Ben bu konuda sizi sanırım anlayabiliyorum, çok zaman aynı hisleri ben de yaşadım. Bir ilişkim var iken, ve çok sevildiğime emin iken, ahh bu erkekler, erkek milleti değil mi v.s gibi düşüncelerden arınamıyordum ve hep aldatılma, erkeklerin kadınlara yaptıgı kötü davranışlar üzerine yazılar, kitaplar okurdum. Çevremden, arkadaslarımdan, okuduklarımdan, izlenimlerimden, tecrübelerimden v.s çıkardıgım sonuç erkeklerin bayanlara göre daha az sadakatli oldugudur... Bunun altyapısının nedenleri tartışılır, ben çok kişiye de katılmıyorum, erkeklerin çok büyük yüzdesi maalesef aldatıyor, isterseniz 4-4 lüğe yakın bir bayan olunuz bence farketmiyor..Gerçekten aldatmayan bir erkekle beraber ise bir bayan bence çok azınlıktaki şanslı insanlardan biridir. Ve siz acaba diyorsanız ki bayanların hisleri çok kuvvetlidir, mutlaka karsınızdaki adamda yanlış bişeyler görmüşsünüz demektir, kimse durduk yere paranokyaklık yapmaz..Ben bu kanılarımda yanılmak istiyorum, yanıldıgımı ispatlar gercek örnekler görmek, duymak istiyorum, umarım siz de onlardan biri olursunuz, mutluluklar dilerim...