• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Problem yaratan kendi aileniz olsaydi..

ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum ama sizinle tartışmaya niyetim yok...
kendimde zaman zaman kendi kusurlarımı görmem diyerek yeterince objektif bir tutum serglemeye gayret ediyorum.
insanın kendi kusurlarını görmemesi subjektifliktir olsa olsa.ve buda yalancılık değildir.yalancılık başka bi şeydir.
neyse konuyu ikili tartışmaya döndürüp topik sahibi arkadaşa saygısızlık etmeyelim:delphin:

tartışmaya dönüştürmek gibi bi niyetim yok zaten
kendi düşüncelerimi yazdım ama gerçekçi bulmammışsınız:delphin:
bende buna karşı düşüncelerimi dile getirdim:1closedeyes:

Gecinmek isteyen, Gecinmek niyetinde olan ister Gelin olsun ister Kaynana olsun gecinir!!

Bir insan gecinmek istemiyorsa karsisinda melek gibi bir insanda olsa gecinemez!!:delphin:

Hersey (istisnalar haric) insanin niyetine baglia.s

ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum ama sizinle tartışmaya niyetim yok...
kendimde zaman zaman kendi kusurlarımı görmem diyerek yeterince objektif bir tutum serglemeye gayret ediyorum.
insanın kendi kusurlarını görmemesi subjektifliktir olsa olsa.ve buda yalancılık değildir.yalancılık başka bi şeydir.
neyse konuyu ikili tartışmaya döndürüp topik sahibi arkadaşa saygısızlık etmeyelim:delphin:

canım benım amacım bu topiği hazırlarken ayna tutmaktı...
gerçektende senin yorumların ve diğer arkadaşların yorumları ayna gibiydi...
Ama tabi görmek isteyene anlamak isteyenlere ...
güzel yorumların ve farklı bakış açıların için teşekkur ederima.s.a.s...

canım benım amacım bu topiği hazırlarken ayna tutmaktı...
gerçektende senin yorumların ve diğer arkadaşların yorumları ayna gibiydi...
Ama tabi görmek isteyene anlamak isteyenlere ...
güzel yorumların ve farklı bakış açıların için teşekkur ederima.s.a.s...

bu nasıl bir laf çarpmadır anlayamadım doğrusu:1closedeyes:
bu nasıl bir paylaşma anlayışıdır bunuda anlayamadım:1closedeyes:
????????????????????????????????????????????????????????
topiği başka yöne çekmek istemiyorum ama insanı zorluyorsunuz yahuuu:1closedeyes:

topiği başka yöne çekmek istemiyorum ama insanı zorluyorsunuz yahuuu:1closedeyes:

sizin farklı amaçlarla konuya girdiğinizi düşünmeye başladım:delphin:
gerdiniz bizi..yeter ama...şakkıdı

benim eşimin ailesinden yana bir derdimiz yok çok şükür ama benim ailemden ananemden teyzemden tutunda yeğenlerime kadar aldısı verdisi eksik olmuo!
7 yıldır yaptığımız tek şey gülüp geçiyoruz ve duymayacakları için sölenmiyoruz duysalarda kırmadan bize zarar vermeyin diyor ve uzak kalmayı tercih ediyorum...çünkü:

ben eşimle evlendim onunla mutlu olmak istiyorum ve eşimden başka hiç kimse onun bana verdiği mutlulukları asla yaşatamaz.
herkese saygı duyarım ama benim aileme saygı duyanı affederim sadece evlilik yapboz olsaydı adına oyun denirdiama evlilik kutsal adı altında geçen iyilikler ve mutluluklar yaşama ortamı v.s
bu kadar olsun şimdilik yaaaaa

canım ben laf falan çarpmadım...
uzerınıze alındıysanız da ona bır şey diyemem..

sizin farklı amaçlarla konuya girdiğinizi düşünmeye başladım:delphin:
gerdiniz bizi..yeter ama...şakkıdı

neden farklı amaçlarla konuya giriimkii ama
bukadarıda fazla
yazdığım cvplar belli konuyla ilgili hep
ama siz öyle görüyorsanız o başka
hee bide nasıl bir gruplaşmadır bu
nesee ben böle gruplaşmaların içinde bulunucak kişi değilim
lütfen bana yazılarınızda doğru bir uslup kullanın
seçerek yazın lütfen.....

neyse ben konuna cevap vereyim cnm, benim için onun ailesi yada benim ailem diye bi ayırma olamaz, kim yanlış yapıyorsa bana onun kaşısındayımdır. haksızlığa kesinlikle gelemem. ha bide şu var kayınvalidem haksızlık yapıyorsa bana, susarım ama tavrımı belli ederim ama annem yapıyorsa anneme yanlışını söylerim. kaynanama söyledimmi darılırmış öyle dedi kendisi. ondan sonrada diyoki sen benim kızımsın:)))

neden farklı amaçlarla konuya giriimkii ama
bukadarıda fazla
yazdığım cvplar belli konuyla ilgili hep
ama siz öyle görüyorsanız o başka
hee bide nasıl bir gruplaşmadır bu
nesee ben böle gruplaşmaların içinde bulunucak kişi değilim
lütfen bana yazılarınızda doğru bir uslup kullanın
seçerek yazın lütfen.....

canım sizin taşlamalarınıza ben güzel dilklerimi iletiyorum..a.s.a.s.a.s.
usluptada bir şey yok ...
ama hakkaten zevk alarak yazdığım konum,yararlı olabileceğim konumdan dolayı hakkaten gerildim...

kendi ailemden 2 kişi eşime büyük hatalar yaptı sonuç olarak artık görüşmüyoruz sonuçta hata hatadır ve büyük bişeyse ve bizim huzurumuzu bozuyorsa ve eşimin kırılıyorsa bende seçimimi yaparım ve yaptım

Annem de babam da eksik aramaz benim...
O yüzden problem çıkaracak nadir insandır ikisi de..
Aksi olsaydı elbette eşimden anlayış beklerdim ama kimsenin de onun hakkında tek kelime etmesine izin vermezdim...
Eşimin ailesiyle problemim olmadı, ama olabilir de...
Ben şikayet etmem, ufak bir yanlışı deve yapıp eşimin gözünün içine sokmam...
Allah korusun çok büyük bir şey oldu diyelim o zaman da benim müdahale etmeme gerek kalmayacağından eminim...
Yine de saygıda kusur etmeyecek kadar kendime saygım var...

ınanınkı derdım varda kaynanayla ılgılı hatta gorumceyle ılgılı oyle seyler yazıyorkı cogu komık....
ama sorun yapılıyor..yorum yapıncada yok sız bekarsınız ne anlarsınız denıyor....
oysa cevremızde aılemızde goruyoruz...
tamam sorun yapan kaynanalarda vardır...ınsanın burnundan gelenler olabılır.....
ama soylede bır sey var....
kucuklugumuzden berı kaynanayı öcü gıbı gosterıyorlar...
oysa oda bır anne onun oglu olmasa bızde gıtmeyız gelın olarak....
evlılık sadece eşle yapılmıyor onu gordum aılesıylede evlenıyorsunuz...
kaynananın yada gorumcenın yaptıgı sorun oluyor hatta bosanmalara bıle gıdılıyor...
oysa oda ıyı nıyetlı olabılır bırazda....ıyı gozle bakmak lazım...nasıl bakarsanız oyle gorursunuz...
herseyde problem arasanız problemıde kendımız yaratmıs oluruz ve huzurda kalmaz....

tamam annemız gıbı oması ımkansız....ama anneler en acımasız elestırı yapmasalarda
kalbımız kırılsada yıne el ustunde tutarız....
evımıze gelmesı dolapları aması kapaması yemek yapması sunu yap bunu yap demesı....
her an yanımızda olması bıze anne yardımı olurken ...annem saolsun derken..
kaynananın boyle yapması karısıyor oluyor...
oysa ne guzel..ben boyle kaynanayı sever basım ustune koyarım...

boyle olmasının nedenı dedıgım gıbı öcü olarak gosterılmesı.....ben gorumceyım...annem kaynanan
ve gelınımız derkı...ben annemde gormedıgım ılgıyı sızde gordum....
gelınımızı sverım gelın gıbı degılde arkadas gıbıyız.....

evlılıkte bırazda ceneyı tutmak lazım galıba ne kendı aılenı esıne nede eşinın aılesını ortaya getırp laf etmemek ve aılelerıde sogutmamak gerekıyor...
saygı olmalı ne olursa olsun...saygının bıttıgı yerde ınsanlıkta bıtıyor...
ve 3 maymun olmalısın...... gormedım, bılmıyorum ,duymadım.....

Benim ailem eğitimli ve görgülü insanlar oldukları için bana haksızlık yapılmadığı sürece seslerini çıkarmazlardı. Ne yaparlarsa haklıdırlar,zaten değillerse ben müdahale ederim. :)

Back
X