Prezervatif yırtıldı hamile olabilir miyim? Yardımcı olur musunuz?

siyahmelek1324

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
53
5
1
22
Adetime 10 gün var erkek arkadaşımla cinsel birliktelik yaşadım prezervatifin yırtıldığını gördük ama çıkarırken mi yırtıldı yoksa içimdeyken mi onu bilmiyoruz uç kısmı değil de dibi yırtılmıştı çünkü hamile kalma olasılığım var mı veya olursam bile adet görür müyüm 10 gün var dediğim gibi yardım eder misiniz kafam çok karışık

Adetime 10 gün var erkek arkadaşımla cinsel birliktelik yaşadım prezervatifin yırtıldığını gördük ama çıkarırken mi yırtıldı yoksa içimdeyken mi onu bilmiyoruz uç kısmı değil de dibi yırtılmıştı çünkü hamile kalma olasılığım var mı veya olursam bile adet görür müyüm 10 gün var dediğim gibi yardım eder misiniz kafam çok karışık
10 yildir korunuyorum bir defa gelmedi basima kalitesiz bir seydi sanirim nasil yirtildi yahu

Ertesi gün hapi aldinmi

10 yildir korunuyorum bir defa gelmedi basima kalitesiz bir seydi sanirim nasil yirtildi yahu

Ertesi gün hapi aldinmi
Hayır almadım hormonları bozduğu için çünkü reglim gecikse daha da stres olurum diye almak istemedim çünkü hiçbir şey hissetmedim içime geldiğine dair erkek arkadaşım da emindi

Lütfen yardımcı olur musunuz kafam allak bullak oldu

Back
X