👸🏻 Cilt Bakım Queenleri 👸🏼

Yag bazli temizleyici ile cilt temizligi✔️
tonikleme✔️
retinol serum✔️
Goz cevresi kremi✔️
Gece kremi✔️
Mis gibi bir cilt ile yataga girme keyfi paha bicilemez 🥳🥳🥳

Yok bebegim yapmadim. Dun butun gece ates nobeti tutunca uğraşamadim bayildim hemen 🥲 bugune nasip.

Sabah kalktim yuzumu yikadim. Yesim taşıyla yuzumu soguttum. Ustune kambuchali tonikimi surdum. Ustune cvit surdum. Simdilik evdeyim diye gunes kremi surmedim. Evden çıkmadan yarim saat once surecegim.
Aşkım zaten retinol kullancağın günler kullancaksan gün içinde kullan cihazı 👩🏻‍❤️‍💋‍👩🏻

bu arada bilir arkadaşlarımdan bir peeling önerisi almaya geldim, benim cildim pul pul oluyor, hem bişey yokken hem de bb altında
Evet kuzum yüzünü eksfoliye edersen makyajın cakey durmaz bir de güzel nemlendirmen gerekiyor. Asitlere şimdi başlama istersen bahar geldi ya güneşten iyi koruyazmasan hassasiyet ve lekelenme yapabilir. İstersen düşük oranda asit içeren emzim peeling bakarız sana. O da nazik ama iş görür.
Ben fiziksel peeling kullanmıyorum zaten dermatologlar da tavsiye etmiyor ciltte mikro çizik yapıyor.

Evet kuzum yüzünü eksfoliye edersen makyajın cakey durmaz bir de güzel nemlendirmen gerekiyor. Asitlere şimdi başlama istersen bahar geldi ya güneşten iyi koruyazmasan hassasiyet ve lekelenme yapabilir. İstersen düşük oranda asit içeren emzim peeling bakarız sana. O da nazik ama iş görür.
Ben fiziksel peeling kullanmıyorum zaten dermatologlar da tavsiye etmiyor ciltte mikro çizik yapıyor.
Tek bildiğim kelime kuzum 🫨ne alıcam :/

Back
X