Prison Break

ben ordaki mahone karakterine bayılıyorum ya..
ne kadar karizmatik bi adam öyle..
gerçi dizi de başlarda kötü bi karakteri varıd ama şimdiler de iyi gibi

Kızlar 3. sezon 13 bölüm en son lincoln ve scokfield yollarını ayırıyoprlar..

bundan sonra scorfield saranın katillerinin peşine düşecek..

ama şöylede bir duyum aldım Sara ölmemiş.. inşallah öyledir çünkü onların aşkı sarıyordu ama lincolfe kafasını kesip vermişlerdi ((

bilemiyom yaa..

4.sezon çekliyor şuan oda başlar yakında ben tv den izlemedim dvd lerini aldım 1 ayda tam 3 sezonuda bitirdim 2 ay oldy bitireli toplam 24+24+13 =61 bölüm :)))))

4. sezonu bekliyoruz...

dizinin yapımcısı öldüğünü göstermedik ki sadece öldü dedik falan diye açıklama yapmış..Sara gerçekte hamile olduğu için diziye ara vermiş tekrar gelme olasılığı yüksekmiş..

şimdi kusursuz insan yüzü taklit ediliyor zaten lincoln o durumdayken ayırdetmesi de olanaksızdı.Ben şahsen çok üzülmüştüm saranın ölümüne.O kız onların en büyük kozu mantık olarak öldürmemeleri gerekir.Bildiğim tek birşey var scufiuld da bu kadar kafa varken daha çok hapisten insan çıkarması istenir.

Dikkat dikkat FOX tv PRISON BREAK in sezon 4 un yayin tarihini acikladi.

25 agustosta ekranlardaaa

oh oh iyi bende 1 agustos donuyorum turkiyeden hemen baslicak beklemek zorunda kalmam :dance:

Dikkat dikkat FOX tv PRISON BREAK in sezon 4 un yayin tarihini acikladi.

25 agustosta ekranlardaaa

oh oh iyi bende 1 agustos donuyorum turkiyeden hemen baslicak beklemek zorunda kalmam :dance:

üfff süper ama haaftada bir bölümde izlenmeki ben bir dvd 12 bölümü bir günde izlerdim sabahtan akşama kadr..
özledim SCORFİELD i yaaa coksekeriremsucoksekeriremsu

ben de azzz sonra 3.sezon 13.bölümü izlicem arkaddaşlar sırnaşık şey
aslına hem deli gibi mrk ediyorum hem de bitmesin istiyoruuuum:çok üzgünüm:
ayrıca edda'ya da tamamen katılıyorum,ben günde 5-6 bölüm izleyen bi insanım yaa,nasıl idare etcez 1 hafta 1 bölüm bilmiyorum senağlama

benim eşim izlemek istiyor biz lost un tüm sezonlarını bitirdik şimdi heroes u izliyoruz arkasından da bu olacak sanırım :))

2. sezonu izliyorum.
ve hala kamufle olmak için bir şapka ya da gözlüğü bile zorla takmalarına
ya da bazen onu bile fazla görmelerine tahmmüle edemiyorum.
yahu tüm ülke peşinizde bir peruk bile takmak bu kadar mı zor?
şabalak şabalak dolanıyorlar anca-tatlicadiarzu-

Gerçekten çok kaliteli bir senaryo!
Oyuncular deseniz hepsi işini gerçekten çok iyi yapıyor.

Kötü adamlar özellikl harika oynuyor. Bellick ve T-Bag'i canlandıran oyuncuların çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. Neden mi? Eğer bir dizide kötü karakteri gördüğünüzde öldüresiye dövesiniz geliyorsa oyuncu işini harika yapmış demektir. Bellick'i bi bulsam kimse alayamayacak elimden (Gerçi Sona'daki haline pek bir acıdım ama kötü yine kötüdür değil mi)

Bir de geçenlerde yolsa T-Bag'e benzeyen birini gördüm de yüreğim hopladı yerinden :) Dördüncü sezonu sabırsızlıkla bekliyorum valla. Ben de 7'şer 8'er divxleri izleyenlerdenim. Haftada 1 Prison Break mi olur kardeşim yoksunluk çekeceğiz valla....

Bu arada Prison Break'in kitabı da çıktı haberiniz olsun! 37,5 YTL renkli kuşe kağıt! Tüm karakterleri anlatıyor ama bir FBI dosyasını okuyormuş gibi hissediyorsunuz kendinizi

kizlarr bilmeyenler yada unutanlar icin soyluyorum Prison Break 4. Sezon baslamistir bu hafta 3. bolumu yayinlanmistir.

izlemiyenlere bir surpriz var kizlar soyleninler dogru cikti seneryoda izleyin gorun o surpriz neymis :)

kizlarr bilmeyenler yada unutanlar icin soyluyorum Prison Break 4. Sezon baslamistir bu hafta 3. bolumu yayinlanmistir.

izlemiyenlere bir surpriz var kizlar soyleninler dogru cikti seneryoda izleyin gorun o surpriz neymis :)

he he ben de tam o süprizi yazmaya girmiştim..
ma neyse tutayım çenemisositososito

ya izleyenler ne düşünüyo bilmiyorum ama ben büyük hayal kırıklığına uğradım 4.sezonda (manyak bi prison break fanı olmama rağmen) ,eski tadı kalmamış sanki dizinin ,yani olaylar çok kopuk ,herşey havada kalıyo...bilemiyorum bunlar benim yorumlarım...

evet canım sana katıolıyorum ilk 3 sezonu yataktan kalkmayıp bir solukta izledigimi bilirim sabahtan akşama kadar 1 sezonu bitirmiş biri olarak 4.sezon ilk 3 kadr sürükleyici değil.. zaten 4.sezonun ilk 3 bölümünü izledim 3 güzeldi 2 ise berbattttttı... bilemiyorum umarım ileride sürükleyici hale gelir havada olaylar kalmaz..:teselli:

arkadaşlar hangi kanal gün vede saatini yazarmısınız lütfen çok severek izliyorum ama reklamını bile görmedim lütfennnnn

bildigim kadarıyla şuan türkiyede vermiyor ben interneten indiriyorum ve izliyorum hemde yüksek kalitede süper sarıyo.. ama işte pazartesiden pazartesiye yeni bölüm verliyo ve yeni bölüm indirebiliyorum..
bu arada size bir ipucuuu 4. bölümde TÜRKİYE geçiyo.. Scorfield bu sefer bir türkün peşine düşüyor :))
ay ne güzel diyor scorfield ağzına çok yakışıyooo e tabi türkiyeye damat gelcekya :) :roflol: :roflol: mirmirmirmir

yav kizlar yani hevesinizi kirmak istemem ama Scorfield bir GAYmis.

hemde unlu bir erkek sevgilisi varmis.

igrenccccccccccccc artik eski hayranligim kalmadi pis bocuk klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…