- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Çok bile bekledilermeymenet yok suratında bile
neeeeeeeeeeekeşke hamile kalmasaydı, çocuğa yazık oldu babasız kaldı... dizinin sonunda çok etkileyiciydi o çocuk.. aynı da babasına benziyordu bi tatlı ki görmelisin
neeeeeeeeeeedoğuyor mu çocuk?? ama olmaz ki açıp finali izleyecm şimdi
yok canım izlemem zatentam dizi biterken çocuğun büyümüş halini gösterdiler... mezarı başında, ...
izleme sakın bütün iştahın hevesin zevkin kaçar...
zaten yarıyı geçmişsin, ikinci sezon bitmiş sayılır.. üçüncü sezon zaten 13 bölüm.. dördüncü sezon da zevkli zaten...az kalmış acele etme.. bitince inan çok üzüleceksin... ben boşluğa düşmüş gibi oldum resmen...
yok canım izlemem zatenacıklı şeyler olmuş
daha fazla zorlayamamışlar demekki canım yapılabilecek herşeyi yapmışlar uzatsalardı sıkıcı olabilirdievet finali çok kötü acıklıydı.. ağlamayan kimse kalmamış ki...
benim çevremde izleyenlerin hepsiyle konuşuyoruz , hepsi diyor finalde ağladım diye... senariste helal olsun çok etkili dizi yapmış adam.. keşke 9-10 sezon sürseydi...
şooklardayımevet finali çok kötü acıklıydı.. ağlamayan kimse kalmamış ki...
benim çevremde izleyenlerin hepsiyle konuşuyoruz , hepsi diyor finalde ağladım diye... senariste helal olsun çok etkili dizi yapmış adam.. keşke 9-10 sezon sürseydi...
şooklardayım
2.sezon finalindeyim bebeğim paul şahitlik yaptı çok şaşırdımneden hayatım anlat bakayım nerelere geldin :)
2.sezon finalindeyim bebeğim paul şahitlik yaptı çok şaşırdımsara için..
ayy sorma bağrıma basasım geldi. nasıl kurtulacak şimdi opaul çok değişti dimi :) aslında iyi adammış
ayy sorma bağrıma basasım geldi. nasıl kurtulacak şimdi o
sucre'nin hali ne olacak peki sevgilisini kaçırdı bellick yerinide söylemediadam hükümette görev yapmış çok nadide bir ajan hayatım... onun için kurtulmak çok kolay iş
tereyağından kıl çeker gibi kurtulacak hiç merak etme...
sucre'nin hali ne olacak peki sevgilisini kaçırdı bellick yerinide söylemedi
ayyy tam sezon finaline yakışır bi bölümmmsucre bi kavuşacak bi ayrılacak, git gel taktiği ile yaşıyor garibim
ayy Bellick için ağlayacm nerdeysesucre bi kavuşacak bi ayrılacak, git gel taktiği ile yaşıyor garibim
gazel nerdesin? saranın kafasını gönderdiler ya nasıl olacak yaşayacaktı hanisucre bi kavuşacak bi ayrılacak, git gel taktiği ile yaşıyor garibim
ayy Bellick için ağlayacm nerdeyse
gazel nerdesin? saranın kafasını gönderdiler ya nasıl olacak yaşayacaktı hani
3.sezon 8. bölümdeyim dün 8 bölüm izledim zor kalktım başındaan neler olacak azıcık söylesene kıııızçok etkileyiciydi o bölüm dimi...
kötü adam diye bilirdik, adamın hası çıktı...
söylemem , söylemem
heyecanı kaçmasın canım, izle gör....
3.sezon 8. bölümdeyim dün 8 bölüm izledim zor kalktım başındaan neler olacak azıcık söylesene kıııızAlexe ayrı üzülüyorum bellick e ayrı üzülüyorum hepsine üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?