- Konu Sahibi peppermint
-
su anda giyindi ustunu basini cikiyor kapida(((( Allah'im ya kafayi yiyecegim...
ordaşuan gece değil bildiğim kadarıyla demi.belki kafa dağıtıp gelir düzelirsiniz
evet canim saat 18:35 daha gec degil yani, ama o kadar sacma sapan bir yerden geldik ki bu noktaya, amannnn neyse bu konu basligiyni mesgul etmeyim ben. :gitme:
bence comdomsuz daha anlaşılır :)bır haz alıyorsunuz:)bence ama...
biz 1 bucuk yıl boyunca geri çekme yöntemı ıle korunduk..ilkelde ols abiiz korudu ve istediğmiz zaman cocuk sahıbı olduk cok şükür şimdi kızımız 8 aylık ve spiral taktırdım enfeksiyon oldu rahmimde cıkarttırmak zorunda kaldım.dogum kontrol hapları malum cok yan etkisi var..eşim korunmaya başlayacak condom ıle ama sürekli ertelıyoruz..2 kez kullandı ikisindede boşalamadı o yüzden.ne biçim birşey bu diyor..açıkcası benim içinde birazcık acı verici oluyor ama eşime pek çaktırmıyorum.çünkü onu kullanmaktan başka çaremiz yok şuan.zevk meselesine gelince kondom ile gerçekten birebir ilişkide olduğu gibi zevk alamıyor insan..ama temiz bir korunma yöntemi gibi..her ne kadar henüz sonuca ulaşamamış olsakta:)
Yasasin, hepimizin vucudu kimyasal icerikli dogum kontrol hapindan uzak. Ama su sitede bu yontemle korunan sayimizdaki azlik Turkiye'de durumun vehametini gozume gozume sokuyor
ne güzel kızlar anlattıklarınız bende şanslıyım nışanlımda kabul etti kendisi korunacak evlenınce yaşasın. hormonlarıma dokunmasın kimse:):asigim:
Atin olumu arpadan olsun demeyen, eslerinin vucut dengelerini iki dakika zevklerinden daha degerli oldugunu savunan esler kervanina katiliyor mustakbel esin oyleyse :)))
merhabalar,
doğum kontrol haplarının( DKH yazacağım) zararlarından ve prezervatifin daha kullanışlı olduğundan bahsetmişsiniz. ama okuduğum kadarıyla prezervatifin başarısızlık riski %14ken DKHnin % 0.4 civarı. bir ikincisi de tüy yapmayan kilo aldırmayan (östrogen miktarı) düşürülmüş doğum kontrol hapları varmıs artık. şimdi ben şunu merak ediyorum. ilk defa ilişkiye gireceğim, ilk korunma yöntemi olarak prezevatif mi iyidir DKH mi? sonuçta evli değilim risk almak istemiyorum ama DKH na da sürekli bağlı kalmak da istemiyorum. yine de sonuçta en sağlıklı ve en güvenilir olanı tercih etmek istiyorum. ne diyorsunuz?CADIARZU
merhabalar,
doğum kontrol haplarının( DKH yazacağım) zararlarından ve prezervatifin daha kullanışlı olduğundan bahsetmişsiniz. ama okuduğum kadarıyla prezervatifin başarısızlık riski %14ken DKHnin % 0.4 civarı. bir ikincisi de tüy yapmayan kilo aldırmayan (östrogen miktarı) düşürülmüş doğum kontrol hapları varmıs artık. şimdi ben şunu merak ediyorum. ilk defa ilişkiye gireceğim, ilk korunma yöntemi olarak prezevatif mi iyidir DKH mi? sonuçta evli değilim risk almak istemiyorum ama DKH na da sürekli bağlı kalmak da istemiyorum. yine de sonuçta en sağlıklı ve en güvenilir olanı tercih etmek istiyorum. ne diyorsunuz?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?