Prezervatif

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.627
2.547
133
İlişki sırasında prezervatif sevmeyen kadın var mı yoksa bende mi tuhaflık var? Eşimin prezervatif kullanmasını istemiyorum. O da geciktirdii için kullanmak istiyor.

Benim için farketmiyor. Genelde erkekler sevmiyor, hissi azaltıyormuş diyorlar. Siz neden sevmiyorsunuz tahriş mi ediyor? Belki alerjiniz vardır.

Ben ilk ilişkilerimde çok acı çektim onun yüzünden sonra korunmadan ilişki denedim çok hoşuma gitmeye başladı

Düşüncesi bana da hoş gelmiyor, ben de sevmezdim herhalde. Yani, evlenip de deneseydim bir fikrim olurdu. Şu an bir fikrim yok. Evlenemiyorum çünkü. No izdivaç no halvet. No halvet no prezervatif. Güya evlenecektim ben bu sene. Korona çıktı. Düğünüm vardı benim Pazar günü. Püü, pü... Neyse, prezervatif kullanmayı sevmeyen ama eşi kullanmakta ısrarcı olan arkadaşlara kolaylık, kendime sabır diliyorum

Ben sevmiyorum. Yapay bi his veriyor.
Vajinadaki mantarı da azdıran birşey olması ekstra soğuttu beni. Yıllardır kullandırmam.

Et ete değmeli

Çok sevmesem de doğumdan sonra kullanacağız mecburen . 2. çocuk olacağı için bundan sonrasında riske atamam. Onda da dikkat etmek lazım tabi ama kafam rahat olur

Asla sevmem bu yüzden spiral düşünüyorum

Içime poşet sokmuşlar gibi hissediyorum reis geciktirici sprey falan deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…