Prezervatif yırtılması

Arkadaşlar bunda ters bir durum göremiyorum ki, üst üste ilişki yaşamak hele daha yaşlılık yada sağlıkla ilgili sıkıntı yoksa normal bir durum olamaz mı ? Asıl konu hakkında fikir, görüş , önerileriniz yada yaşadığınız tecrübelerinizi paylaşabilirseniz gerçekten sevinirim.
Yaşadığımız tecrübeler :işsiz: :KK64:

Kalma ihtimalin yuksek bence..o kazara diyenlerin cogu zaten boyle durumlarda kaliyor.Ertesi gun hapi sart hic vakit kaybetme hemen ic.

Bunda inanılmıcak bir durum yok ki, bu durum gerçekten oldu ve gerçekten ilk defa böyle bir durumla karşılaştığımız için şu anda ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Ertesi günü hapı çok ciddi hormonsal zararlara yol açabileceğini söylemişti Kadın doğum uzmanı birdaha kullanmamam için tembihlemişti. O yüzden direk Ella kullanmadım.

Bunda inanılmıcak bir durum yok ki, bu durum gerçekten oldu ve gerçekten ilk defa böyle bir durumla karşılaştığımız için şu anda ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Ertesi günü hapı çok ciddi hormonsal zararlara yol açabileceğini söylemişti Kadın doğum uzmanı birdaha kullanmamam için tembihlemişti. O yüzden direk Ella kullanmadım.

Daha önceden de ella kullanmışsın demek ki ilk değil

ertesi gün hapını ne kadar kullandın ki :) bence sen spirel taktır canım :)

Daha önce kullandıysan tecrübelisin zaten bize niye soruyorsun? Biz ne bilelim sevgilinin şeyinde sprem var mı yok mu?

Arkadaş kendimi rahat sanardım midem bulandı iyi mi?
2 ay sıkıntı yaşarmış da zararlıymış da. Asıl hamile kalıp bu kafayla çocuk doğurursan o çocuğa sıkıntı olursunuz ikiniz.

Şu elastik şey nasıl yırtılır yıllardır çözemedim..

düşük bir ihtimal .
olurmu bilemeyiz tabiki.
ama ertesi gün hapı gerçekten çok zarar veriyor.bütün hormon dengeni adet düzenini bozuyor.
mecbur kalmadıkça kullanılmamalı ama riske atmak istemiyorsanizda için.
içiniz rahat olur.bir ay endişe tasirsiniz gerginlik yuzunden de gecikir bu sefer iyice endişe edersiniz.
test yaparsınız çıkmaz.
aceba varda çıkmıyor mu felan bir sürü kafanızı yorar.:KK64:
neyse uzun oldu kusura bakmayın.:)

Back
X