- Konu Sahibi dev_katana
-
arkadaşlar prima care'ın normal primaya göre ne farkı var?
Canim.yenidigan da artisi cok.bir kere sivikakayo emiyor bebegin cildi ile.hic temas etmiyor
Ilk uc nunaradan sonrasi oldukca kotu ama
Kesinlikle sana katılıyorum. 4 numaraya kadar çok güzeldi. 4 numara kötü geldi bebeğime. Zaten ıslaklık göstergesi de yok,petek dokusu da.
4 ten sonra aktif bebe ye basladik canm ya siz gercekten aktif:)
emiş gücü kesinlikle daha fazla, kuruluk %100 başarılı bide sarı çizgi var idrarrı gösteren çok kullanışlı
peki yenidoğan için 1 numara mı almalıyım ve kaç ay kullanabilirim stok açısından soruyorum da:))
Hiç stok yapma canım bebeğin belki kilolu doğar veya hızlı kilo alır bence 1 paket al sonra alırsın benim bebeğime doktor 2,5 kilo ancak olur dedi son ay hızlı kilo aldı 3600 doğdu. Duruma göre al bence
peki yenidoğan için 1 numara mı almalıyım ve kaç ay kullanabilirim stok açısından soruyorum da:))
stok yapacaksan 3 yada 4 numara stokla çünkü biz neredeyse 5 aydır 4 numara kullanıyoruz...(belki daha da fazla) 1 numaradan yalnızca 1 paket kullandık...kızım 3500 doğdu kilolu bir bebek olmadı ama bacaklarına iz yaptığı için hep kilosunun üstünde kullandım sorun da yaşamadım...1 ve 2 numara stoklamak çok mantıklı değil ... sağlıkla doğsun bebeğine göre alırsın bezini...
maşallah bebeğinize..ne yediniz 3600 kilo doğdu merak ettim gerçektenevet haklısınız galiba acele etmemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?