Prezervatif yırtılması

Aynen öyle ilk kez bu kadar çok konuştum bir insanın ahlakına müslümanlıktan dem vurupta bu kadar ağır şeyler söylenemez, herkesin kendi hayatı dedikçe milleti sizde öyle şeyler yaptınız o yüzden onay veriyor oluyor hemen, nasıl bir zihniyet bu ya Allahtan 20 yasında ilkokul mezunu amsterdamı filmleri ne çok iyi biliyor
Senin gözünde ilkokul mezunu cahil biriyim demi . Kendini ne halt zannediyorsun sen ya . Hiçbir halt bilmeyen cahilin tekisin .

Sen kendınle karıştırma her haltı yeseydım konuya senın gıbı yaklaşırdım.
Heah, tamam. Herkesin günahını yüklendin.
Ahirette görüsürüz yavrum.

Nerde nasıl konuşacağını bilmekten daha güzel bi şey varsa, o da gerektiği yerde susmayi bilmektir. Bunca insan sana sus dedi. Ama hala bi şey beceriyor gibi sağa sola laf yetiştiriyorsun.

Sen gerizekalı zır cahilin birisin...
Ben iki üniversite mezunuyum ve zabıt katibiyim emin ol o kadar zekiyim ki 19 yasında 1.likle girdim memuriyete senin gibi koca delisi olmadım, senin gibi aptalları çok bosadık biz , senin gibi cahillerin bu ülkede yasamaması lazım terbiyesiz

Ben iki üniversite mezunuyum ve zabıt katibiyim emin ol o kadar zekiyim ki 19 yasında 1.likle girdim memuriyete senin gibi koca delisi olmadım, senin gibi aptalları çok bosadık biz , senin gibi cahillerin bu ülkede yasamaması lazım terbiyesiz
İlim cehaleti alır eşeklik baki kalır sizden onu da almamış

İlim cehaleti alır eşeklik baki kalır sizden onu da almamış

Ama gerçekten böyle birinin burada işi olmamalı
Keşke bı çip yapılsa herkese takılsa seda gibilerin alnında yanıp sönse ülkece gördüğümüz yerde kacsak tek başlarına kalsalar sonra bunun gibiler birbirini bulup birbirlerini yeseler ama işte hayat...

Back
X