Prilam mide bulantısı ilacı kullananlar

umutvar__

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2025
308
151
18
29
Merhabalar 8. Haftadayım mide bulantım tüm gün oluyor çok kötüyüm yemek yiyorum ama telefonda yemek fotoğrafı gördüğümde bile midem bulanıyor. Prilamı kaçıncı hafta itibarıyla içmeye başladınız

Ben mide bulantım başladığı an kullandım aynı zaman da tüp bebek ilaçlarına da devam ettim.Doktorum hiç bir sorun olmayacağını söyledi.Sonrasında mide yanması için rennie şurup da aldım çok şükür sağlıkla doğum yaptım

Çok teşekkür ederim cevabınız için

7.hafta başladım 11.haftaya kadar 2-3 tane kullandım günlük.Bana iyi gelmişti.O sayede her yemeği yedim,sadece kokulara karşı hassasiyet uzun sürdü

7. Haftada başladım sanırım hatta akşamları 2 tane alıyordum beni uyuşturmaktan başka bir işe yaramadı bulantım asla geçmiyordu. Kabus gibiydi 17. haftaya doğru rahatlama yeni başladı 2 gündür daha iyiyim tamamen geçmesede kıyaslanamaz.. o kadar iyi anlıyorum ki sizi çok zor..su bile içemiyordum ben tuzlu haşlanmış patates yedim hep geçici bir süreç Allah yardımcınız olsun

Bebişin cinsiyeti kız mı? Kızlar çok bulandırırmış

Gece yatmadan önce 2 tane alıyorum beni rahatlıyor gün içinde birazda olsa

Merhaba bana 7.haftada verdi doktorum kalp atışını duyduktan sonra tüp bebek doktorum akşam 1 tane al dedi ama takibimi yapan kadın doğum doktorum sabah 1 akşam 2 tane almamı söyledi. Başlangıçta günde 1 tane aldım etki etmeyince akşamları 2 tane almaya başladım ama ne yazık ki hiçbir etkisi yok. İnanılmaz bir bulantı yaşıyorum, su içemiyorum, yemek yemem çok azaldı

Chat cpt sordum bu ilacın 12. Haftaya kadar kullanılması ile ilgili elinde veri olmdgni söyledi. Ben de kullanmadım su içmeye calsyrm biraz iyi geliyor

Anladım Allah yardımcımız olsun Ben yemek yiyorum aç olunca daha çok bulanıyor ama yemeği yiyip tiksinti başlıyor

8.haftadan 20.haftaya kadar kullanmistim ben. Günde 2 bazen 3 içiyordum. Çok uyku yapıyor ama bana nispeten iyi geliyordu. En azından sürekli kusmuyordum, öğürüyordum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…