arkadaşlar siz 17. bölümü izleyebildinizmi
bu sezon galiba 16 bölüm.bende 16. bölümde kaldım.sezon finalidir.dizimiz bitecek gibi sona ermedi.
cnm ben bu sezon 20 bölüm die biliorum.yayınlanmadınmıki daha
yeni bi bilgi okudum Yapılan röportajda Prison Break yapımcısı PAUL SCHEURING 5. Sezonun çok büyük bir ihtimalle Alcatraz Hapishanesinde geçiceğini belirtti. hapishane bilgisi:Alcatraz Hapishanesi SONA VE FOX RIVER dan çok farklı bi hapishane Adada bulunuyor ziyaret yok !!
devam etcek sadece kanalda sorun var birazda wentworthda oynamak istemiyo gibi haberler usa’danmerak etmeyin
arkadaşlar senaristler 5. ve 6. sezon için karar aşamasındalarmıs.ratinglere göre kara alacaklarmış ancak kuvvetle muhtemel 5. ve hatta 6. sezon çekilecek.bir ayrıntı daha 5. sezon büyük bir ihtimalle sona ve fox river dan çok farklı olan ve ziyaretin yasak olduğu bir adada bulunan Alcadratz cezaevinde çekilecekmiş.süper bir sezon bizi bekliyor..duyurulur..
filmin proje aması 6 sezon olarak planlandı ancak 3. sezonda senaristler birliğinin eylemi nedeniyle 13 bölümdebitirildi sonra 4. sezon çekildi. prisonın saati terminator sarah ..la değiştirilince reytinglrti düştüğü için yapımcısı kararsız kaldı bide 5. sezonu foxun alıp almayacagı belli olmadığı için kararsız ama buyuk ihtimal devam edecek ropörtajında molly die biri daha ekibe katılcakmıs tutarsa 5 ve 6 gelcekmiş. birazda reytinglere baglı diyo ellerindeki final hem sezon sonu için hemde genel final için uygunmus kısacası amerikadaki izleyiciler reytingleri ii tutarsa korkulacak bişi yok ama seri biraz kurtlar vadisine döndü gibi çünkü devamını “prison break cherry hill” die de devam ettirebilirmiş. dipnot:şimdilik reytinleri tatmin edici seviyede buluyomus yapımcı.
bizim beklentimiz devam etceği yonunde inasllah da öyle olur bekleyip görcezz
Arkadaşlar üzülerek belirtiyorum ki Prison Break in son sezonunu izlemekteyiz. Fox TV açıklama yapmış ve Prison Break i bitirme kararı almışlar.
ingilizcesi olup ilk ağızdan öğrenmek isteyenler
Michael and Lincoln soon will be able to finally catch their breath. Fox entertainment president Kevin Reilly announced at Tuesday's TCA Winter Press Tour that "this will be the last year" of Prison Break.
While citing the series' four-year run as one for the "win column," Reilly acknowleged, "It got to a point where a lot of the stories had been told."
Prison Break aired its 16th episode/annual "winter finale" on Dec. 22. At least six more hours are set to kick off Friday, April 17 (after Sarah Connor unspools eight straight new episodes), but that count could be upped to eight so as to properly finish the serialized saga. Said Reilly,
Hepimize geçmiş olsun. Ama önümüzde tadını çıkarabileceğimiz muhakkak 6 bölüm daha var (8 de olabilir deniyor)
sağol cnm didscim.ozaman bahara kaldı bizim 17. bölüm.neyseki lost başlıycak
:Saruboceq:Bu cmt. yi sabırsızlıkla bekliyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sayılı gün kaldı :sm_cool:
Ya ben cnbc-e nin yayın akışına bakıyorum bulamıyorum.Acaba yayınlanmayack mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?