👸🏻 Cilt Bakım Queenleri 👸🏼

Ben de dün gratis indiriminden isntree hyalüronic asitli güneş kremini aldım fiziksel filtreli some by mi galactomyces serumunu aldım. Bir de niacinemaide serumu almak istiyorum ya da salisilik asitli bir şey dra sorup the purestin meyve asitli enzim peelingini de aldım onu da araştırmadım daha. Ama gece makyajımı silmeden uyudum 🤣 çoook üşendim sabaha sivilce vs yoktu ama

Aşgım ben yaptım bögünkü bakımımı şimdi gidip nevresimlerimi asıcam makina cırlamaya başladı 😂😂😂 (ev işi salmıyo yakamı bey neydem nerelere gidem ben ) 😵‍💫

Ben de dün gratis indiriminden isntree hyalüronic asitli güneş kremini aldım fiziksel filtreli some by mi galactomyces serumunu aldım. Bir de niacinemaide serumu almak istiyorum ya da salisilik asitli bir şey dra sorup the purestin meyve asitli enzim peelingini de aldım onu da araştırmadım daha. Ama gece makyajımı silmeden uyudum 🤣 çoook üşendim sabaha sivilce vs yoktu ama
Hamile değil misin canım sen? Salisilik asit kullanmayın diyolar hamileler için ama bi araştır istersen.
Ay yoksa emziriyo muydun kafam karıştı 😵‍💫

Şimcik bidenem ilk önce güzelce temizledim sonra gözenek sıkışlaştırıcı tonik kullandım sonra leke karşıtı serum
Yaşlanma karşıtı krem
Nemlendirici
Güneş kremi 🥴🥴
Ayyy yerim seni ne güzel rutin yapmışsın kızzz 🫂 sıkılaştırıcı toniğinin içindeki asit oranı yüksekse onu akşamları kullan aşkıım 🌸

Ayyy yerim seni ne güzel rutin yapmışsın kızzz 🫂 sıkılaştırıcı toniğinin içindeki asit oranı yüksekse onu akşamları kullan aşkıım 🌸
IMG_2614.webp

Bu aşkım 🥴

Back
X