Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dur önce bi sakin ol 9 gün önce oldum demişsin daha bandajların yeni çıkmış olsa gerek yüzümüz nasıl şişiyor ameliyattan sonra asıl işlem yapılan yer burun bide burunu düşün atel koyuyorlar o atel burun şişliğini bi nebze tutuuyor atel çıkıncada burun salıp şişiveriyor. yandanda foto koysaydın keşke ben fotoda en çok burun yan duvarlarının aşırı şiştiğine dikkat ettim o da kemik kırılmada gayet normal belki orasında daha çok işlem yapılmıştır ve burnunu tuhaf gösterende o şişlik. burun ucu ve kalkıklık konusundan hiç bahsetmiyorum herkes aynı şeyden şikayetçi ineceeek gerçekten :) kendine en büyük kötülüğü başkalarının fotolarıyla kıyaslayarak yapıyorsun şu an çünkü herkese yapılan işlem bu işlemlerin yoğunluğu farklı ve herkesin bünyesi farklı. 1-2 haftaya max ciddi fark görmeye başlarsın burun daha bi belirgin hatlara sahip olmaya başlar. şu anki hali ile burnun alacağı halin alakası yokmerhaba bayanlar,öncelikle forumdaki bilgi alışverişi için teşekkür ederim,benim için oldukça yararlı oldu tüm evrelerde..9 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum.İşlem olarak septoplasti konka çıkarılması osteotomi (kemiğin kırılarak yeniden şekil verilmesi) burun ucunun yeniden şekillendirilmesi yapıldı.Genelde ameliyat sonrası erken dönemde gördüğüm resimler tolere edilebilir bir görüntü içerirken benimkini gördüğüm zaman öyle kötü oldum ki başım döndü,evdeki küçük kardeşimin görmesine izin vermiyorum o derece...burun sırtı dümdüz,neredeyse yok gibi,ucu top gibi sivri ve asimetrik olarak şiş ve inanılmaz kalkık...tam manasıyla maymunlar cehennemi filmindeki maymunlara benziyorum...bu şekilde pazartesi işe başlamam ve erkek arkadaşımı görmem mümkün değil ve rapor alabilme ihtimalim yok daha fazla...inanılmaz mutsuzum herkes geçecek inecek korkma diyo ama ben çok yadırgadım,eski kemerli ve sırtı belirgin ucu düşük burnum bile inanılmaz güzel geliyo şu an...çok küçültmüş sanki gömülmüş sırtı,benimki kadar silik burun sırtı kimsede yok alçı çıktığında bile insanların belirgin bir burun sırtı var şiş de olsa...çok aşırı mutsuzum,aynaya bakamıyorum sokağa çıkamıyorum kendimi görünce nefes alamıyorum...aynı dertten muzdarip olan kimse var mı biliyorum revizyon düşünmek için çok erken ama çoğunluğun eskiden güzel dediği bir burnu bu hale soktuktan sonra tekrar izin almanın rapor almanın çok zor olduğu işimi bırakıp nasıl ameliyat olurum bilemiyorum,şimdiden teşekkürler...
merhaba bayanlar,öncelikle forumdaki bilgi alışverişi için teşekkür ederim,benim için oldukça yararlı oldu tüm evrelerde..9 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum.İşlem olarak septoplasti konka çıkarılması osteotomi (kemiğin kırılarak yeniden şekil verilmesi) burun ucunun yeniden şekillendirilmesi yapıldı.Genelde ameliyat sonrası erken dönemde gördüğüm resimler tolere edilebilir bir görüntü içerirken benimkini gördüğüm zaman öyle kötü oldum ki başım döndü,evdeki küçük kardeşimin görmesine izin vermiyorum o derece...burun sırtı dümdüz,neredeyse yok gibi,ucu top gibi sivri ve asimetrik olarak şiş ve inanılmaz kalkık...tam manasıyla maymunlar cehennemi filmindeki maymunlara benziyorum...bu şekilde pazartesi işe başlamam ve erkek arkadaşımı görmem mümkün değil ve rapor alabilme ihtimalim yok daha fazla...inanılmaz mutsuzum herkes geçecek inecek korkma diyo ama ben çok yadırgadım,eski kemerli ve sırtı belirgin ucu düşük burnum bile inanılmaz güzel geliyo şu an...çok küçültmüş sanki gömülmüş sırtı,benimki kadar silik burun sırtı kimsede yok alçı çıktığında bile insanların belirgin bir burun sırtı var şiş de olsa...çok aşırı mutsuzum,aynaya bakamıyorum sokağa çıkamıyorum kendimi görünce nefes alamıyorum...aynı dertten muzdarip olan kimse var mı biliyorum revizyon düşünmek için çok erken ama çoğunluğun eskiden güzel dediği bir burnu bu hale soktuktan sonra tekrar izin almanın rapor almanın çok zor olduğu işimi bırakıp nasıl ameliyat olurum bilemiyorum,şimdiden teşekkürler...
sen benim ameliyat sonrası ilk fotolarımı görmemişsin buna kötü dediğine göre onları görsen ne dersin, burnum domuzcuk gibiydi ama şişlikler indiğinde burun şekli öyle bir değişiyor ki, ilk haftalar o tuhaf görüntülü burun şimdi çok güzel ve tatlı bir buruna dönüştü. yani demek istediğim birazcık zaman vermen lazım.
sanırım aynı doktora ameliyat olmuşuz şişlikleri inmeyen insanlarda var o yuzden çok korkuyorum gerçekten bi de aynen senin dediğin gibi insan burnuna benzememesi büyük sıkıntı çok yapay garip normal olmayan bir görüntüsü var gerçekten
kontur yapmayı denedim ama o kadar şiş ki olmuyor((
canım dur önce bi sakin ol 9 gün önce oldum demişsin daha bandajların yeni çıkmış olsa gerek yüzümüz nasıl şişiyor ameliyattan sonra asıl işlem yapılan yer burun bide burunu düşün atel koyuyorlar o atel burun şişliğini bi nebze tutuuyor atel çıkıncada burun salıp şişiveriyor. yandanda foto koysaydın keşke ben fotoda en çok burun yan duvarlarının aşırı şiştiğine dikkat ettim o da kemik kırılmada gayet normal belki orasında daha çok işlem yapılmıştır ve burnunu tuhaf gösterende o şişlik. burun ucu ve kalkıklık konusundan hiç bahsetmiyorum herkes aynı şeyden şikayetçi ineceeek gerçekten :) kendine en büyük kötülüğü başkalarının fotolarıyla kıyaslayarak yapıyorsun şu an çünkü herkese yapılan işlem bu işlemlerin yoğunluğu farklı ve herkesin bünyesi farklı. 1-2 haftaya max ciddi fark görmeye başlarsın burun daha bi belirgin hatlara sahip olmaya başlar. şu anki hali ile burnun alacağı halin alakası yok
çok teşekkür ederim gerçekten yan duvarları aşırı şiş aynaya baktığında sadece burun ucu görmek inanılmaz mutsuzluk verici,arkadaşımın doğum gününe gidemiyorum öyle mutsuzum ki,atel varken iyi duruyodu gerçekten hatta habire resimlerini çekiyodum şimdi evde burnumu elimle saklayarak dolaşıyorum
Burnun atel ve bandaj çıktıktan sonraki hali her zaman kötüdür..Ben iki hafta başka şeylerle oyalanıp aynadan uzak durmuştum..sinir bozucu çünkü ..Ama bir kaç hafta içinde düzeliyor .Benim bir aylık şu an
Aslında atelden çıkmış burnun ilk günleri diye başlık açıp resim göndersek acaba yeni burun ameliyatı geçirenlere moral olur mu ?
insan burnunu geç çok güzel olacak güven bana sadece sabırlı ol burnuna pek bakmamaya çalış şu an sürekli foto çekip aynaya bakmak sadece psikolojine zarargerçekten öyle bi başlık olsa süper olur,nette çok aradım gün be gün nasıl diye pek bulamadım bişey,bilsem belki yaptırmazdım bile bu fecaat suratı görmektensebir aya düzelecekse en azından şiş bile olsa insan burnu gibi olsa gene yetecek bana
![]()
insan burnunu geç çok güzel olacak güven bana sadece sabırlı ol burnuna pek bakmamaya çalış şu an sürekli foto çekip aynaya bakmak sadece psikolojine zarar
bu da yandan fotoğrafım aslında video koymam lazım gerçekten çektiğim ızdırabı anlatabilmek için
gerçekten öyle bi başlık olsa süper olur,nette çok aradım gün be gün nasıl diye pek bulamadım bişey,bilsem belki yaptırmazdım bile bu fecaat suratı görmektensebir aya düzelecekse en azından şiş bile olsa insan burnu gibi olsa gene yetecek bana
![]()
Alemsin yaatelden çıkmış burun için albümüme bakabilirsin ,bir de koskoca yemek albümü oluşturdumo günlerde burunla ilgilenmemek için türlü incik cincik işlere sardım ,kilolarca asma yaprağı dizdim..neler neler .Çile doldurdum adeta .
güzel de kilo aldım Şişlik var diye şimdilik belli olmuyor .ama tartı gerçeği söylüyor
![]()
atelden çıkmış burun için albümüme bakabilirsin ,bir de koskoca yemek albümü oluşturdumo günlerde burunla ilgilenmemek için türlü incik cincik işlere sardım ,kilolarca asma yaprağı dizdim..neler neler .Çile doldurdum adeta .
güzel de kilo aldım Şişlik var diye şimdilik belli olmuyor .ama tartı gerçeği söylüyor
![]()