Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Priorinin faydasi olur mu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gokce96gokce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
86
29
38
Merhaba kizlarr
Ben de genetik olmayan tamamen stres, ve berbat diyetlerle saclarini mafeden ve ailesinde en ufak kellik olmayan ama kendisi acikliklara sahip bir kizim :) simdi kizlar benim sac dokulmem çok çok az çünkü düzenli besleniyorum ve takviye aliyorum kafama göre. Ve hepsini iceren tek bir takviye almak istiyorum ve kafamdaki tüy saclarin güçlenmesini sacsiz yerlerin saclaanmasini istiyorum ve priorinde umut aramaya basladim. Genetik olmayan dökülmeler de yani kadin tipinde etkiliymis okuduğum kadarıyla... ve 3. Ayda sonuçlar gozukuyormus çok yatti kafama. Ama kullanan var mi sonuçları nasil oldu ??? birakinca döküldü mu, yoksa sac olan tüyler priorin hap sayesinde güçlenip durdu mu yerinde ? Birde fiyat olarak hepsi burada gittigidiyorda ve diğer sitelerde çok farklı fiyatlar var simdi ucuz alcam diye de orijinal olmayan bir hap almayayim. Buarada sampuanini kullanmicam. Lütfen kullanmış olanlar yazsin

Konuyu takipteyim. Ben de kullanmak istiyorum. Araştırıyorum. Benim dökülmem normale döndü. Ama saçlarım çok azaldı. Ölmeyen saç köklerini aktifleştirmek istiyorum.

ben kullanıyorum 2. ayım bitmek üzere.sampuanınyla birlikte kullanıyorum.dökülmem fazla yoktu ama olanda tamamen durdu ama yeni saclar cıkmaya baslamadı daha 3. aydan sonra baslıyomus ben 6 ay kullanmayı düşünüyorum

Peki priorinle çikan kucuk ssaçlar uzayinca veya priorini birakinca dökülüyor mu yoksa sac formuna kavustugu için priorin olmasa da yasamini sürdürüyor mu ?

Back
X