- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
baya iyi oynuyor bebeğim zaten ona diyecek lafım yok
izleyip görelim bakalım
yok canım izliyorum da senden ses seda çıkmaz olduhangi bölümdesin canım, sesin çıkmaz oldu izlemeyi bıraktınmı
yok canım izliyorum da senden ses seda çıkmaz olduizliyorum tabiiki 17. bölümdeyim annem yok ev bana kaldı pek fırsat bulamıyorum yavaş ilerliyorum
deli varya deli oda öldüben hep buralardayım canım, sen izledilerin hakkında bilgi vermeyince haliyle kritik yapamıyoruz
anlat bakalım nerelerdesin, kim kiminle nerede
deli varya deli oda öldüona pek takılmadım gerçi :/ sara,sarı oğlan abisi trendelerdi. öpüştüler
düşünüyorum hayalgücümü zorluyorum daha ne olabilir diye. Sara ölmesin dehımm entrika devam yani
heywire öldü ve üzüldüm ben yaa, yazık hollandaya gitmek istiyordu sadece :)
daha neler olacak neler...
düşünüyorum hayalgücümü zorluyorum daha ne olabilir diye. Sara ölmesin de
yürüyor yürümez mi. karizmatik gelmiyor bana pek ama onun içinde üzülüyorum artık yazık mecbur bırakıyolar tehtid ediyolar nasıl olacaksara hakkında fazla konuşmayacam, çünkü süpriz
alex ne durumda, adamım yaa , takıyormu güneş gözlüklerini, yürüyormu endamlı endamlı :)
yürüyor yürümez mi. karizmatik gelmiyor bana pek ama onun içinde üzülüyorum artık yazık mecbur bırakıyolar tehtid ediyolar nasıl olacak
evet o ilaçları bende farkettim çok üzülüyorun ya yazık adama. işten çıkıyorum dediğinde çocuğuna zarar verdiler ya ne kadar siniiiiiiirralex aslında çok iyi adam ama mesleğindeki tehditler onu bu hale getirmiş, adam kafayı sıyırmamak için ilaç kullanııyor yaa.. üstelik ilacı da gizli kullanıyor, meslekten almasınlar diye... bir ajanın ilaç kullanması yani kötü bişey...
mesleğine kendini adamış, eşini çocuğunu ihmal etmiş , neler neler... yaşadıkları zor.. bu dizide kimin hayatı güzel ki.. hep zorluklar sıkıntı eziyetler...
ama ilerki bölümlerde alex'in Michael için yaptığı fedakarlıkları gördükçe bana hak vereceksin... canını bile ortaya koydu..
evet o ilaçları bende farkettim çok üzülüyorun ya yazık adama. işten çıkıyorum dediğinde çocuğuna zarar verdiler ya ne kadar siniiiiiiirrsonunda oda ölecek mi Alex yani
heheheh pot kırdın demek michael öldüğünde sara hayatta olacakalex ölmeyecek ama çok fedakarca şeyler yapacak.. Michael öldüğünde bile mezarı başındaydı... sara ağlarken teselli ediyordu falan...çok kötü sahelerdi yaa duygulandım şuan inan
heheheh pot kırdın demek michael öldüğünde sara hayatta olacak
heheheh ay nasıl yaptın böyle bi hataaanaaaaaa
hep senin yüzünden allem ettin, kallem ettin aldın ağzımdan lafı...
söylemeyecektim ben...
neyse çıktı artık laf geri gelmez...
evet sara ölmeyecek... ama ölseydi daha az acı çekerdi emin ol...
heheheh ay nasıl yaptın böyle bi hataasevindirik oldum beraber aynı anda ölselerdi keşke
ya sara zaten onunla ölmeyi tercih ederdi. başları beladan kurtuldu mu bari sara napacak acaba. biliyorum dizi orda bitti ama ben merak ederimberaber ölmemek için Michael kendini feda etti
sarayı kurtarmak için kendini öldürttü.. ay dur ağlıcam şimdi.. anlattırma bana duygulandım
ya sara zaten onunla ölmeyi tercih ederdi. başları beladan kurtuldu mu bari sara napacak acaba. biliyorum dizi orda bitti ama ben merak ederim
Ne olacak nasil belaya bulaştı? Asil şok bupek de kurtulmadı başları beladan ama tbag fena belaya saplanacak ona sevin bari
sara 'ya kalsa ölürdü, çok seviyordu... ölüme giderdi onunla, ama ölemezdi... çünkü???? çünkü ???
hamileydi.... :)
Ne olacak nasil belaya bulaştı? Asil şok buhangi ara oldu kiz ay inanmıyorum
Çok bile bekledilerdördüncü sezonda iki arada bi derede oldu işte
t bag zaten beladan çıkamadı ki hiç... nereye gitse bela götürdü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?