- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Açıktan liseyi bitirip kpss gibi bir şey düşünür müsünüz?
Kpss düşünmüyorum bebeğim olucak artık açıktan lise okuyorum zaten ama hala bitiremedim .Anladım evet hamilelik insanın enerjisini baya alıp götürüyor ama sanırım ilerleyen aylarda geçiyor. Tam bilmiyorum. Ama aslında araba kullansanız her yere gider her şeyi yapabilirsiniz. Ben araba kullanamıyorum misal. Baya üzücü geliyor bu durum bana. Cesaretim de yok. Ama bebek doğunca bir yerlere götürmek için falan araba olayı çok gerekli.
Mersin hamilelik yogası diye aratınca 1-2 bir şey geldi. Yani bazen sadece evden uzaklaşmak bile iyi gelebilir. Umarım bir çevre edinirsiniz. eşinizin ailesinin tek çevreniz olması onlara mecbur kalamk iyi değil çünkü.
Gerçekten fantastik üye ...http://mersinsanat.com/17,ucretsiz-halkegitim-resim-kurslari.html
http://www.yasarkarakuzu.com/anadolu/index.php/ogrenci-sergileri/cocuk/911-hobi-kurslari-mersin
Bunları bir inceleyin isterseniz. Ebru falan da var.
Bir yaştan sonra arkadaşlık kolay kurulmuyor bence.
Ama sen küçükmüşsün de :)
Çok takma kafana ben bu şehre gelince kimsesizlikten kafayı yedim.
Her gün kahve içip içip gönderiyordum Falcı bacı ile Derya abla ile kanka olmuştuk
Allah bir arkadaş gönderdi bir yıl evvel de düzeldim
Tamda şimdi göndermek için fal kapatmıştım
Falcı Bacı güzel bakamıyor salladığı çok belli. Derya abla idare eder. Şu anda bence en güzeli Tellwe
Gerçi üçünede aynı anda gönderiyorumİyi oluyor can sıkıntısına :)
Tellwe ücretli değil mi :)
Uydurmalara para vermem
Bende beş uygulama var. Hepsine aynı anda gönderiyorum
Falcı bacı, Derya abla, Fal diyarı, Fal kutusu, Fal cafe
Manyağa bağladım biliyorum
Merak etme garipsemiyorum
Tellwe 48 saatte bir promosyon kahve falı veriyor.İndir onuda dene derim :)
Haklısın bende buraya ait degilim galiba ..Ben kendi tecrübe ve izlenimlerimden yola çıkarak şunu diyebilirim
Bazı insanlar bazı yerleri benimseyemez, oraya ait değildir. Ait olduğunu hissettiği yerde mutlu olur.
Ben birkaç sehir degistirdim, birini çok sevmeme rağmen akraba faktörü yüzünden gitmiyorum çünkü nasılsın diye sormadan bize niye gelmedin diye lafini ederler, herkes kendi planlarına uyulsun ister.
Diğer bir şehirde ise, ailemle yaşadım orada kimsem yoktu, kendimi oraya ait hissetmiyordum üstelik cok güzel bir yer. Küçük, sakin, cıvıl cıvıl...
Şimdiki yaşadığım yer daha küçük, pek aktivitesi olmayan bir il. Ama o kadar mutluyum, huzurluyum ki... yalnız da olsam mutluyum.
Yani durum bunun gibi olabilir.
Bir de eşin hayatının merkezi olmasın ya da ailesi. Bosver ne yaparlarsa yapsinlar sen kafana göre takıl
Kurslara git meselahangi sehirdesin bilmiyorum ama gidecek eglenceli mekanlar vardır, mutlaka bir arkadas edinirsin
Esim çalışmamı istemiyor sadece zamanında kendimi hep spora verdim geleceğim vardı ama olmadı 2 yıldır açıktan lise okuyorum bakalım güzel bir arabamiz olsa zaten hemen ogrenirdim bir araba var.ve oda iş arabasi ...Eşim istemiyor, o olmaz, şundan sıkılırım tarzı üslup da hos değil
Esin izin vermiyorsa otur bos bos, ne diyeyim!
Hamileliğin yan etkileri illa ki vardir ama böyle sizlanarak zaman gecmez
Ayrıca ehliyet almak istiyorsan once liseyi bitir, sonra da kursa git oyle esle, babayla ogrenilmez
Benim babam da her adimda elestirir, daha cok gerilirim halbuki kurstaki hocalarım senden iyi şoför olur demisti
Yani önce kursta isi kuralina göre öğren, esinleyken de pratik yaparsın
Bir de en basitinden internetten kitap siparisi verip bir parka ya da cafeye gidip kitap okumanin keyfine varabilirsin
Carsiyi biliyorum mersinin çoğu yerini öğrendim esim sağolsun her hafta sonu gezdirir ...hamilesin gerginsin vs
ama mersin koca şehir ve çok kozmopolit
yani her telden insan var
ona göre çevre edinirsin
çarşıya uzaksanız dışarıda gez sahil de uzak mı
Tavsiyelerin için teşekkür ederimBence korkun tamamen psikolojik
Bir uzmana danışmayi düşündün mü?
Anksiyete falan olabilir mi acaba? Uzman değilim, o yüzden emin konusamam ama bunu biz uzmanla konusup asabilirsin diye düşünüyorum
Bir de, ben de öyle mahallede yaşıyorum her gün ayni kişileri gordugumden artık bir zaman sonra akraba gibi oluyorsun, ben de Istanbul, Izmir gibi yerlerde yaşadığım.halde burayi da sevdim
Rica ederim :)Tavsiyelerin için teşekkür ederim
Resmen konu sahibinden fazla cabalamissin ikna edebilmek icin.http://mersinsanat.com/17,ucretsiz-halkegitim-resim-kurslari.html
http://www.yasarkarakuzu.com/anadolu/index.php/ogrenci-sergileri/cocuk/911-hobi-kurslari-mersin
Bunları bir inceleyin isterseniz. Ebru falan da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?