Prison Break

bu sezon galiba 16 bölüm.bende 16. bölümde kaldım.sezon finalidir.dizimiz bitecek gibi sona ermedi.

arkadaşlar siz 17. bölümü izleyebildinizmi

bu sezon galiba 16 bölüm.bende 16. bölümde kaldım.sezon finalidir.dizimiz bitecek gibi sona ermedi.

cnm ben bu sezon 20 bölüm die biliorum.yayınlanmadınmıki daha

Bu sezon 16. bölümde bitti, sezon devamı 6 bölüm ve yayın tarihi 17 nisan(kesin bilgi). Ben final olucak diye biliyorum ama yeni bir kaç bilgi buldum, kaynak güvenilir değildir haberiniz olsun, kesin bilgi alırsam bu kesin bilgidir yazıp yazarım buraya Şeniz

devam etcek sadece kanalda sorun var birazda wentworthda oynamak istemiyo gibi haberler usa’dan merak etmeyin

amanın 17. bölüm fragmanını izledim micheal ve lincoln ayrı saflarda yer alıyomuş.gördünüzmü olanı ya 2 kardeşide birbirine düşürdüler ya

Prison Break S4E17 Promo

[dailymotion]video/x7v6rs_prison-break-season-4-episode-17-pr_shortfilms[/dailymotion]

kızlar bu dizinin hastası oldum..biz de ilk bölümden itibaren son sezona kadar olan bütün bölümlerin dvd si var..nasıl seyretmem bu zamana kadar ben bu diziyi..ilk hapisten kaçma bölümüne kadar geldim..eşimin 3, seyredişi o olamadan açmıyorum..çok süper bi şey..

sabırsızlıkla yeni bölümlerini bekliyorum
ilk sezon müthişti
o heycanı yakalayamasamda
bağlayıcılığı var
michael'a bayılıyorum :)

ben 4. sezonum 10. bölümündeyim ya michel hasta mi sara nin dedigi belirtiler olmaya basladi...ölecek mi yoksa..

evet gördüm canli kanli duruyor... ama bitecekmis her bölümü sinema tadindaydi güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…