Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
biz 1 bucuk yıl boyunca geri çekme yöntemı ıle korunduk..ilkelde ols abiiz korudu ve istediğmiz zaman cocuk sahıbı olduk cok şükür şimdi kızımız 8 aylık ve spiral taktırdım enfeksiyon oldu rahmimde cıkarttırmak zorunda kaldım.dogum kontrol hapları malum cok yan etkisi var..eşim korunmaya başlayacak condom ıle ama sürekli ertelıyoruz..2 kez kullandı ikisindede boşalamadı o yüzden.ne biçim birşey bu diyor..açıkcası benim içinde birazcık acı verici oluyor ama eşime pek çaktırmıyorum.çünkü onu kullanmaktan başka çaremiz yok şuan.zevk meselesine gelince kondom ile gerçekten birebir ilişkide olduğu gibi zevk alamıyor insan..ama temiz bir korunma yöntemi gibi..her ne kadar henüz sonuca ulaşamamış olsakta:)

ıste bende bu enfeksıyon olayından korktugum ıcın taktırmaktan vazgcetım spıralı...
bızdede gerı cekılme ve condom yontemlerı var...zevk olayında dedıklerıne katılıyorum aynı hıssı vermıyor onun ıcın gerı cekılmeyı cogunluk tercıh ederız...

mrb ben 1,5 yıllık evliyim şimdiye kadar yasminle korunduk bu ay yasmini bırakıcaz fakat doktorumuz 3 ay çocuk düşünmeyin ek korunun dedi bu nedenle bu 3 ay eşim korunacak fakat nasıl korunacagımıza kaar vermedik prezervatifle ilişki çok zevksiz geri çekmede pis ve zor çunku erkeğin dikkatini daıtan bir yontem erkekte cinsel iştahsızlık yapabilecdfek bir metot takvim yontemini düşünüyorum ama onuda eşim guvenilir bulmuyor amannnnn :bbo:

ama kızlar en ii si hap çünkü bahsedildiği hiçbir olumsuzluk yokkk tüm doktorlar türkiye ve amerikada öneriyorlar ve cinsel yaşam kalitenizi çok yuksek tutuyor özellikle yeni evliler en az 6 ay kullanınki cinselliğin tadına varın

Yasasin, hepimizin vucudu kimyasal icerikli dogum kontrol hapindan uzak. Ama su sitede bu yontemle korunan sayimizdaki azlik Turkiye'de durumun vehametini gozume gozume sokuyor

bana da azinliktayiz gibi geliyor evet..

turk erkegi prezervatifi sevmiyor anlasilan,
halbuki hicbi farki yok, bunlarin da ne cesitleri var, inceleri kremlileri vs...

hem de tertemiz, ohhh..

vereliniortak

bizde 1,5 yıl bu şekilde korunduk artık hiç korunmuyoruz bencede çok azınlıkta prezervatif kullananlar halbuki benim eşim kendi istedi bu şekilde korunmayı hap kullandırıp dengemin bozulmasını istemedi şakkıdı

ne güzel kızlar anlattıklarınız bende şanslıyım nışanlımda kabul etti kendisi korunacak evlenınce yaşasın. hormonlarıma dokunmasın kimse:):asigim:

ne güzel kızlar anlattıklarınız bende şanslıyım nışanlımda kabul etti kendisi korunacak evlenınce yaşasın. hormonlarıma dokunmasın kimse:):asigim:

Atin olumu arpadan olsun demeyen, eslerinin vucut dengelerini iki dakika zevklerinden daha degerli oldugunu savunan esler kervanina katiliyor mustakbel esin oyleyse :)))

suan hıc bısey kullnmıyoz korkuom valla yenı dogum yaptım..o torbayı hıc sewmıom..hap içmek ıstemıom,gerı cekılme rsklı ,,offfffff napsak bılmıom ama tedırgınım çokk:gitme:

merhabalar,
doğum kontrol haplarının( DKH yazacağım) zararlarından ve prezervatifin daha kullanışlı olduğundan bahsetmişsiniz. ama okuduğum kadarıyla prezervatifin başarısızlık riski %14ken DKHnin % 0.4 civarı. bir ikincisi de tüy yapmayan kilo aldırmayan (östrogen miktarı) düşürülmüş doğum kontrol hapları varmıs artık. şimdi ben şunu merak ediyorum. ilk defa ilişkiye gireceğim, ilk korunma yöntemi olarak prezevatif mi iyidir DKH mi? sonuçta evli değilim risk almak istemiyorum ama DKH na da sürekli bağlı kalmak da istemiyorum. yine de sonuçta en sağlıklı ve en güvenilir olanı tercih etmek istiyorum. ne diyorsunuz?CADIARZU

ben de senin gibi okumustum internetten, prezervatifle %14 hamile kalma ihtimali varmis,
kadin dogum doktoruna sormustum, (evlenmeden once gitmistim, korunma yontemleriyle ilgili bilgi almak icin) dedi ki, o istatistik prezervatif ilk ciktigi gunden bu gune hesaplaniyormus, ama ilk ciktigi zaman bu kadar kalitelileri yokmus, yirtilmalar vs cok oluyormus, onlar ortalamayi yukseltiyormus, ama simdi kacan spermleri oldurenleri bile var dedi doktor ve %99 koruyor dedi..

bilgibe ;-)

Ben şahsen prezervatif tercih etmem.
Ten uyumunu yok ediyor bence... o ateşi, o esnadaki duygusallığıda öldürüyor.
Bakınca da çok komikkkk
Doğum yapmışsanız spirali öneririm. Doktorum %99.9 bunu önerdi. Ne kilo alama, ne hormonal bir durum, ne unutma derdi... Üstelik bu sayede düzenli olarak kontrole de gidiyorum...

bizde prezervatifle korunuyoruz 9 aylık evliyim..benim de eşim istemedi benim korunmamı hatta biz yazı biraz onun ailesinde biraz da benim ailemde geçirdik ben zor olur iğne yaptırayım dedim ama o kabul etmedi..ama şuna kesinlikle katılıyorumki prezervatifsiz ilişki gerçekten çok daha farklı ve bende prezervatifle canı azıcık yananlardanım ilk girişte özellikle..ama vazgeçmeyi düşünmüyoruz kesinlikle çok hijyenik ve rahat ama şu ön sevişmeden sonraki bekleme süreci hani takarken oluşan bazen heyecenımı biraz söndürebiliyor yani tam ısınmışken beklemk :kedi:

Ben condomu oneririm sana.

Bizde çocuğumuz olmadan kendimizi riske atmak istemedik o yüzden prezervatifle korunuyoruz...
3 aylık evliyiz iyi gidiyor bakalım.... durex ve OK kullandık ikisinden de memnun kaldık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…