- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi Eylul_Izmir
Ihtimal var bu yolla hamile kalan tanidiklarimda var.
Nasil yirtiliyor ama merak ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ihtimal var bu yolla hamile kalan tanidiklarimda var.
Moderncikler zinayı meşrulaştırma modernzm oldu
Bunda inanılmıcak bir durum yok ki, bu durum gerçekten oldu ve gerçekten ilk defa böyle bir durumla karşılaştığımız için şu anda ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Ertesi günü hapı çok ciddi hormonsal zararlara yol açabileceğini söylemişti Kadın doğum uzmanı birdaha kullanmamam için tembihlemişti. O yüzden direk Ella kullanmadım.
Bilelim bizde saolBen de hic yasamadim ama sanırım ters takinca yirtiliyormus. Bir de su ekstra ince tarzi modelleri var ya onlar da yirtiliyormus.
Ama henüz evlenmemişler o noktayı kaçırmayalımValla ben hemen boşanma dilekçesi yazıyorum ne adamlar varmış
Ya ben alinti yapmadan aslinda bir kac kisiye yazip genel konusuyormus mesajlarina cok sinirleniyorum kacak dovus gibi geliyor bir de konuya yorum yazmayip baskalarinin mesajlarini dusuncelerini elestirenler tuhaf geliyor neden boyle yaziyorsunuz.Öf bazılarida bir garip ya... Bosalma gerceklestikten sonra penis sertligini hala koruyabilir ve devam edilebilir bu imkansiz birsey değil.
Condom yirtilmasi ise kuruluktan kaynaklanabilir yada ucunun havasini almadan takinca olabilir. Konu yalan veya gercek orasini bilemem ama bilmediginiz seyleri imkansizmis gibi yaziyorsunuz ya...
Dandikse olabilir kıssŞimdi ben burda tecrübelerimi nasıl anlatsam ki
Hiç kondom yırtmadık nasıl yırtılıyor anlamıyorum
Sizin gibi düşünenler yüzünden kürtajda katledilen bebekler çöpe atılan cesetler bi zevk uğruna o masum canlar gidiyor kim bilir böyle kaç masum gayri meşru ilişkiye kurban gitti herkesin mahkemesi kendi vicdanıdırsize ne?
Bakirelik ruhtadır kızlık zarı et parçasıdır edebiyatı yapanlar utanmadan başkasıyla evlenince kızlığını diktiriyorlar cesaretliler madem o kadar kocalarının karşılarına da ben daha önce ilişki yaşadım diye çıksınlarsize ne?
Ya ben alinti yapmadan aslinda bir kac kisiye yazip genel konusuyormus mesajlarina cok sinirleniyorum kacak dovus gibi geliyor bir de konuya yorum yazmayip baskalarinin mesajlarini dusuncelerini elestirenler tuhaf geliyor neden boyle yaziyorsunuz.
Sizin gibi düşünenler yüzünden kürtajda katledilen bebekler çöpe atılan cesetler bi zevk uğruna o masum canlar gidiyor kim bilir böyle kaç masum gayri meşru ilişkiye kurban gitti herkesin mahkemesi kendi vicdanıdır
bekleyip göreceksin o zaman :)Bunda inanılmıcak bir durum yok ki, bu durum gerçekten oldu ve gerçekten ilk defa böyle bir durumla karşılaştığımız için şu anda ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Ertesi günü hapı çok ciddi hormonsal zararlara yol açabileceğini söylemişti Kadın doğum uzmanı birdaha kullanmamam için tembihlemişti. O yüzden direk Ella kullanmadım.
Ertesi gün hapı kullan. Bırak adet düzenin bozulsun.Merhaba hanımlar,
Dün başıma gelen bir olay hakkında fikrinizi sormak istiyorum. Dün, erkek arkadaşımla ilk ilişkimizde boşaldıktan sonra prezervatifini düzgünce çıkardı ve penis bölgesini selpak ile temizledikten sonra ikinci prezervatifi takıp devam ettik, bir 5 dakika sonra prezervatifin patladığını farkettik, fakat boşalma durumu olmadı. Sizce bir sıkıntı olur mu ? Ertesi günü hapı içmem gerekir mi ? Ella ertesi günü hapı kullanmak istemiyorum. Bir kere kullandım adet döngüm ve kendi dengem alt üst olmuştu 2 ayda zor toparlamıştım.
ayol kız zar mı diktirecem demiş? çatır çatır sevişiyorum demiş sadece. siz niye kendi kendinize hikaye yazıp ilerde kocişkosuna yalan söyleyecekmiş gibi davranıp ahlak dersi veriyorsunuz?Bakirelik ruhtadır kızlık zarı et parçasıdır edebiyatı yapanlar utanmadan başkasıyla evlenince kızlığını diktiriyorlar cesaretliler madem o kadar kocalarının karşılarına da ben daha önce ilişki yaşadım diye çıksınlar