- 19 Nisan 2022
- 4.523
- 49.763
- 458
- Konu Sahibi Depresif Penguen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben her gün yapıyorum kaptanım. Aha şu diğer gacılara sor
Neme de yapıyor sen de yaz rutinlerini deBen her gün yapıyorum kaptanım. Aha şu diğer gacılara sor![]()
Hemencik yüzünü yıka aşkım bakımını yapKız ben yapamadım iki gündür bişey
Yapması gerekenleri yapmamış sence açar mı adhdjjdHemencik yüzünü yıka aşkım bakımını yapmor seriyi henüz açma olur mu
![]()
O olmaz aşkım kezzap dök ya da tuz ruhu tertemiz olursunGidem de bende az bakım yapayımmm
accessdenied dün marketten yeni bi çif aldım onlan deniycem bakalım nasıl oluyo hemide çift aşamalı
![]()
Sıkıldıysa ürününden açarYapması gerekenleri yapmamış sence açar mı adhdjjd
DAmam aşkım akşamda onları denerim olmadıO olmaz aşkım kezzap dök ya da tuz ruhu tertemiz olursun![]()
Sıkılması icin birkaç kez yapaydı ama daha birde kalmişSıkıldıysa ürününden açar![]()
Yok kız yapıyo yapıyo normaldeSıkılması icin birkaç kez yapaydı ama daha birde kalmiş![]()
Hamile değil misin canım sen? Salisilik asit kullanmayın diyolar hamileler için ama bi araştır istersen.Ben de dün gratis indiriminden isntree hyalüronic asitli güneş kremini aldım fiziksel filtreli some by mi galactomyces serumunu aldım. Bir de niacinemaide serumu almak istiyorum ya da salisilik asitli bir şey dra sorup the purestin meyve asitli enzim peelingini de aldım onu da araştırmadım daha. Ama gece makyajımı silmeden uyudumçoook üşendim sabaha sivilce vs yoktu ama
Neler yaptın anlat aşkıımAşgım ben yaptım bögünkü bakımımı şimdi gidip nevresimlerimi asıcam makina cırlamaya başladı(ev işi salmıyo yakamı bey neydem nerelere gidem ben )
![]()
Şimcik bidenem ilk önce güzelce temizledim sonra gözenek sıkışlaştırıcı tonik kullandım sonra leke karşıtı serumNeler yaptın anlat aşkıım![]()
Ayyy yerim seni ne güzel rutin yapmışsın kızzzŞimcik bidenem ilk önce güzelce temizledim sonra gözenek sıkışlaştırıcı tonik kullandım sonra leke karşıtı serum
Yaşlanma karşıtı krem
Nemlendirici
Güneş kremi![]()
Ayyy yerim seni ne güzel rutin yapmışsın kızzzsıkılaştırıcı toniğinin içindeki asit oranı yüksekse onu akşamları kullan aşkıım
![]()