Prezervatif Kazası 🤦🏻‍♀️

Partnerinizle sevişiyorsunuz herşeyi yapıyorsunuz eliyle bir şeyi çıkarması iğrenç geliyor djdjdj tuhaf bir toplumuz gerçekten. Işıklar kapalı birbirinizi görmeden yorgan altında falan mı dönüyor işler merak ediyorum gerçekten skdjdj neyseeeh
Valla içinizde nasıl kaldığına bağlı hani tamamen içinizde miydi yoksa hani açıklık kısmı dışarda mıydı? Ama yine de bi önlem almanızı öneririm

Bence hemen ertesi gunu hapi al bu daha önemli

Çok rahatsiz oluyosan , okuyunca icin falan kalkiyosa +18 Cinsellik bölümüne girme.Hayret ya birde laf yapmissin.

Prezervatiften nasil bir parca kopmus olabilir?
Vallahi bu konuda hiçbir bilgim yok. Cahili olduğum bir konu. Bir arkadaşım daha önce prezervatifim yirtildigindan falan bahsetmişti. Benim de dün bu aklıma geldi, acaba yırtılıp parçası falan kalmis olabilir mi diye düşündüm.

Tamam prezervatif yirtilabilir ama parcasi kopamaz. Elastik bir sey bu. Atiyorum lastigi koparmaya çalıştığınızda kolayca kopariyor musunuz hayir. Bu da onun gibi.

Parça kalmışsa dahi bence kalmamıştır kalsada vajina doğal olarak dışari atar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…