Tüp bebekli bir gebelik aynı zamanda tüp Bebek ilaçlarıma da devam ediyorum. Hepsi bir arada ağır mı gelir tüp bebek yaptıran arkadaşlardan ilaçlarına devam edip bu ilacıda kullanan var mı onu öğrenmek istedim aslındaHamilelik grubunda daha hızlı cevap alırsınız sanki
Çok teşekkür ederim cevabınız içinBen mide bulantım başladığı an kullandım aynı zaman da tüp bebek ilaçlarına da devam ettim.Doktorum hiç bir sorun olmayacağını söyledi.Sonrasında mide yanması için rennie şurup da aldım çok şükür sağlıkla doğum yaptım
7.hafta başladım 11.haftaya kadar 2-3 tane kullandım günlük.Bana iyi gelmişti.O sayede her yemeği yedim,sadece kokulara karşı hassasiyet uzun sürdüMerhabalar 8. Haftadayım mide bulantım tüm gün oluyor çok kötüyüm yemek yiyorum ama telefonda yemek fotoğrafı gördüğümde bile midem bulanıyor. Prilamı kaçıncı hafta itibarıyla içmeye başladınız
7. Haftada başladım sanırım hatta akşamları 2 tane alıyordum beni uyuşturmaktan başka bir işe yaramadı bulantım asla geçmiyordu. Kabus gibiydi 17. haftaya doğru rahatlama yeni başladı 2 gündür daha iyiyim tamamen geçmesede kıyaslanamaz.. o kadar iyi anlıyorum ki sizi çok zor..su bile içemiyordum ben tuzlu haşlanmış patates yedim hep geçici bir süreç Allah yardımcınız olsunMerhabalar 8. Haftadayım mide bulantım tüm gün oluyor çok kötüyüm yemek yiyorum ama telefonda yemek fotoğrafı gördüğümde bile midem bulanıyor. Prilamı kaçıncı hafta itibarıyla içmeye başladınız
Bebişin cinsiyeti kız mı? Kızlar çok bulandırırmış7. Haftada başladım sanırım hatta akşamları 2 tane alıyordum beni uyuşturmaktan başka bir işe yaramadı bulantım asla geçmiyordu. Kabus gibiydi 17. haftaya doğru rahatlama yeni başladı 2 gündür daha iyiyim tamamen geçmesede kıyaslanamaz.. o kadar iyi anlıyorum ki sizi çok zor..su bile içemiyordum ben tuzlu haşlanmış patates yedim hep geçici bir süreç Allah yardımcınız olsun
Gece yatmadan önce 2 tane alıyorum beni rahatlıyor gün içinde birazda olsaMerhabalar 8. Haftadayım mide bulantım tüm gün oluyor çok kötüyüm yemek yiyorum ama telefonda yemek fotoğrafı gördüğümde bile midem bulanıyor. Prilamı kaçıncı hafta itibarıyla içmeye başladınız
Tamamdır ben de yarın aile hekimine yazdıracağım İnşaAllahGece yatmadan önce 2 tane alıyorum beni rahatlıyor gün içinde birazda olsa
1 kasım ama ben sadece sabah akşam progestan kullanıyorum başka ilacım yokTamamdır ben de yarın aile hekimine yazdıracağım İnşaAllahsiz hangi tarihte transfer olmuştunuz
Anladım ben de 4 kasımda oldum bulantı dışında belirtiniz var mı göğüs ağrısı ? Kaşık ağrısı?1 kasım ama ben sadece sabah akşam progestan kullanıyorum başka ilacım yok
Merhaba bana 7.haftada verdi doktorum kalp atışını duyduktan sonra tüp bebek doktorum akşam 1 tane al dedi ama takibimi yapan kadın doğum doktorum sabah 1 akşam 2 tane almamı söyledi. Başlangıçta günde 1 tane aldım etki etmeyince akşamları 2 tane almaya başladım ama ne yazık ki hiçbir etkisi yok. İnanılmaz bir bulantı yaşıyorum, su içemiyorum, yemek yemem çok azaldıMerhabalar 8. Haftadayım mide bulantım tüm gün oluyor çok kötüyüm yemek yiyorum ama telefonda yemek fotoğrafı gördüğümde bile midem bulanıyor. Prilamı kaçıncı hafta itibarıyla içmeye başladınız
Anladım Allah yardımcımız olsunMerhaba bana 7.haftada verdi doktorum kalp atışını duyduktan sonra tüp bebek doktorum akşam 1 tane al dedi ama takibimi yapan kadın doğum doktorum sabah 1 akşam 2 tane almamı söyledi. Başlangıçta günde 1 tane aldım etki etmeyince akşamları 2 tane almaya başladım ama ne yazık ki hiçbir etkisi yok. İnanılmaz bir bulantı yaşıyorum, su içemiyorum, yemek yemem çok azaldı
Başta erkek dediler sürpriz yapmış güzel kızım bana meğer kız olmasını çok istiyordumBebişin cinsiyeti kız mı? Kızlar çok bulandırırmış
Kasık çok nadir oluyor göğüs ağrısı genel oldu zaten alıştım artık ağrımıyor gibi geliyorAnladım ben de 4 kasımda oldum bulantı dışında belirtiniz var mı göğüs ağrısı ? Kaşık ağrısı?
Benim kaşık ağrım sadece başlarda oluyordu göğüs ağrısıda çok dalgalıKasık çok nadir oluyor göğüs ağrısı genel oldu zaten alıştım artık ağrımıyor gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?