• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

problem bende mi ?

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
iyi geceler kızlar..
son birkaç gündür ara ara aklıma takilan bi sorunu paylasmak ve benim için çok deǧerli düşüncelerinizi almak istiyorum..
nişanlimdan ayrilali 2 yıl oldu ve hala kimseye guvenemiyor inanamiyorum..herkes sevgilim olduǧunu yadakalbimi dolu olduǧunu düşünüyor.(yok hic kimse diyorum inanmyolar)bilakis bomboş. :( bende artik sevmek,sevilmek guvenmek kisacasi mutlu olmak istyorum..bakiyorum millet bosanip hemen baskasiyla evleniyor.yada sevdiginden ayriipbi baskasini uluyor.sahi problem bende mi ?

Problem insanlarda.. Ama bu guvensizligi isteksizligi daha fazla uzatip yasam tarzin haline getirirsen sorun sende olucak.. Kendine gelmelisin bir an once..

hoşlandigim olmuyor..ayrildiktan sonra karsima bir çok kişi cikti evet..ama isinamiyorum sevemiyorum.en ufak bi hareketi batiyor..ben aşık olup evlenmek istiyorum.ama yok..sanki bundan sonra ki hayatimi yalniz yasayacakmisi gibi ..

Iliski bittiginde hemen ardindan yeni birseylere baslanayi
Dogru bulmuyorum. Iki sene kendini dinlemen
Icin yeterli. Etrafindaki uygun kisiler alici gözüyle bakma zamani gelmis:KK51:

iyi geceler kızlar..
son birkaç gündür ara ara aklıma takilan bi sorunu paylasmak ve benim için çok deǧerli düşüncelerinizi almak istiyorum..
nişanlimdan ayrilali 2 yıl oldu ve hala kimseye guvenemiyor inanamiyorum..herkes sevgilim olduǧunu yadakalbimi dolu olduǧunu düşünüyor.(yok hic kimse diyorum inanmyolar)bilakis bomboş. :KK43: bende artik sevmek,sevilmek guvenmek kisacasi mutlu olmak istyorum..bakiyorum millet bosanip hemen baskasiyla evleniyor.yada sevdiginden ayriipbi baskasini uluyor.sahi problem bende mi ?

güven problemi yaşadığını belirtiyorsun bunun da sebebi ayrılık süreci geçirmen bunu atlatmak için psikoloğa gidebilirsin sorunun sende olduğunu düşünmüyorum yaşadıklarımız davranışlarımızı şekillendiriyor. İnş hayırlısı ile doğru zamanda birini sever ve mutlu olursun canım

begenen çok var..ama ben isinamiyorum..adamlarda pesediyo hakli olarak.kendni begenmis burnu havada saniyolar..guzelliǧine fazla guvenme diyenmidersiniz ..havali durma diyenmi..:KK43: oysaki hiç alakasi yok :KK43: sadece yakin arkadaslarim beni biliyor
Böyle şeyler ısmarlama olmaz ama bir anda olur. Hiç beklemediginiz anda karşınıza çıkar doğru kişi Hoppa

hoşlandigim olmuyor..ayrildiktan sonra karsima bir çok kişi cikti evet..ama isinamiyorum sevemiyorum.en ufak bi hareketi batiyor..ben aşık olup evlenmek istiyorum.ama yok..sanki bundan sonra ki hayatimi yalniz yasayacakmisi gibi ..
Olmayınca olmuyor ben de böyleyim, kimseden hoşlanamıyorum. Üstelik ben nişan falan da atmadım. Aşık olmak kolay bir şey değil bence. Bekliyoruz mecburen. :KK51:

Karşına senin için uygun biri çıkmamışsa bu problemin sende olduğu manasına gelmez. Kendini zorlama, günü gelir biriyle tanışırsın bir bakmışsın ki aradığın kişiyi bulmuşsun.

Ahahah kendimi gördüm . Karşıma çıkan oluyor da benim bilinçaltım olmamasını istediği, geçmiştekini unutamadığı için farkında olmadan kusurlar bulup, karşı tarafın yüzüne vurup kaçırıyor onu.
Bana tahammül edemiyorlar, edemiyorlar çünkü onları sevemiyorum. Gözlerim kapanmıyor yani.
Örneğin; hayatımın aşkı dediğim adam tırnaklarını yer ama onun elleri benim için dünyanın en güzel elleri.
Ama biriyle görüşmüştüm hadi artık unutma zamanı deyip, bir baktım tırnaklarını yiyir "ıııy" dedim
Arkadaşıma anlattım . "E saf o da tırnaklarını yiyordu ama" dedi.
Sorunda bu, sevmem lazım benim, gözüm kör olmayınca çok kusur buluyorum. Başak burcuyum da :cool:

Etrafına iyi bak bence. Illa ki seni beğenen vardır :KK66:
ben de buna benzer bir konu açmıştım
biri demişti ki mutlaka seni seven birisi de vardır
içimden hadi canım olsa nerede o zaman demiştim
varmış birisi çok aşıkmış meğer gerçekten çok sonra öğrendim
insan ilk duyduğunda şu durumdayken pek inanmıyor da
inanmak lazım gerçekten her kadını beğenen mutlaka ama mutlaka oluyor...

inanmak lazım gerçekten her kadını beğenen mutlaka ama mutlaka oluyor...
Oluyor da önemli olan bizim onları beğenmemiz. :p

inanmak lazım gerçekten her kadını beğenen mutlaka ama mutlaka oluyor...[/QUOTE
kadini begenenler oluyor orda bi sıkıntı yokta..kadin niye begenemiyor

Back
X