heheh tamam canım söz okumayacmcanım valla okuma.. sakın okuma... pişman olursun.. izleyerek gör... hiç zevki kalmaz..sıkılırsın izlerken.. okuma bak söz ver okuma tamammı
heheh tamam canım söz okumayacmçok merak ediyorum ama izleyerek göreyim daha iyi. tavsiye içinde çok çok teşekkür ederim yoksa hiiç haberim olmayacaktı caağnıım sarı oğlandan
ı ıh sarıoğlanın eline kimse su dökemez. Aha bu sefer herşey bitti derkeeeen bi bakıyorum bütün ayrıntıları düşünmüş yakışıklı dahisarıoğlanı ben de çok beğeniyordum ama alex mahone'u bi gördüm
adamdaki karizma tavan yaaaa
o kadar karizmatikki... pek yakışıklı değil ama dizideki hali çok karizmaa...
bak şu adam... ikinci sezonda dahil olacak. michaelin düşmanı olacak...
ama bu dzide öyle bir entrika var ki, bugün dostolanlar ilere düşman oluyor, bugün düşman olanlar da dost olacak...
Eki Görüntüle 1423644
ı ıh sarıoğlanın eline kimse su dökemez. Aha bu sefer herşey bitti derkeeeen bi bakıyorum bütün ayrıntıları düşünmüş yakışıklı dahiAllah bilir daha neler neler olacak of ben hala ölümündeyim çok üzüldüm saraya tacevüz etmeye çalışan mahkumlar vardı ya orda bi gerildim bi gerildim anlatamam ya ama yaptı yine yapacağınıııı hapishanenin müdürünüde çok seviyom ben kız
ya cidden mi ne yaşayacak bu kadar? nasıl masum ya çok tatlı ben sarayıda çok beğeniyomyakışıklı değil haklısın ama karizması çok fena.. dizideki halini bi görsen... o duruşu bakışı, tavırları falan... çok gerçekçi..
ölümüne erken üzülme hayatım.. daha çoook zaman var.. zaten Michael ölecek birkaç dakika sonra dizi tamamen bitecek...
saraya tecavüz etmeye kalkışan mahkumlara bukadar kızdıysan, sen ilerde saranın başına geleceklere çıldırırsın demekki
sara öyle şeyler yaşayacak ki, bu tecavüz etemeye çalışanlar basit kalacak
ya cidden mi ne yaşayacak bu kadar? nasıl masum ya çok tatlı ben sarayıda çok beğeniyomo diğer avukat kadın çirkiiiiiiiiiin
kız hayranım şuan sana. bende diyorum ben bu kızı daha önce nerde izlediim sen söyleyince dank ettisara burda tatlı da, walking dead deki halini ne çabuk unuttun , pis yelloz kocasının en yakın arkadaşıyla aşna fişne..
kız hayranım şuan sana. bende diyorum ben bu kızı daha önce nerde izlediim sen söyleyince dank ettianaaaaaam bide çocugun var benim çocugum olsa kendi adımı unuturum herhalde
İlk izlediğim yabancı dizi buydu.Onun üstüne hiç bu kadar heyecan veren beni ekrana bağlayan,geceleri rüyama girip uyandıran bir ikinci dizim olmadığından kısacası artık dizi takip edemiyoruuum.
Neden bu kadar muhteşem bir diziydi yada neden bu kadar muhteşem bir diziyle başladım olaya ki?
Tüm suçlu Prison Break bana ne
aşk olsun kız benim gözüm değmez korkma. maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahmaşallah de kız nazar edeceksin bana
aynen bende senin gibiyim canım, yerine başka dizi koyamıyorum... zeka dolu bir diziydi...
ama the walking dead izliyorum ve o da çok başarılı... prison kadar olmasa da o da çok güzel tavsiye ederim izle istersen...
aynen bende senin gibiyim canım, yerine başka dizi koyamıyorum... zeka dolu bir diziydi...
ama the walking dead izliyorum ve o da çok başarılı... prison kadar olmasa da o da çok güzel tavsiye ederim izle istersen...
Ona da başlamıştım kaçıncı sezonda bıraktığımı unuttumAcaba yeniden mi başlasam ya
Bi ben değilmişim prison break bide walking dead izleyen .bide şu dedektifi izliyodum takıntılı olan paralı kanala geçti yaw.Seviyodum onu ben .
Evetsherlock mu canım? hangi kanaldaydı ,hangi kanala geçti???
kıız eve yardımcı oldu ama ilk başta eziyette etti yani adama parmaklarını falan kesti yasherlock mu canım? hangi kanaldaydı ,hangi kanala geçti???
kıız eve yardımcı oldu ama ilk başta eziyette etti yani adama parmaklarını falan kesti yapara neden yaramayacak kimseye? ya sara çok zor durumda kaldı tamam ama üstü örtülebilirdi anahtarı çalmış veya ben kilitlemiştim diyebilirddi orası bana azıck saçma gibi geldi. O yaşlı adam o kadar paraayı ne yapacak kız bence yinede sarı oğlana söylerdi seviyordu onu çünkü. evet ruh hastası sorunlar yaşamış belli bazen bende acıyorum ona ama genel olarak tiksiniyorum
canım 5. bölüme geldim abruzzi öldühayatım sara gizleyemezdi, çünkü arkadaşı katty varya diğer doktor kadın, o söyledi hapishane müdürüne, sara machale ilgi duyuyordu diye..
birde anahtarı çalımışlar bile dese ispatlanırdı.. çünkü güvenlik kamerası var.. herşey belli orda.. hapshane orası hayatım..saniye saniye izleniyor...birde sara önce kilitleyip gitti ama sonra geri geldi ya hapsihaneye.. orda gardiyanlar sezdi bişeyler olduğunu....
söylemezdi o yaşlı adam.. çünkü öleceğini anlayana kadar 1 milyon dolar var demişti, öleceğini anlayınca 5 milyon dolar olduğun söyledi..paranın yerini söyledi...
para kimseye yaramayacak çünkü paranın peşinde olduğu için herkes sürekli olaylar olacak ve o para çok komik bir şekilde kaybolacak :)
canım 5. bölüme geldim abruzzi öldüsaraya çok üzüldüm kız ne hale geldi. ya bizim sarı oğlan bunu nasıl düşünmedi direk kapıyı açık bırak diyeceğine anahtar isteseydi şuan herkes paranın peşinde zaten canım ve sıra sıra zor durumda kalıyolar. Nika'da sarı oğlana aşıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?