Prison Break

yaaa kaçmaz lütfen merak ediyorum,hem siz söyleyin ne kadarda olsa izlemenin zevki ayrı lüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüütfeeeeeeeeeeeeeeeeeen...

aa hayir ama bence ogrenme, oyle merakla izlemenin zevki ayri guzel.
ben de ev arkadasima yalvarmistim soyle diye ama soylememisti, inattan ve meraktan bi gun boyunca milyonlarca bolum izlemistim, dehset zevkliydi:)

uf yaaaa hani KK dayanışması aşkolsun..

Mesela ben bütün sezonları izledim, eğerki biri bana önceden söylese deli olurdum, çünkü Prison Break hiç bir diziye benzemiyor, nefessiz izledim bütün bölümleri. Sende öyle yap bence, çok fena vicdan azabı çekiyorum söylemediğim için ama inan böylesi daha iyi :çok üzgünüm: Yinede istersen söylerim..

evet kütfen a.ssöylermisiniz ,çünkü elimde cd serisi yok:1no2: ben star tv izliyorum oda çok geç yayınlıyor sonra okula yorgun gidiyorum öğrencilerim hastamısınız diyor

Girdikleri her delikten çıkıcaklar tatlım ama en son biri bir yerde takılıcak, onu kessen söylemem :tomato:

Girdikleri her delikten çıkıcaklar tatlım ama en son biri bir yerde takılıcak, onu kessen söylemem :tomato:
akannehir
:dilcikar::dilcikar:geç kaldın daha önce yazılanları okudum ölecekmiş çüçük kardaş:a015:ama yinede sonuna kadar izliycem yerimseniben
Yinede saolyerimseniben

bu diziyede yeni başladım..
1.sezon 6.bölümdeyim şuan gerçektende çok güzel bi dizi...

evet nihayet 2.sezona geçebildim..
işyerinde vaktim oldugu sürece netten takip ediorum.
allahtan kotamız sınırsızda bi sorun yaşamıoz....

bizimki kotalıydıyerimseniben ben yinede izledim ,geçen ay bizim adama bindi fatura...:mymeka:.niye bukadar geçilmiş falan filan dedi ama ben sesimi çıkarmadım biilmeeem:umursamaz: dedim sadecedelikafadulden

ooh be nihayet 4.sezona gelebildim..
eeee hergün 5-10 bölüm izlersem olacagı buydu dimi....
yalnız bu dizi bitince napcam ya beeen...

ya zaten 4. sezonunda 1. bölümü var,sonra hemen 11. bbölüme atlamışlar. ben bitirdim çoook sıkılıyom ve kimse duymasın wentwort millerede hastayım...

Kızlar, bir kaç yerde okuduğuma göre 5. sezon olucakmış akannehir Gerçekliğinden emin değilim ama paylaşmak istedim..

Kızlar, bir kaç yerde okuduğuma göre 5. sezon olucakmış akannehir Gerçekliğinden emin değilim ama paylaşmak istedim..

olabilir michaell o zaman ölmemis olacak,zaten pek ölmüs gibide degilde.mezarinda yazilan seyler,isminim yanina bir sey daha olmasi filan insallah yeniden baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…