- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi Eylul_Izmir
Herkes müslüman olmak zorunda sanki. Kıl olıyorum şöyle kendi inanışlarını en doğru inanış olarak kabul edip başkalarına dikte edenlere.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinismustum :)aaa bunu ilk defa duyuyorum :)
gidip zarı mi alin dedin :)
Heee anladimVajinismustum :)
Zar çıkartma ameliyatı oldum doktor başka çare yok dedi
Baya bildiğin zar . biyopsi için saklamislardi gösterdiler bide :) suyun içinde süzülerek yüzüyordu
Vajinismustum :)
Baya bildiğin zar . biyopsi için saklamislardi gösterdiler bide :) suyun içinde süzülerek yüzüyordu
Aynen öyle.Aynen... Sırf bakireyim diyebilmek için ilişkiyi o boyuta getirmeden herşeyi yaşayıp sonra ben çok namusluyum çünkü bakireyim kocama sakladım deyip ahkam kesiyorlar o daracık zihniyetleriyle
Kimin kiminle ne yaptığı kendilerini ne ilgilendirirse
Aslında cümlede söylemek istediğimi anlatamadım"Kocan olmayan erkekle arkadaslik etmek" cumlesi bastan basa mantik hatasi zaten![]()
Hayır o anlamda demedim her şeye zina gözüyle bakanlara dedim o günahsa bu da günah demek istedim evlenmeden önce erkek arkadaşlık bu zihniyette olanlaranlafıö.ne oluyor?
siz kocanızı ilk defa nikahta gördünüz heralde.
Sanırım amaç gebe kalma riskini anlatmak, hani kalıntı kalmdı ama yine de sizce ilaç kullanmalı mıyım demek istemiş.Direk problemden bahsetseydin anlardım fakat burası her ne kadar bir kadın platformu olsada bir kadın olarak ben bile bir başkasının ilişkisini bu kadar içinden anlatmasını uygun bulmuyorum .
Yok çıkardı , peçeteyle sıvazladı vs vs.
Aaa ilk kez duydum valla Ne diyeceğimi bilemedim :))Vajinismustum :)
gı sen kocanla sevişemiyon diye niye milletin seks hayatına sardın şimdi psikolojisi bozukErkek arkadaşla ilişkiye girmek zina sonuçta kocan değil ben yorum yapmıyım en iyisi
Günahın büyüğü küçüğü var mı günah günahtır, şimdi cehennemi boyladı demi arkadaş belki sonradan hata yaptığını anlayacak belki pişman olacak bu kadar büyük konuşmayın, belki de yaptığı bi iyilikle günahı affolacak nerden biliyorsun.her koyun kendi bacağından asılır ahireti bu kadar gazla düşünmeyin.Katılıyorum naz571ayıp ya zına ıslemıs en büyük gunaha gırmısın ahırette onun cezasını dusunecegın yerde hamıle kalırmıyım dıye düşünüyorsun. Çok yazık senın gıbılere...![]()
gı sen kocanla sevişemiyon diye niye milletin seks hayatına sardın şimdi psikolojisi bozuk
Ahiret size göre var diye başka insanlara göre olmak zorunda değil. İnsanlar müslüman olmak zorunda değil, dindar olmak zorunda değil. Sizin kurallarınız herkesi bağlamıyor. Sırf siz inandınız diye o şey doğru olmuyor. İneğe tapanlara gidip sorsan onun için en büyük günah inek öldürmektir. Herkesin gerçekleri kendi inanışına veya inançsızlığına göre değişir.Katılıyorum naz571ayıp ya zına ıslemıs en büyük gunaha gırmısın ahırette onun cezasını dusunecegın yerde hamıle kalırmıyım dıye düşünüyorsun. Çok yazık senın gıbılere...![]()
Yüzde 99 u musluman bı ülkede yasıyoruzya hanı muslumandır dıye degerlendırdım. Velev kı musluman olmasa bıle toplumsal ahlak kuralları dıye bısey vardır. Sızce yaptığı şey etık mı? Sız evlımısınız bilmıyorum ama yapılan ahlaksızlıgı onayladıgınıza göre sız de yapıyorsunuz demekkı..Ahiret size göre var diye başka insanlara göre olmak zorunda değil. İnsanlar müslüman olmak zorunda değil, dindar olmak zorunda değil. Sizin kurallarınız herkesi bağlamıyor. Sırf siz inandınız diye o şey doğru olmuyor. İneğe tapanlara gidip sorsan onun için en büyük günah inek öldürmektir. Herkesin gerçekleri kendi inanışına veya inançsızlığına göre değişir.
Konuya pek inanasim gelmedi Ama döllenme icin bir tanecik bile yetebiliyor. He sunu belirtecegim Ertesi gün Hapi kullanmakla 2 ayliklen kürtaj yaptirmak arasinda Dini ahlaki ya da insani bir Fark yok...Hepsi ayni. Hormonal dengeden Ziyade düsünmen Gereken Baska seyler olabilir o anlamda söylüyorum... en nihayetinde bir gün de olsa iki Günde olsa iki aylikta olsa yola cikan can candir...Bunda inanılmıcak bir durum yok ki, bu durum gerçekten oldu ve gerçekten ilk defa böyle bir durumla karşılaştığımız için şu anda ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Ertesi günü hapı çok ciddi hormonsal zararlara yol açabileceğini söylemişti Kadın doğum uzmanı birdaha kullanmamam için tembihlemişti. O yüzden direk Ella kullanmadım.