- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi yesilagac44
-
Evet premium care.Sizinki nasıl ? Bunlar 1 numaraBu arada bu premium care mi? Bizimkiler bu ikisinden de çok çok farklı görünüyor?
Çok iyi olur.Sanırım büyük numaralarda daha fazla şekil var ama emin değilim yine de , iç dokusu nasıl acaba hangisine uyuyor sizinki?Numaraya göre değişiyor mu bilmiyorum. Fotoğraf atarım çekebilirsem
İkisinden de farklı görünüyorÇok iyi olur.Sanırım büyük numaralarda daha fazla şekil var ama emin değilim yine de , iç dokusu nasıl acaba hangisine uyuyor sizinki?
Durum facia o zaman.İkisinden de farklı görünüyor
Sizinki tamamen farklıymış.Bu kaç numara? Sanırım daha büyük numara belki farklılık ondandır dicem ama aynı üründe bu kadar çeşitlilik gerçekten insanda şüphe uyandırıyorBizdeki premium care bezin fotoğraflarını ekliyorum...
Bizimkinin içinde mavi kısım yok diye düşünüyordum ama lamba yanınca ve flaş patlayınca farkettim. Yine de gündüz belli olmuyor sizdeki bez gibi. Popoya yapışma sorunu da yok...
Ama bizde de sızdırma yapıyor. Huggies kullanıyoruz gece. O biraz daha iyi sızdırma açısından...
Bir paket de sleepy almıştık, henüz denemedim ama dokusu diğerlerinden çok farklı. Sızdırmazsa eğer onu kullanabiliriz hepsinin yerine...Eki Görüntüle 1973185 Eki Görüntüle 1973186
Diğer alternatifleri deneyin arkadasım için almaya gittim iki farklı secenege baktım durdum oda ılk defa ögrendi yeni paketi aldık farklıyms diye beklenti yüksellti ama farkıda gördü kalite düşmüş gibi bence uygun alternatiflere bakmak lazmEvet ben de geç de olsa öğrendim şikayetvardaki şikayetlerden anladım , ne diyim Allah akıl fikir versin güzelim bezi napmışlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?