Prezervatif Kazası 🤦🏻‍♀️

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
198
Merhabalar,

Bugün ilişkiden sonra, ilişki sırasında kullandığımız kondomu hiç bir yerde bulamadık.
Sonra vajinamda kaldığını fark ettim ve partnerim çıkardı. Tek parça halinde çıktığını söyledi.

Ben biraz pimpirikli bir tipim. Içimde herhangi bir parçası kalmış olabilir mi? Yırtılmış olabilir mi?
Kendim parmağımı sokup kontrol etsem mi? Ufak bir parça kaldıysa bile bir zararı olur mu? gibi beynimdeki bütün soruları sormak istiyorum..
Teşekkürler şimdiden.

Pardon da kendi parmaginla ne kadar gorup anlayabilirsinki icin rahat degilse doktora git bence

Yırtıldıysa en fazla prezervatif delinmiştir parca şeklinde kopacağını sanmam kuru birşey değil bu nemli ve elastik bir yapısı var zaten hadi diyelim içerde kaldı orada duracak değil zaten yer çekimi diye birşey mevcut tuvalete gittikçe ıkındıkça çıkar kendisi hiç bilemedin adet olunca kanla birlikte çıkar yani ama ben sanmıyorum en fazla prezervatif kesik şeklinde yarılmıstır

Eğer senin içinde prezervatifin takılacağı dikenli bir yapı ya da kesici bir alet yoksa içinde parça kalma ihtimali de yok
Yiltilsa bile kopup içinde kalmaz. Sonuçta nereye takilacakta kopacakta içinde parça kalacak...
Hadi kaldı diyelim merak etme sana bir zarar vermez kendi kendine ilk akintinla akar gider o.

Prezervatif kullandigimiz dönemlerde bizde de oluyordu arada
Tek fark ben iliski sonrasi daha sacimi bile kurutmadan dogru eczaneye ertesi gün hapi almaya olurdu
Öteki yandan prezervatifin parcalanacagini düsünmüyorum, tek parca cikmis iste
Kendim de cikardim, esim de cikardi cok normal seyler bunlar
Bir sorun olacagini sanmiyorum

Tesekkur ederim. Icimi rahatlattiniz.

Ee ne yapacaktık?
Bunlar normal şeyler.
biz de dünyanın öküzü değiliz. anonim de olsak her seyi ayrıntısına kadar anlatmaya gerek yok. partnerim çıkardı yerine çıkardık ter parçaydı vs de yazılabilirdi. kusura bakmayın okuyunca icimin kalkmasına engel olamadıgım icin.

Prezervatif kopabilen veya parçalanabilen bir yapıda değil ki... tutup çekiştirmediğin sürece...bu nedenle parça kalması gibi bir durum olmaz rahat ol...bir tek korunma açısından sorun olabilir diye düşünüyorum yani partnerin sana sperm bulaştırmışsa eğer

O bütün halde çıkmıştır, prezervatif delinebilir vs ama kolay kolay parçalanmaz, zaten siz de hissetmemişsiniz öyle bir şey, içiniz rahat olsun o konuda ama koruyuculuğu kalmamış olabilir eğer gebelik riskinden korkuyorsanız düşük bir ihtimal de olsa doktorunuza danışın.

baci git uyu :) o kendiginden cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…