nasil baslarsa öyle gider lafina inanmiyorum
zamanla birbirini iyi taniyarak
alisarak
severek
hersey yumusar
kötü huylar törpülenir
sinirler yumusar
cünkü herkes birbibini cok iyi anlar
ne demek istedigini ne düsündügünü anlar
ona göre hareket eder vs
daha aileler girmedi tam olarak araya yanı atılmış bi nişan yok ama ben kendi içimde attım nişanı
biraz beklemekte fayda var aileleri araya sokmak için.
artık fevri hareketler yapmıyorum o konuşmaya yine iğnelemeye benı sinirlendırmeye devam edıyo
ben sadece susuyorum ve sustukça içimde yok olan sevgiyi izlemekle yetiniyorum..
oyüzden çok sakinim ve onsuz bı hayata hazırlanıyorum sanırım.
ne arama isteğim var ne de benı arasa konuşma isteğim.
nötrüm,sessizim,sakinim,sadece bian önce zaman geçsin istiyorum.
inan güzelim çünkü aynen öyle hiç değişmiyo nasıl başlarsa öyle gidiyo en yakın arkadaşımdan şahidim hep tartışırlardı saçma sapan şeylerden nişanlıyken .şimdi evliler ama yinede aynı devam ediyorlar 10 gün küs konuşmuolar sonra 4-5 gün iyiler işte nasıl olsun böyle sağlıklı evlilikleri yok birbirlerine saygılarını yitirmişler iyice yüzgöz olmuşlar sadece çocukları için evliler o kadar yani kısaca evlenince hiçbişi değişmiyo aynı devam ediyo balık baştan kokar .Boşanmaktansa nişanlıyken ayrılmak daha iyi tabi bu benim fikrim herkes kendi bilir .
arkadaslar merhaba,
kavgalı bi ilişkimiz var,bi konuda uyuşamadıgımızda uzlaşmak adına yaptıgımız konuşmalar genelde kavgaya dönüşüyo.
bir yada 2 gün şiddeti sürüp sonrasında sular duruluyo,aramız ıyıyken cok mutluyuz oda bende,ama ufacık bı konu oldugunda yanyana degil karşı karşıyayız..
sevgililik ve nişanlılık dönemınde kavga ediptew evlenınce durulan arkadaşlar varmı?
tavsiyelerınıze yardımlarınıza ve yorumlarınıza ıhtıyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?