- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
ay hakkaten ya o adamdan o kadar iğreniyodum bizimki daha betermiş meğer
ben cidden anlamıyorum bu yakışıklı çocuklar nasıl olup erkeklerden hoşlanıyolar aklım almıyo gerçekten sonradan mı böyle oldu acaba yoksa hep mi böylelerdi yazık ediyolar kendilerine
ricky martin david beckham filan da böyle çıktı onlara da çok şaşırmıştım
zaten ben bu dizide gay meselesinin ve t bag'in sübyancı olmasının bukadar gündemde tutulmasına bi anlam verememiştim...meğer sebep michael miş...ahahaha
hayal kuruyoruz şurada canım sende aa
onu da yapsın bunu da yapsın sadakatsizlik kolay afedilemez. Biz onun mavi gözlerine kandık oda gitti üstelik çirkin bir bayanla evlendi (zaten herşeyin başı o evlilikt) sonra gitti gay oldu yavrucağımı kandırdlar
aman şekerler t bag çirkin istediğini yapabilir
haha bence de çirkinlerle işimiz olmaz
canım bu işin yakışıklısı çirkini olmuyor demekki..önceleri bende sırf sapkınlık sanıyordum, ama doktorlardan dinleyince bişey diyemiyorum...sonuçta bu bir hastalıkmış....hormonlarla alakalıymış...çok dalgaya almayalım allah muhafaza eşimiz dostumuz çoluk çocuğumuz var..allah korusun
zaten ben bu dizide gay meselesinin ve t bag'in sübyancı olmasının bukadar gündemde tutulmasına bi anlam verememiştim...meğer sebep michael miş...
ayy hatırlasanıza hani iri yarı dev gibi bi adam vardı, avokadı diyorlardı adama, tweener varya hani hapse sonradan gelen onunla aynı hücreye attı ya bellick o çocuğu...o adamda perdeyi indirip çocuğa neler yaptırdı...hatta zavallı çocuk hapishanenin bahçesinde duvarın dibinde oturup ağlamıştı....ama en sonunda dayanamadı jileti aldı elinegerisini hatırlatmama lüzum yok sanırım...
yani bu tür olaylar çok yaygındı dizide...her bölümde az çok o sahneler vardı...
demek michael bizzat rica etmiş de koydurmuş o sahneleri
ha ha haa çok komiksiniz, çirkinlerle işimiz olmaz diyorlar birde,
michael güzel de ne oldu
olmadımı olmuyor yani şekerler
onlar seçmiş yolunu yapacak birşey yok Allah başa vermesin ne diyelim
bu doktorların ne dediğini de ben anlamadım kimi kişisel tercih diyo kimi hastalık hangisine inanalım bilemedim
ben de o çocuğa çok üzülmüştüm böyle şeyler amerikan filmlerinde hep oluyo demek ki yaygın bunlar
böyleler yüzünden psikopat oluyolar heralde
evet oralarda daha yaygın, çünkü halk çok normal karşılıyor...
türkiyede olsa sapık deriz ama allah muhafaza dalga geçilecek bir konu değil..ben hastalık olduğunu birçok doktordan duydum tv de...
mesela bülent ersoyun durumu falan kişisel tercih olamaz...kadın gibi hissediyorum, kadınsıyım diyor...vücudum erkek tipindeyse benim suçum ne diyor....insan bişey diyemiyor, hastalık gibi birşey demekki...
kadın olup erkek gibi hissedenlerde var, mesela geçenlerde tv de izlemişsindir, erkek oldu ünlü bir kadın oyuncu...
bülent ersoy gibi olanlar başka o hastalık olabilir de bu ünlülerin çoğu sapkınlıktan bunları yapıyo bence
normalde çoğunun karısı çocuğu oluyo ama bi süre sonra bunlara yöneliyolar ve uyuşturucuya tabi
o yüzden ben para ve şöhretten kendilerini kaybettikleri doyumsuz olduklarını düşünüyorum yani napıcaklarını şaşırıyolar sanki
çevrelerinde öyle insanlar varsa onlardan da etkileniyo olabilirler
canım bu işin yakışıklısı çirkini olmuyor demekki..önceleri bende sırf sapkınlık sanıyordum, ama doktorlardan dinleyince bişey diyemiyorum...sonuçta bu bir hastalıkmış....hormonlarla alakalıymış...çok dalgaya almayalım allah muhafaza eşimiz dostumuz çoluk çocuğumuz var..allah korusun
zaten ben bu dizide gay meselesinin ve t bag'in sübyancı olmasının bukadar gündemde tutulmasına bi anlam verememiştim...meğer sebep michael miş...
ayy hatırlasanıza hani iri yarı dev gibi bi adam vardı, avokadı diyorlardı adama, tweener varya hani hapse sonradan gelen onunla aynı hücreye attı ya bellick o çocuğu...o adamda perdeyi indirip çocuğa neler yaptırdı...hatta zavallı çocuk hapishanenin bahçesinde duvarın dibinde oturup ağlamıştı....ama en sonunda dayanamadı jileti aldı elinegerisini hatırlatmama lüzum yok sanırım...
yani bu tür olaylar çok yaygındı dizide...her bölümde az çok o sahneler vardı...
demek michael bizzat rica etmiş de koydurmuş o sahneleri
ha ha haa çok komiksiniz, çirkinlerle işimiz olmaz diyorlar birde,
michael güzel de ne oldu
olmadımı olmuyor yani şekerler
haklısın tabi o şekilde sırf sapkınlık niyetiyle yapanlara allah akıl versin...
hastalık sebebiyle olanlara birşey diyemiyorum....onlara da allah yardımcı olsun..çok zor bir durum...
bu arada michael gay olduğunu açıkladığı için prison break ten sonra başka hiçbir proje teklifi gelmemiş..ne dizi ne film...
sadece sarışın bir şarkıcı var adı aklıma gelmedi onun klibinde oynamış..başka yok...oysa ben prisonu izledikten sonra kesin bu adamı havada kaparlar diyordum ama adam açıkta kaldı
oysa sarah'a çok teklif gelmiş...hatta sarah walking dead dizisinde başrolde oynadı...o dizi de çok güzel izlemediysen tavsiye ederim..
ben tam tersine sarah'ı hiç kabiliyetli görmemiştim, çok vasat rol yapıyordu...
ama piyango sarah'a vurdu....
ne yani sadece bunu açıkladı diye mi teklif gelmemiş
yazık olmuş bence çocuğa hem yakışıklı hem iyi oynuyodu bence diziler için iyi bi oyuncu bence şaşırdım
ama kendisi hata etmiş bence kızların ilgisi yoğunken açıklamaması lazımdı
o sarahı ben de beğenmiyodum ama kendini gelişmiştir popüler olunca
diğer diziyi gördüm ama izleyemedim
zaten nete girince kk da takılmaktan ne film ne başka birşey izleyebiliyorum bütün vaktim dedikoduya gidiyo
sen walking dead izle bi gör o sarah kendini nasıl geliştirmişdeğil mi hazal konuşsana
öyle bir geliştirmiş ki, o masum iffetli namuslu sarah gitmiş, yerine öyle bir Lori gelmiş görürsün izleyince...
saçlarını elime dolayasım geldi haspanın
kesinlikle izlemelisin simoncum pişman olursa biz burdayız hesap sorabilirsin
valla zombileri salarız üstüne gazelimle
aynen, izlesin beğenmezse gelsin görüşelim
aaa hazalcım oldu mu şimdi, zombiler değil, aylaklar diyeceksin
ahahaha hatunum sen iyice kaptırmışsın kendini
doğruya aylaklar demeliydim
kaç sezonda ki o
ona göre bi vakit yaratmam lazım
ben her diziyi izlemem hazalcım, ama izledimmi tam izlerim...öylesine izlemem, derinliklerine işlerim..
sen bi sınav yap bana bak nasıl 100 üzerinden 100 alıyorum bu walkerlerden
dördüncü sezon hala devam ediyor canım, pazartesi günleri yeni bölümleri çıkıyor...
sen bi izlemeye başla,gör bak üç sezonu nasıl deviriyorsun üç beş günde
zaten ben izlersem hemen bitiriyorum
o yüzden bi zaman ayarlayıp izlemem lazım
bi de iş olmasa vakit ayırırım da zor oluyo böyle
bi haftasonu izlerim artık merak ettim
ben her diziyi izlemem hazalcım, ama izledimmi tam izlerim...öylesine izlemem, derinliklerine işlerim..
sen bi sınav yap bana bak nasıl 100 üzerinden 100 alıyorum bu walkerlerden
dördüncü sezon hala devam ediyor canım, pazartesi günleri yeni bölümleri çıkıyor...
sen bi izlemeye başla,gör bak üç sezonu nasıl deviriyorsun üç beş günde
Prison break süper ötesi bir diziydi. The walkin dead izliyorum onunda bitmesi yakın o da çok güzel. Başka bol ekşınlı tavsiye edebilceğinz bi dizi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?