Prezervatif yırtılması

Havlamak sana mahsus susturmakta ınsanlara
Sizin yüzünüzden din yara alıyor. Bakın bir üye örnek müslüman yazmış. İroni yaptığını biliyorum fakat yine diyorum ki yanlış yapıyorsunuz seda96 kendinize gelin

Sen kendınle karıştırma her haltı yeseydım konuya senın gıbı yaklaşırdım.
Defol git ahlaksız sen kendini benle karşılaştırma asıl doğru kınuya benim gibi yaklasan evli barklı coluklu çocuklu kadınlar da her haltı yemiş oluyor demi defol git lanet insan kızından çıkar bunlar

Siz ne kadar dini bilgiye sahipsiniz bilmiyorum ama tabii ki günahın büyüğü küçüğü vardır . Ben kimseyi cennetlik cehennemlik diye ayırmam orasını Allah bilir. İnanıyor musun bilmiyorum ama benim inandığım kitapta değil zina yapmak zinaya yaklaşmayın buyuruyor. Benim inandığım peygamber zinanın ne kadar büyük günah olduğunu açık bir şekilde bildiriyor sana daha bir çok şey anlatabilirim ama bu kadar kafi merak ettiysen detayını aç ve öğren ...
Tövbesininde ne kadar kıymetli olduğunu da okumuşsundur umarım. Kınamanin büyük günah olduğunu da. Allahın soracağı soruları ve hesapları yapmaya amma meraklısınız.

Bunda inanılmıcak bir durum yok ki, bu durum gerçekten oldu ve gerçekten ilk defa böyle bir durumla karşılaştığımız için şu anda ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Ertesi günü hapı çok ciddi hormonsal zararlara yol açabileceğini söylemişti Kadın doğum uzmanı birdaha kullanmamam için tembihlemişti. O yüzden direk Ella kullanmadım.
Ella kullan bence gebe kalma ihtimalin yuksek adet döngune göre yumurtlama tarihin bu dönem bi de zevk suyunda bile sperm var unutma bebek icin 1 sperm yetiyor. Ellayi kullan adet olunca da artik aylik ignelerden yaptir işini şansa birakma

Forum değil trol yuvası birisi bir mantıksız konu açıyor diğerleri onu onaylıyor ekip sağlam kurulmuş amaç ise temiz Müslüman ailelerin zihinlerini bulandırmak yapılan bir çok yorumu okudum. Yapılan yorumların Bir çoğu Müslümanım diyen birinin düşüncesi olamaz . Toplumun temel taşı ailedir aileyi parçalarsan ne toplum kalır ne millet ne devlet. İslam dini neden yasaklamış hiç sebebini düşündünüz mü . Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen bir gün gelir o yılan senide sokar . Bu olay bukadarmı hafife alınmalı. Ben böyle hayatı kabul etmiyorum . Güzel ülkemde böyle ahlaksızlıkları da görmek istemiyorum . Siz İllaki böyle hayatı doyasıya yaşamak istiyorsanız Paris'e gidin Amsterdam'a gidin doyasıya yaşarsınız . Hem Amsterdamda red light da size de iş verirler...
Daha yeni banım açıldı ama bir daha yiyebilirim, sorun değil. Çünkü inanılmaz sinirime dokundunuz.

Geldiniz ve konuyu ne hale getirdiniz S Seda96 ,hakaret, polemik, ağız dalaşı... Böyle mi yaşıyorsunuz dininizi?
Şu yazdığınız yorumun içinde dahi tonla zan var; "Sizler de aynını yapıyorsunuz" dediniz yetmedi, şimdi de amaçları, niyetleri sorgulayarak mı hakka girmeyi tercih ettiniz?
Ve bu arada, siz Arabistan'a gitmeye ne dersiniz?

Dininiz için beklediğiniz saygı ve itinayı, niçin başkalarının inançları, tercihleri için sergileyemiyorsunuz?
Niçin bir ayıp(!) gördüğünüzü düşündüğünüzde, dininizin emrettiği gibi örtmek yerine, deştikçe deşiyor ve taş yağmuruna tutuyorsunuz?
Burada kim "Zina değil bu, dinimizce uygundur" dedi size? Size söylenen, "Tercihlere müdahil olamazsınız" kısmı idi, yahu günahını bildiğiniz adamların tövbesini de bilecek misiniz de küfür kıyamet parmakla işaret ederek yuhalıyorsunuz?
Size bu hakkı kim veriyor? Ya Allah serbest bırakmış günahı da sevabı da işleyene, tövbe kapısı da açık kıyamete kadar denir. Siz O'ndan daha büyük bi kudret misiniz de bu kadar keskin ve afsız konuşmalar yapabiliyorsunuz? Şirke mi girdiniz ne farkında olmadan?

Bi bakın kendinize ya, inancınıza hakaret gibisiniz, başkasına gerek yok.

Bakirelik ruhtadır kızlık zarı et parçasıdır edebiyatı yapanlar utanmadan başkasıyla evlenince kızlığını diktiriyorlar cesaretliler madem o kadar kocalarının karşılarına da ben daha önce ilişki yaşadım diye çıksınlar

Çıkmayacağını nerden biliyosun senin bu kızgınlığın kime? Size ne ne isterse yaşar madem kendi vicdanı? Bebek mi aldırmış çocuk mu çöpe atmış zar mı diktirmiş bu yorum ne alaka ya?

Back
X