berı hap kullanmama karsı cıktı
bazen gerı cekılme yontemı bazen condom aynen devammm..........sositososito

Yasasin, hepimizin vucudu kimyasal icerikli dogum kontrol hapindan uzak. Ama su sitede bu yontemle korunan sayimizdaki azlik Turkiye'de durumun vehametini gozume gozume sokuyor

Yasasin, hepimizin vucudu kimyasal icerikli dogum kontrol hapindan uzak. Ama su sitede bu yontemle korunan sayimizdaki azlik Turkiye'de durumun vehametini gozume gozume sokuyor

sitede mutlaka çok kişi bu şekilde kornuyordur da, hani soru soracak paylaşım yapacak bi konu olmadığı için yazan olmuyordur. mesela hapı kullanmanın püf noktaları var, soruyosun bilenler söylüyo ama prezervatifte durum öyle değil kaydirigubbakcemile3

neymis hapi kullanmanin puf noktasi, merak ettim:)

durexin reklamlarına bayılıyorumkaydirigubbakcemile3
latex kokusuda olmuyor bu markada
8 senedir bu yöntem
bence en güzel yöntem

bızde korunduk bu yontemle bır aralar :gitme:

bir ay kadar ,:) durex ve Ok kullanmıstık

ta kı esım cıktıktan sonra şeyin yırtıldıgını lmaz:görene kadar,sonra pazar gunu fellık fellık ertesi gün hapı arayana kadar.. :sinifsinif:

heryer de kapalıydı ,acık olan yerlerde de yoktu ,bulunmuyormuş o hap pek ..

ey Allah'ım ne gündü ,tee bir ucuna gittik izmir'in ..kaydirigubbakcemile3

en temiz yöntem bence..

e tebrik ediyorum, bunca dayaniklilik testini yirtmis condomu yirtabildiginiz icin hemserim! kaydirigubbakcemile3

ya ama bızım sucumu yoktu ki :dilcikar:

ne oldugunu anlamadık zatı bir baktık yırtılmıs ,sadece gerilmişti onu hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3

evlılıgımızın ılk aylarında sayılırdı ,ateşli bir an degıldı oysa kı fisfisfis

yoksa o condom ne ateslı geceler görmüştür sırnaşık şey

neyse :kedi:

Tovbe estafirullah tovbeeeeee, ayol neler konsuuyoruz ;/(

saolsun benim eşim çok anlayışlı yeni evlendiğimiz dönem sen hiç birşey yapma korunmak için ben korunurum hormonlarınla oynama dedi ve ogünden bugüne hep o korunur ve hiç şikayetçi değil.

ben esimle tartistim bir saat once, simdi acilan konu ile alakasi yok tabi ama cok uzgunum cokkkk( iki yabanciyiz su an evin icinde....

En saglıklı,%99 garantı,hijyenık eee daha ne olsun:lepi:

Hıc gordunuzmu cıleklı spiral ya da elmalı hap ya da xl kontrol iğnesikaydirigubbakcemile5

Cesıt bol guven sonsuz e arada bır sorun cıkaran erkekler de vardır tabı ama onları da ıkna etmek zor olmasagerek:jeyyar:

Cok sagolun kizlar, iste bize boyle nazar degiyor, ailee mevzusu falan bir yerden birseyler oluyor((.

Evet ben de katiliyorum kedijik'in yorumuna, son derece guvenilir olmasinin yaninda da hijyenik. Oyle iste, kafam dagilsin diye bakiyorum buraya(

:1hug:
bende kafam takılsın diye bakıyorum.birazda eşimden kaçıyorum.bazen kaçmakta iyi oluyor bence.:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…