kararsızlık yaşayacak ne vardı sanki ben olsam direk açık bırakırdımcanım Michael'ın planına göre, sarayı bu durumdan en az zararla çıkarmaktı.. ama sara beceremedi..
eğer anahtarı isteseydi, o zaman saranın verdiği daha çabuk anlaşılırdı..
michaelin planına göre sara çaktırmadan kapıyı kilitlemeyecekti ve kimse çakozlamayacaktı...
ama sara beceremedi , önce kilitleyip gitti, sonra kıyamadı michaele geri geldi açık bıraktı...gidip geri gelmesi ele verdi onu zaten.. saranın hatası yoksa michaelin planı güzeldi...keşke ilk baştan açık bıraksaydı ama mantığıyla duyguları karıştı birbirine...:)
nika evet aşık olmuş.. :) çok güzel kız ama değilmi?
kararsızlık yaşayacak ne vardı sanki ben olsam direk açık bırakırdımherşeyi mahvetti işte
aynen canım çok güzel çok kadınsı
çok güzel yaakapıyı kilitledi ve açık bırakmayacaktı kararlıydı... gitti.. gittikten sonra babasıyla görüştü ve michaelin doğru söylediğini, abisinin suçsuz olduğunu anladı... suçsuz birisinin idam edilmesine de gönlü razı gelmedi.. birde michaele aşık olunca işte
çok güzel yaaşimdi bi bölüme daha başlayacaktım ama uykum geliyo birazcık sabaha bırakıyorm t-bag den hala ve hala nefret ediyorum neler olacak merakla bekliyom
ya üzülüyorum ama o kötülük yapıncabu gördüğün haller t bagin iyi halleridaha ne hallerini göreceksin
ya üzülüyorum ama o kötülük yapıncaöyle bi karakter olmasaydı keşke..
haketmeseydiadamın elini kestiler yaazcık kötülük yapacak tabi...
canım yakalandılar sarı oğlanla abisiadamın elini kestiler yaazcık kötülük yapacak tabi...
yeni başladım ben ikinci sezon 13.bölümdeyim ya yakalndılarAyyy keşke hiç bitmeseydi Prison BreakÖmür boyu izlerdim
İzlemeyen varsa izlesinnnn harika bir dizi.
Üzülme canım daha çooook yakalanacaklar zatenyeni başladım ben ikinci sezon 13.bölümdeyim ya yakalndılar
nasıl kurtulacaklar kızÜzülme canım daha çooook yakalanacaklar zaten
Aaaa söylenir mi heyecanı kaçar izle izle :)nasıl kurtulacaklar kız
söyleseneeeeAaaa söylenir mi heyecanı kaçar izle izle :)
canım yakalandılar sarı oğlanla abisine olacak şimdi
abisii ??? çok endişeliyim canım şimdi bi bölüm daha izlicemMichael kurtulur bi yolunu bulur canım merak etme.. zeka fışkırıyo adamdan
Üzülme canım daha çooook yakalanacaklar zaten
abisii ??? çok endişeliyim canım şimdi bi bölüm daha izlicem
oh beeeabisi de kurtulur
Michael onsuz kaçar mı
oh beeebdv ye daldim izleyemedim bi türlü kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?