Prison Break

ay sorma canım ben 2011 yılı izliyordum hatta o aralar 5. sezon yalanı çıkmıştı ne sevinmiştim anlatamam gene duygularımla oynadılar

haha o t.bag hayranları beni öldürüyor çok mücadeleci ruhu varmış ondan hayran oluyorlarmış.
Ulan pis v.t.bag bile scofield'ıma asılyodu bir ben asılamadım

ay sorma canım ya orda bende çok kötü oldum ağlamıştım annem de gelip dalga geçmişti. eskisiy yad ettim şimdi

chaning tatumun filmleri de güzel oluyor. Aynı biscolata reklamlarındaki erkekler gibi ya duygusal zeki erkeklere bitiyor:84:um

evet canım yaa, google da aratınca beşinci bölüm zırvalığı çıkıyor resmen kandırmaca..
ben aşırı müptela oldum bi ara gerçekten sabahladım yani izlerken saatleri unutuyordum...
ben matrix hayranıyımdır normalde, yıllardır onun üzerine film tanımam derdim..ama prison break le tanıştım dedim matrix neymiş??
prison aşırı zeka barındıran bir film..onun üzerine dizi tanımıyorum ben....
michaeli bulan adam iyi bulmuş..çok yakışmış diziye...
t bag da sevmem ama çok iyi rol yapıyor..resmen gerçek gibi...

ay sorma canım ya orda bende çok kötü oldum ağlamıştım annem de gelip dalga geçmişti. eskisiy yad ettim şimdi

aynen utanmasam ağlıcaktım
hep kızıyordum neden ölmeden kurtulabilirdin o zeka vardı sende diye ama, zaten öleceğini biliyormuş kendisi, hastalığından dolayı...nasılsa ölecem diye riske atmamış sarayı..ne büyük aşk ne büyük sadakat...

prison dan sonra hapishane filmlerine sardım sanki scofield hayatımdaydı ya öyle butünleşmiştim. Film bitince boşluğa düştüm. Hele ölünce mahvoldum. hele de gerçeği öğrenince sen ne hissettiğimi anladın

ah hem de ne aşk evet kesinlikle rolünü çok güzel yapıyor hatta o dizi de ki tüm oyuncuları başarılı senaristn diğer filmlerine bakmak lazım. Filmler gerçekten çok şey katıyor sadece izleyip geçmiyosun özellikle zeka barındıran filmler prison gibi. Ben birde alt yazılı izledim bazen scofield bakmaktan anlıyamıyordum tekrar izliyordum

aksiyon istiyorsan the walking dead da çok müthiş canım ay orda da avcı ya vurgundum. Adam erkek ya scofield gibi yamuk yapmaz

ben türkçe dublaj izledim canım, daha zevkli oluyor, altyazılı olunca yazıyı okumaktan filmin önemli yerlerini kaçırıyor insan..ama 4. sezon dublaj yoktu mecbur altyazılı izledim...
evet paul sanırım senaristin adı, diğer filmlerine bakmak lazım...

aksiyon istiyorsan the walking dead da çok müthiş canım ay orda da avcı ya vurgundum. Adam erkek ya scofield gibi yamuk yapmaz

walking dead dizi değilmi? çok duydum ismini ama izlemedim hiç..bi inceleyim ben onu, spoilerini okuyayım..
hoşuma giderse izlerim kesin..

evet canım aksiyon da duygusal da var en son acı reçete yi izledim oda zeka barındıran bir film

the wov da ki ünlü karakter izlemişindir belki

merak ettim canım kesin bakıcam
ben genelde tavsiye üzerine izlerim dizi film vs...kafadan bulup izlemem..güzelliği ispatlanmış olacak
o yüzden sen deyince merak ettim şimdi..

canım ben sana yanlış söyledim yönetmen diyeceğime senarist dedim. Senaristin başka filmi yok bildiğim kadarıyla ama yönetmenin var.lost,flash forward izledim bunları ben çok güzel lost hele de izledikçe izleyesin geliyo ama açık çık olmak gerekirse 4. Ve 5. Sezonu saçma buldum. Lost da aynı şekilde bende bağımlılık yapmışı. Çok farklı bir film izleyince hayata bakış açın değişiyo. O aralar çocuktum ama o film çok şey kattı.

The walking dead da çok güzel canım 1. Sezonu bir oturuşta izledim ve oda bitince aynı şeyi yaşadım gerçekten oda çok harika asla pişman olmassın. Sen şimdi izle akşam geldiğinde dizinin analizini yaparız gene
chaning tatumun oynadığı dear john diye film var çok duygusal ay ona asker olmak nasıl yakışmış bir bilsen

benim 1 terabytlık harddiskim film dolu anlıyacağı film kolğim sen ne tarz istersen şöyle ben tavsiye ederim sana canım

gazelim öperim al yanaktan hadi izle izle çabuk izle scofield unutmalıyız o bize kazık attı chaning tatum var lostta kı jack var sawyerım var bak oda aşkım olur benim

ha canım bu arada filmin beğenisi hakkında bilgi almak istiyorsan ımdb yazıp filmi aratırsın filmin ımdbsine bakarsın. 8 küsür olanları zaten söylemeye gerek yok.

ben birkaç gün önce dextere başlamıştım, walking dead aklımda...ona da başlıcam ama finallerim var 20 gün sonra, ikisine başlarsam ders çalışamam
o yüzden dextere mola verdim....
sen dextere baktınmı o da çok güzel...
prisonu unutmam asla cık olmaz no no.... hiçbirşey onun üzerine geçemez bende
matrix izle bak o da çok güzel..dizi değil film..üç bölüm...
kız aklıma soktun acaip merak ettim walking dead'i
izlesem mi napsam

aynen canım o kadar dizi keşfettim hiçbiri prison, lostun yerini tutmadı
dexter mi en baba seri katil o haha canım ya ben onun tüm sezonlarını bitirdim son sezonu da indirdim de başlıyamıyorum bende kps çalışıyorum o yüzden bir oturuşta bitiririm bir sürü zamanımı alır. Matrixi de izledim ki canım ben. Oda çok iyi.hatta onun üzerine felsefesi çıktı matrix felsefesi biliyorsun değil mi

evet canım biliyorum, ben taa lisedeyken izledim matrixi..3 bölümün dvd lerini aldım, bir gecede üçünü de izlemiştim
hatta o zamanlar neo aşkıyla yanıp tutuştuk, 15 - 16 lı yaşlarda

evet canım biliyorum, ben taa lisedeyken izledim matrixi..3 bölümün dvd lerini aldım, bir gecede üçünü de izlemiştim
hatta o zamanlar neo aşkıyla yanıp tutuştuk, 15 - 16 lı yaşlarda

ah neo ah
ha bu arada walking dead da senin için çok sürpriz bir oyuncu var
söylemeyim ben merak et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…