- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
begenen çok var..ama ben isinamiyorum..adamlarda pesediyo hakli olarak.kendni begenmis burnu havada saniyolar..guzelliǧine fazla guvenme diyenmidersiniz ..havali durma diyenmi..Etrafına iyi bak bence. Illa ki seni beğenen vardır
begenen çok var..ama ben isinamiyorum..adamlarda pesediyo hakli olarak.kendni begenmis burnu havada saniyolar..guzelliǧine fazla guvenme diyenmidersiniz ..havali durma diyenmi..Etrafına iyi bak bence. Illa ki seni beğenen vardır
iyi geceler kızlar..
son birkaç gündür ara ara aklıma takilan bi sorunu paylasmak ve benim için çok deǧerli düşüncelerinizi almak istiyorum..
nişanlimdan ayrilali 2 yıl oldu ve hala kimseye guvenemiyor inanamiyorum..herkes sevgilim olduǧunu yadakalbimi dolu olduǧunu düşünüyor.(yok hic kimse diyorum inanmyolar)bilakis bomboş.bende artik sevmek,sevilmek guvenmek kisacasi mutlu olmak istyorum..bakiyorum millet bosanip hemen baskasiyla evleniyor.yada sevdiginden ayriipbi baskasini uluyor.sahi problem bende mi ?
Böyle şeyler ısmarlama olmaz ama bir anda olur. Hiç beklemediginiz anda karşınıza çıkar doğru kişibegenen çok var..ama ben isinamiyorum..adamlarda pesediyo hakli olarak.kendni begenmis burnu havada saniyolar..guzelliǧine fazla guvenme diyenmidersiniz ..havali durma diyenmi..oysaki hiç alakasi yok sadece yakin arkadaslarim beni biliyor
Olmayınca olmuyor ben de böyleyim, kimseden hoşlanamıyorum. Üstelik ben nişan falan da atmadım. Aşık olmak kolay bir şey değil bence. Bekliyoruz mecburen.hoşlandigim olmuyor..ayrildiktan sonra karsima bir çok kişi cikti evet..ama isinamiyorum sevemiyorum.en ufak bi hareketi batiyor..ben aşık olup evlenmek istiyorum.ama yok..sanki bundan sonra ki hayatimi yalniz yasayacakmisi gibi ..
ben de buna benzer bir konu açmıştımEtrafına iyi bak bence. Illa ki seni beğenen vardır
çat diye aşık olmazsın ki zatenben unuttum çoktan..Rabb ime sükürki olmadı..sanirim zamani gelmedi daha
Oluyor da önemli olan bizim onları beğenmemiz.ben de buna benzer bir konu açmıştım
biri demişti ki mutlaka seni seven birisi de vardır
içimden hadi canım olsa nerede o zaman demiştim
varmış birisi çok aşıkmış meğer gerçekten çok sonra öğrendim
insan ilk duyduğunda şu durumdayken pek inanmıyor da
inanmak lazım gerçekten her kadını beğenen mutlaka ama mutlaka oluyor...
ben de buna benzer bir konu açmıştım
biri demişti ki mutlaka seni seven birisi de vardır
içimden hadi canım olsa nerede o zaman demiştim
varmış birisi çok aşıkmış meğer gerçekten çok sonra öğrendim
insan ilk duyduğunda şu durumdayken pek inanmıyor da
inanmak lazım gerçekten her kadını beğenen mutlaka ama mutlaka oluyor...[/QUOTE
kadini begenenler oluyor orda bi sıkıntı yokta..kadin niye begenemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?