Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben umredeyken kullandım bayanlarında çoğu kullanıyordu günde 2 kez içenler adet oldu. Yanlız adet olursan içmeyi kesmelisinBen 2 eczaneye sordum birisi günde 2 kez diğeri de 3 kez içmemi önerdi ne yapmalıyım fikriniz var mı :/
Tamam çok sağolun :))Ben adetim balayımıza denk geldiği için kullandım. Günde 2 kez içmen yeterli. Bende bir sıkıntı olmadı...
Aa kullanırken de olma ihtimali var mı yani? :/Ben umredeyken kullandım bayanlarında çoğu kullanıyordu günde 2 kez içenler adet oldu. Yanlız adet olursan içmeyi kesmelisin
Aslnda adet tarihine yakınlığıyla ilgisi var 2 yada 3 içmenin adet tarihin yakınsa 3 iç benceBen 2 eczaneye sordum birisi günde 2 kez diğeri de 3 kez içmemi önerdi ne yapmalıyım fikriniz var mı :/
Evet malesefAa kullanırken de olma ihtimali var mı yani? :/
23ünde gözüküyor yarın başlayayım diyorum ama?Aslnda adet tarihine yakınlığıyla ilgisi var 2 yada 3 içmenin adet tarihin yakınsa 3 iç bence
Anladım canım olabilir :/Evet malesefAma tabi Arabistan çok sıcak ikliminde etkisi olmuştur
Hımm 4 gün var ben olsam 3 içerdim ama sen doktora yada bi eczscıya daha danış istersen23ünde gözüküyor yarın başlayayım diyorum ama?
Anladım canım olabilir :/
Öyle yapayım bari emin olamadım şuanHımm 4 gün var ben olsam 3 içerdim ama sen doktora yada bi eczscıya daha danış istersen
Günde kaç adet kullandınız ve kaç gün önceden :/kullandım, bu ay hemde.. hiçbir yan etkisi olmadı bende..
Günde kaç adet kullandınız ve kaç gün önceden :/
Yani toplamda ortalama 10 gün kullandınız siz de yanılmıyorsam? Benim de 4 günüm var şuan. 27 hazirana kadar da kullanmam lazım erken mi olur diye düşünüyordum :)açıkçası ben 1 hafta önceden kullanmaya başladım ne olur ne olmaz diye :) günde 3 tane aldım, hemen hemen aynı saatlerde almaya çalıştım her gün. ilacı ülkeye döndüğüm gün kestim ve 3. gün normal bir şekilde, normal ağrılı sürecimi yaşadım.. şimdi bir yere gidecek olsam endişesiz kullanırım hiç şüpheniz olmasın o yüzden içinizde :)
Yarın başlayacağım ben de o zaman :/ Teşekkür ederimmBence bir an once icmeye basla gunde 3 tane ic. Adet olurken de icilebiliyormus kanamayi azaltiyormus eczaci oyle soylemisti. Gecen ay da arkadasim tatilde regl olunca almis ilaci azaltip kesmis reglini. Ama hemen basla tatil bitene kadar da birakma.
Gerçekten mi nasıl oldu peki iyi geldi miBen Bi ay adet olmadim. Eczaneye gittim bana bu hapı vermişti olayım diyegeciktirici miydi bu
![]()
Teşekkür ederimmm :))Bende kullanmıştım hiç bi yan etkisi olmadı.
Tamamdır teşekkürler :))2 kez kullandım muhtemelen bayram tatilinde de kullanacağım,günde 2 kez aldım ben bir sorun yaşamadım.yılda bi kez tatilden tatile kullanmanın bi sakıncası olucağını sanmıyorum