- 20 Kasım 2024
- 1.451
- 7.039
- 73
- Konu Sahibi Depresif Penguen
peeling mi kullanıcam ne kullanıcam onu da bilmiyorum jhhddfg 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım zaten retinol kullancağın günler kullancaksan gün içinde kullan cihazıYag bazli temizleyici ile cilt temizligi
tonikleme
retinol serum
Goz cevresi kremi
Gece kremi
Mis gibi bir cilt ile yataga girme keyfi paha bicilemez
Yok bebegim yapmadim. Dun butun gece ates nobeti tutunca uğraşamadim bayildim hemenbugune nasip.
Sabah kalktim yuzumu yikadim. Yesim taşıyla yuzumu soguttum. Ustune kambuchali tonikimi surdum. Ustune cvit surdum. Simdilik evdeyim diye gunes kremi surmedim. Evden çıkmadan yarim saat once surecegim.
Gelince anlat kız ürünleri bizeBen dün makyaj ürünlerine indirim vardı diye allik ruj highlighter kontür aldimbakım ürünlerinede güzel indirim bekliyorum bu grubun şerefine bir kaç birşey alam bari
havamız olsun
nereye kadar suyla
![]()
Access tek çocukNasıl aynılar ikizlerimi var yoksa merak ettim resimi şimdi![]()
Niyeymiş kızım ben bi kere tanırım ki benden gaçamazAhaa ohh atma access merak etsin shshshssh
Cledyana öyle anlatiyo ki sanki ikizi var kadının ayni diyo hepsiAccess tek çocuk![]()
Evet kuzum yüzünü eksfoliye edersen makyajın cakey durmaz bir de güzel nemlendirmen gerekiyor. Asitlere şimdi başlama istersen bahar geldi ya güneşten iyi koruyazmasan hassasiyet ve lekelenme yapabilir. İstersen düşük oranda asit içeren emzim peeling bakarız sana. O da nazik ama iş görür.bu arada bilir arkadaşlarımdan bir peeling önerisi almaya geldim, benim cildim pul pul oluyor, hem bişey yokken hem de bb altında
Tamam kuzum resim atarim umarim memmunda kalırımGelince anlat kız ürünleri bize![]()
Hoş geldin ablaSelamlar daldım bir anda buraya tanıdık hatunlar nasılsa.
Bende çok bakmıyorum cildime arada maske filan yapıyorum,gece serumun var onu sürüyorum.
Cildim neyse ki sorunsuz hiç bilmem leke olsun yada sivilcem çıksın belkide şansıma iyi bir cilt yapım var.
Tek bildiğim kelime kuzumEvet kuzum yüzünü eksfoliye edersen makyajın cakey durmaz bir de güzel nemlendirmen gerekiyor. Asitlere şimdi başlama istersen bahar geldi ya güneşten iyi koruyazmasan hassasiyet ve lekelenme yapabilir. İstersen düşük oranda asit içeren emzim peeling bakarız sana. O da nazik ama iş görür.
Ben fiziksel peeling kullanmıyorum zaten dermatologlar da tavsiye etmiyor ciltte mikro çizik yapıyor.
Ben biraz bakayım senin içinTek bildiğim kelime kuzumne alıcam :/
Hoş gördüm camım benim çok sağolHoş geldin abla![]()
Kardesleri ya da kuzen sandım. Arkadaslariymis puuu dedim bu nasıl benzerlik arkilerleCledyana öyle anlatiyo ki sanki ikizi var kadının ayni diyo hepsi![]()
Heh baktımKardesleri ya da kuzen sandım. Arkadaslariydım puuu dedim bu nasıl benzerlik arkilerle
Çok komik kadin çok sefiyommmHeh baktımbaya benziyor bazı arkadaşlarıyla doğru Ama Acces kendi aurasıyla seçiliyor aralarında
![]()
Öyledir bende çok severim accesimiÇok komik kadin çok sefiyommm![]()
Yok askim ginsang gunlerinde kullaniyorum cihaziAşkım zaten retinol kullancağın günler kullancaksan gün içinde kullan cihazı![]()
Çil bende de var ama kışın sönüyor genelde. Bir dermatologa danışın isterseniz cilt lekesi mi? çil mi? Lekeyse güneş lekesi mi? Melazma mı? Doktor bunları tespit edip ona göre bi tedavi önerebilir.Kizlar leke ocin ne onerirsiniz cil seklinde olanlara bi care varmi