Bebek Beslenmesi Prima Pampers aktif bebek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

angelsu

Kafası kendinden bile güzel ...
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
105
34
73
Arkadaşlar Merhaba. Birçok bez denedim hiçbirinden memnun kalmadm. En sonunda prima aldım. Parfümlü. Ama sanki altını alırken zıbınla rın bezin tam üst kısmına gelen kısımları ıslak gibi oluyor. Aynı sorunu Parfümlü bir kaç bez de daha yaşadım. Zıbın ı kokuyor um çişmi çıkmış diye parfüm kokusu zıbın a geçtiği için anlayamıyorum da. Var mı aynı sorunu yaşayan ? Sizce üstten sızdırma mı yapıyor jelli oldugu için. Zaten bu Parfümlü bezler çişten sonra çok ağır kokuyor

Evet ben de sorunu çok yaşadım. Bezi bırakana kadar da ısrarla kullandım. Şimdi gece bezliyorum sadece. Huggies alıyorum kız için olanını hiç sorun yaşamadım. Denemek istersen tavsiye edebilirim

Evet ben de sorunu çok yaşadım. Bezi bırakana kadar da ısrarla kullandım. Şimdi gece bezliyorum sadece. Huggies alıyorum kız için olanını hiç sorun yaşamadım. Denemek istersen tavsiye edebilirim
haggies erkek olanı kullandık bi kez ama emici kısım önde olduğu için çok balon gibi duruyor hemen. Sanki saatlerdir altını almamışız gibi gören bezi dolmuş balon olmuş diyor.

Ben sadece geceleri kullandığım için ve bir en fazla iki kere yapmış oluyor çok memnun kaldım prima da hep üstten sizdaracak mi korkusu olurdu. Ikinciye de deneyecegim. Diğer markalar nasıl hiç bir fikrim yok

Back
X