Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Priorin mi yoksa pantpgar mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

azseker

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
8
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

son 1 yıldır inanılmaz şekilde saç dökülmesi yaşıyorum :14:eskiden çok gür sağlıklı saçlarım vardı doktora gittim strese bağlı ve saç köklerimdeki vitaminsizliğe bağlı olarak yaşanan bir dökülmeymiş. PANTOGAR hapını verdi (yeni adıyla PANPLUS) ancak kimileride PRİORİN daha iyi diyor
sizce Pantogar mı yoksa Priorin mi daha iyi? yardımlarınızı bekliyorum:25::25::25::25:

seneler önce priorin kullanmıştım çok da memnun kalmıştım tabi o zamandan bu zamana içeriği değişmediyse iyidir hala. 2inci aydan itibaren farketmiştim iyi geldiğini.

ben de de strese bağlı saç dökülmesi var ne zamandır şuan shen min kullanıyorum hangi eczaneye gittiysem bunu önerdi tabi doktor tavsiyesiyle başka bir ilaç için gitmiştim her gören shen min dedi sonuçta ikisi de aynı fiyattı pazarlık politikası olduğunu sanmıyorum nette de yorumlara baktım iyi görünüyor. şuan bir aylık bitmek üzere ikinci aya cuma günü başlıyorum 3 ay kullanmak gerekiyormuş (bu tarz ilaçlarda böyle) şuan çok büyük bir fark göremedim ama diplerdeki saçlar güçlenmeye başladı gibi dökülmem baya azaldı ilk bşlardaki dökülmelerime göre öyle tabii... işte pantagoru hiç bilmiyorum kullanmadım

teşekkür ederim canım,bende daha çok priorin ve pantogar kullananları duydum ama kararsız kaldım doktorda pantogar kullan dedi ama yinede emin olamadım sonuçta kimilerinin çıkarı olduğu için ilaç öneriyorlar :2:

Benim ise yara gibi olmustu sonra felaket vi dokulme basladi hic boyle olmamistim priorin beni pert ettjjj;((

3-4 senedir cok fazla sac dokulmesi yasiyorum, cos gur saclarim vardi suan cok inceldi :(

Gecen sene priorin kullandim faydasi oldu fakat biraktiktan sonra tekrar dokulmeye basladi. Bu yaz da tekrar asiri sekilde dokulmeye baslayinca tekrar aldim ve suan 2-3 aydir kullaniyorum ve gozle gorulur azalma var, fakat cozumu kalici degil iste :((

Back
X