Prison Break

bende tesadufen gordum starda fılm dıye ızledım megersem dızıymıs artık kacırmamm:)9

Ben de izliyorum!!!Geçen hafta başladım, güzele benziyor!Lost'u aratsa da uzun süre idare etmem lazım!ınternetten izleyecektim ama tvde çıktıı!alkisalkisalkis

Off dünden beri izliyorum manyak oldum biraz önce 1. sezonu bitirdim ve hala izlemeye devam ediyorum....
Sıyırmazsam iyidir.:)
Ama varya michaela aşıkmı oldum ne:asigim::asigim::roflol::roflol:

aaa starda hea hiç haberim yoktu bugün netten kaçrdığım bölümleri izlim bulablrsem yrnda starda izlerrm artık :)

sonuna kadar izLedim arkadaşLar şimdi söyLiyceğim ayrıntıyı fiLmi tamamen izLemeyenLer okumasın sakınn!!

fiLmdeki kahramanLardan biri öLüyo en önemLiLerinden hemde çok sinirLendim cidden !!böyLe oLmamaLıydı acımasız senaristLer!!klava:

Bende filmi bitireli 1ay oldu.Hala o boslugu hissediyorum.Ve yeni bir diziye baslamak

istiyorum.Bircok dizi tikladim ama yok hayir o duyguyu vermiyor.Birsüre sonra SIKICI

oluyor.PB hayatimda izledigim en güzel diziydi.Izlemeyenlere siddetle tavsiye ediyorum.Her

bölümü sinema tadinda izledim.Keske devam etseydiler.Ben simdi ne izleyecegim yaaaaa

kafamçokkarıştı

arkadaslar bu yaz dvd si çıkıcak michael nasıl öldü falan o aradaki 4 yıl anlatılacak..
almayı düşünmüyorum bahane bulmasınlar michaelın ölmesine!!

arkadaslar siz the final break i izlemedinizmi? 4.sezon final 23 ve 24.bölüm yani..
off aklima geldikce harika bir serüvendi nasil bitti hala anlamiyorum.yillarca sürce izlerimŞeniz Şeniz

arkadaslar siz the final break i izlemedinizmi? 4.sezon final 23 ve 24.bölüm yani..
off aklima geldikce harika bir serüvendi nasil bitti hala anlamiyorum.yillarca sürce izlerimŞeniz Şeniz

yazını okudum gaza geldm izledim,iyikide izlemisim sonu tahmin ettiğm gbi olmadı ağlamaktan heder oldum ama keşke bitmeseydi :'(

kızlar lincoln kurutluyormu yani idamdan,yada adı herneyse.Merak ediyom işte söyleyiverin nolcak :ecrin_bebek:
dizi bir harika sabaha kadar olsa izlerim,araştırdım ama dizi sezonlaranı indirenler bana link atabilir mi?

kızlar lincoln kurutluyormu yani idamdan,yada adı herneyse.Merak ediyom işte söyleyiverin nolcak :ecrin_bebek:
dizi bir harika sabaha kadar olsa izlerim,araştırdım ama dizi sezonlaranı indirenler bana link atabilir mi?

cnm sezon indirme dvdsi set halinde satılıyo korsanıda var ama ben orjinal al derim ben almadım ama alıcam benden sonraki 7 sülaleme izleticem çünkü :)
bütün olarak 80 bölüm falan nette oturup izlesen çok waktini alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…