- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Çalışmıyorum komşuların yaşantısı bana göre değil konularima bakHenuz yeni yasadiginiz sehire alisamamissiniz.calisyorsaniz is yeridnen arkadaslar edinirsiniz.evdeyseniz yine komsularinizla tanisirsiniz.
Sizi uzenlerle gorusmeyin.
Batıda doğdum küçük yaşta doğuya gittim ve o şehri o kadar çok seviyorum ki suan da batidayim ama iple çekiyorum orayı ..Genelleme yapmak istemiyorum kimse yanlış anlamasin am bir sey sorucam.
Bati tarafindan bir şehirden dogu taraflarina mi gittin ?
Kahve yasak bana yoksa bende hep falci baciya takilirdimBir yaştan sonra arkadaşlık kolay kurulmuyor bence.
Ama sen küçükmüşsün de :)
Çok takma kafana ben bu şehre gelince kimsesizlikten kafayı yedim.
Her gün kahve içip içip gönderiyordum Falcı bacı ile Derya abla ile kanka olmuştuk
Allah bir arkadaş gönderdi bir yıl evvel de düzeldim
Çalışmıyorum ...Çalışıyor musunuz? İş çevreniz nasıl? Bulunduğunuz ilde hobi imkanları nasıl? Yani fotoğrafçılık kursuna falan gitmek isteseniz örneğin mümkün mü? Çevrenizi kv, eltiden falan oluşturmayın bence.
Bulunduğum çarşıya uzak hafta sonu esimle anca adanadaysan yakınız demektir ...Yalnızlığı sevmiyor musunuz ben de çok sıkılırım ama hiç birşey bulamazsam alırım bir kitap Cafe ye gider kahve kitap keyfi yaparım not: tayinle geldim bu şehre 6 senedir kimseyle doğru düzgün görüşmüyorum hoşlanmıyorum insanlardan alışamadım
Çalışmıyorum ...
Esim le arastirdik zaten pilates kursları falan bize yakın olanlar karışık yani bayan erkek aynı ortamda ben tesetturluyum tek bayanlar için olanı uzak ve bu şehri pek bilmiyorum
Okumadım voleybolcuydum hep sporla ilgilendim ve biryerelere gelemedim lise terkim anlicagin ..Bencec bu imkanla alakalı bir yer.
Batı dediğin muğla menteşeyse elbette hiç arkadaşın olmaz mesela.
Gelişmemiş, imkan yok.
Ama mesela erzurumdaysan orayı severin arkadaş da ednirsin.
Bilemiyorum. Metropol bir yerdeysen arkadaş bulursun
Çalış, niye kursa falan gitmiyorsun ki?
Bütün gün evde kı mı büyütülür kız
Offffg okurken yoruldum yeminle ... çok halsizim yaa yapcagim varsa bile hamilelik hep engel oluyor uyanamiuorum bileProfilinizde memur yazdığı için çalışıyorsunuz diye düşünmüştüm. Pilates dışında karma olsa da rahatsız etmeyecek bir şey ilginizi çeker mi? Benim de aklıma sadece fotoğrafçılık geldi ama bulunduğunuz ili etkinlik hobi gibi kelimelerle googleda aratsanız belki bir fikir olur. Bebekle ilgili kurslar olabilir. Hamilelik yogası falan olabilir. Araba kullanıyor musunuz? Ehliyet kursu olabilir. Bilgisayar kursu olabilir. Çiçekçilik, pastacılık ya da bilimum başka kurs olabilir. Dil kursu olabilir.
Okumadım voleybolcuydum hep sporla ilgilendim ve biryerelere gelemedim lise terkim anlicagin ..
Batı dediğim yer büyük şehir mersin ..
Çalış demek kolay ne iş yapicam
Genelde evdeyim aynen dediğin gibi oldu kic büyüdü sadece karnimda yavaş yavaş ...
Offffg okurken yoruldum yeminle ... çok halsizim yaa yapcagim varsa bile hamilelik hep engel oluyor uyanamiuorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?