- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Partnerim çıkardı ama ben her konuda olduğu gibi pimpirikliyim. Acaba alırken yırtmış olabilir mi, yirtildiysa parca kalmis midir falan diye..Sakın kendi parmağınızı sokmayın.
Doktora görünme şansınız varsa gidin
Sondaki emoji nedir yav?doktora görün nerden bilelim
Sondaki emoji nedir yav?
Tesekkur ederim. Icimi rahatlattiniz.Yırtıldıysa en fazla prezervatif delinmiştir parca şeklinde kopacağını sanmam kuru birşey değil bu nemli ve elastik bir yapısı var zaten hadi diyelim içerde kaldı orada duracak değil zaten yer çekimi diye birşey mevcut tuvalete gittikçe ıkındıkça çıkar kendisi hiç bilemedin adet olunca kanla birlikte çıkar yani ama ben sanmıyorum en fazla prezervatif kesik şeklinde yarılmıstır
Ee ne yapacaktık?içim kalktı partnerim çıkardı falan diyince.
biz de dünyanın öküzü değiliz. anonim de olsak her seyi ayrıntısına kadar anlatmaya gerek yok. partnerim çıkardı yerine çıkardık ter parçaydı vs de yazılabilirdi. kusura bakmayın okuyunca icimin kalkmasına engel olamadıgım icin.Ee ne yapacaktık?
Bunlar normal şeyler.
baci git uyu :) o kendiginden cikarMerhabalar,
Bugün ilişkiden sonra, ilişki sırasında kullandığımız kondomu hiç bir yerde bulamadık.
Sonra vajinamda kaldığını fark ettim ve partnerim çıkardı. Tek parça halinde çıktığını söyledi.
Ben biraz pimpirikli bir tipim. Içimde herhangi bir parçası kalmış olabilir mi? Yırtılmış olabilir mi?
Kendim parmağımı sokup kontrol etsem mi? Ufak bir parça kaldıysa bile bir zararı olur mu? gibi beynimdeki bütün soruları sormak istiyorum..
Teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?