Doğuma Hazırlık prima care'ın normal primaya göre artısı var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar prima care'ın normal primaya göre ne farkı var?

Emiciliği çok iyi ama benim oğlumda alerji yaptı sanırım. Bezin beline gelen kısmında kırmızı noktalar var. Değişik bezler deneyeceğim. Bebeğin için düşünüyorsan stok yapma derim. Doğduktan sonra duruma göre alırsın.

Canim.yenidigan da artisi cok.bir kere sivikakayo emiyor bebegin cildi ile.hic temas etmiyor
Ilk uc nunaradan sonrasi oldukca kotu ama

Canim.yenidigan da artisi cok.bir kere sivikakayo emiyor bebegin cildi ile.hic temas etmiyor
Ilk uc nunaradan sonrasi oldukca kotu ama

Kesinlikle sana katılıyorum. 4 numaraya kadar çok güzeldi. 4 numara kötü geldi bebeğime. Zaten ıslaklık göstergesi de yok,petek dokusu da.

1 ve 2 numara kullandım sonra aktif bebeye geçtim çok da memnunum...4 numarayı ben de beğenmedim...kalınlıkları aynı ama aktiften büyük....

4 ten sonra aktif bebe ye basladik canm ya siz gercekten aktif:)

Biz de aktif bebek kullanmaya başladık. Daha doğrusu dönüşümlü kullanıyordum.Ama bebeğime iyi gelmediği için aktif bebeğe geçtik. Diğer markaları denemek istiyorum. Bakalım onlar nasıl.

Bende 4 numaraya kadar memnundum ama 4 numara çok kötü kokulu yapmışlar kokusu da çok iğrenç bebek kakasını yapmasada yapmış gibi kokuyor hagiess aldım bakalım o nasıl

peki yenidoğan için 1 numara mı almalıyım ve kaç ay kullanabilirim stok açısından soruyorum da:))

Hiç stok yapma canım bebeğin belki kilolu doğar veya hızlı kilo alır bence 1 paket al sonra alırsın benim bebeğime doktor 2,5 kilo ancak olur dedi son ay hızlı kilo aldı 3600 doğdu. Duruma göre al bence

Hiç stok yapma canım bebeğin belki kilolu doğar veya hızlı kilo alır bence 1 paket al sonra alırsın benim bebeğime doktor 2,5 kilo ancak olur dedi son ay hızlı kilo aldı 3600 doğdu. Duruma göre al bence

maşallah bebeğinize..ne yediniz 3600 kilo doğdu merak ettim gerçekten evet haklısınız galiba acele etmemeliyim

peki yenidoğan için 1 numara mı almalıyım ve kaç ay kullanabilirim stok açısından soruyorum da:))

stok yapacaksan 3 yada 4 numara stokla çünkü biz neredeyse 5 aydır 4 numara kullanıyoruz...(belki daha da fazla) 1 numaradan yalnızca 1 paket kullandık...kızım 3500 doğdu kilolu bir bebek olmadı ama bacaklarına iz yaptığı için hep kilosunun üstünde kullandım sorun da yaşamadım...1 ve 2 numara stoklamak çok mantıklı değil ... sağlıkla doğsun bebeğine göre alırsın bezini...

çok sağolun cevabınız için

Tek artısı ıslaklık göstergesi. Ben normal primayı sevdim. Care olan içeriği çişten sonra lime lime oluyordu. Dışarı taşmalar oluyordu. Bebebğim 6 aylık. 3.ayda normale geçtim. Normal olanda gece ben değiştirmiyorum bezi alışkanlık yapmasın diye. sabah bez çişi çekmiş şişmiş oluyor. Diğerinde dediğim şeyi yaşıyordm.
bende bi kampanyadan stoklu aldım. Aldığım adetlerde bana yetti. 1 numaradan 2 tane 2 numaradan 3 tane. Ama kısa sürelerde değiştirdim.

arkadaşlar prima care'ın normal primaya göre ne farkı var?

bence çok fark var bir kere premium care sıvıyı hiç sızdırmıyor,pişik yapmıyor,ince olduğu için bebekte rahat ediyor
ben oğluma normal prima alıyım dedim pişman oldum hem sızdırdı hem de pişik yaptı
ben bile anlamadım yani aynı marka olduğu halde nasıl olduğunu
premium care den şaşmam pişik içinde hametan pomad mükemmel bir krem ve 6 tl ye satılıyor eczanede
güvenle kullanılacak bir krem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…