bende korkuyorum nişanlıyım ve evlennce bu güzel geçimin bozulmasından inşallah hep böyle devam eder çok güzel anlaşıyoruzz ama evlenince anlaşamazsak arkadaşın dediği gibi kaybetme korkusu olmayınca içimizi ağzıma nasıl gelirse dökersek ben korkuyorum inşallah değişmez durumumuz..herkes mutlu olur inşallah
arkadaslar merhaba,
kavgalı bi ilişkimiz var,bi konuda uyuşamadıgımızda uzlaşmak adına yaptıgımız konuşmalar genelde kavgaya dönüşüyo.
bir yada 2 gün şiddeti sürüp sonrasında sular duruluyo,aramız ıyıyken cok mutluyuz oda bende,ama ufacık bı konu oldugunda yanyana degil karşı karşıyayız..
sevgililik ve nişanlılık dönemınde kavga ediptew evlenınce durulan arkadaşlar varmı?
tavsiyelerınıze yardımlarınıza ve yorumlarınıza ıhtıyacım var
açıkçası iki kişide değişmiyor, sadece birbirine karşı hoşgörü, tahammülsüzlük baş gösteriyor...
Uzun yıllar çıktıysanız, yılların birktirmiş olduğu üzüntüler geçmediyse eğer, yaralar kapanmadan devamlı yenileri açılmaya başlıyor ve bir süre sonra iki kişide duyarsızlaşmaya başlıyor..
ben evli değilim, nişanlıyım ve bunalmış durumdayım...evlenince bir mucizenin olacağına da inanmıyorum.
Bütün evli arkadaşlarımda bunu söylüyor, bunun için çok düşünüp taşınmak lazım galiba birşeyleri
Sorun illa kötü söz söylemekle ilgili olmuyor ki, erkekte unutmuyor evet ama bayanda unutmuyor çoğu şeyi...Yapılan hareketler, verilen değerde çok önemliönemli olan o üzüntüleri biriktirmemek karşılıklı saygı şart , en ufak kötü söz aynen geri dönüyor ilişkilerde ne söylediğinize çok dikkat edin erkekler hiçbirşeyi unutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?