- 10 Mart 2025
- 303
- 43
- 13
- 26
- Konu Sahibi melekparlaadapolat
-
Ya benım nısan ayında 13 ken mayısta boyle çıktı ama kan alırken damaarımı bulamadılar sinirlendim falan ondan oldu dıye düşündüm ama hıc belırtııs gogusde falan olmadı doktora gidemedim memleket çtte ıyı bır doktora gorunyeum dedın tatılde yasadıgım yerdekıler sacma sapanBenim de önceki aylarda prolaktin strese bağlı 50 lere dek yükselmişti dostinex başlamış dusurmustuk bu ay başında tekrar kontrolünde değerim 15 lere gerilemisti
Göğüs üstüne yatmak bile değeri ufak çaplı etkiliyormus.doktorunuza danışarak hareket etmeniz iyiliginize olur. Prolaktin yüksekliği yumurta kalitesi üzerinde negatif etki ediyormuş malesef. Benim de aklımı kurcalayan tek şey haftasına oranla çok yüksek bir HCG değerinin çıkmış olması.Ya benım nısan ayında 13 ken mayısta boyle çıktı ama kan alırken damaarımı bulamadılar sinirlendim falan ondan oldu dıye düşündüm ama hıc belırtııs gogusde falan olmadı doktora gidemedim memleket çtte ıyı bır doktora gorunyeum dedın tatılde yasadıgım yerdekıler sacma sapan
Gecen ay gec dollenme olmus olabilir bu arada belırtın varmıydk benım bu ay tek umudum procertin women ve hepsını bıtırdınmı kutunun senGöğüs üstüne yatmak bile değeri ufak çaplı etkiliyormus.doktorunuza danışarak hareket etmeniz iyiliginize olur. Prolaktin yüksekliği yumurta kalitesi üzerinde negatif etki ediyormuş malesef. Benim de aklımı kurcalayan tek şey haftasına oranla çok yüksek bir HCG değerinin çıkmış olması.
17 tanesini kullandım ve reglim yaklaşıyor diye birakmistim. Hiçbir belirtim de olmadı , ne uyku ne ağrı ne başka bir belirti. Reglim geciktiği için test verdim. Bugün yalnızca kasiklarimda biraz ağrı varGecen ay gec dollenme olmus olabilir bu arada belırtın varmıydk benım bu ay tek umudum procertin women ve hepsını bıtırdınmı kutunun sen
Ya benımde kutuda 7 tane kaldı hala ıcıyorum hamilelikte zararı yokmus zaten ama benım 1 temmuz kasıklarım ve belim cok Agrıyor17 tanesini kullandım ve reglim yaklaşıyor diye birakmistim. Hiçbir belirtim de olmadı , ne uyku ne ağrı ne başka bir belirti. Reglim geciktiği için test verdim. Bugün yalnızca kasiklarimda biraz ağrı var
Herkeste belirtiler farklı olabiliyor. İnşallah sizden de güzel haberler alırız en kısa süredeYa benımde kutuda 7 tane kaldı hala ıcıyorum hamilelikte zararı yokmus zaten ama benım 1 temmuz kasıklarım ve belim cok Agrıyor
İnşallah kasımdan berı denıyoruz her ay hayal kırıklığı sen boyle dıyınce umudum procertin womenHerkeste belirtiler farklı olabiliyor. İnşallah sizden de güzel haberler alırız en kısa sürede
Olacaktır inanıyorum. Biraz zaman ve sabır gerekiyor demek ki. Sizi çok iyi anlıyorum, çok. Regl kanamasının travma yarattığı bir insan oldum çıktım.İnşallah kasımdan berı denıyoruz her ay hayal kırıklığı sen boyle dıyınce umudum procertin women
Gerçekten oyle her ay artık cok üzülüyorum bu ay cok umudum var gene aynı olursa daha fazla üzülcem canım Ovulasyon testi kullanmış miydinOlacaktır inanıyorum. Biraz zaman ve sabır gerekiyor demek ki. Sizi çok iyi anlıyorum, çok. Regl kanamasının travma yarattığı bir insan oldum çıktım.
Hiç kullanmadım uygulamadan yumurtlama takip ediyordum bu ay onu da bırakmıştım. Normalde hiçbir şekilde cinsel isteği olan bir insan değilim Procertin bende biraz istek uyandırdı ve yalnızca o günleri değerlendirdim ve saniirm yumurtlama günlerinde yaşadım bu hissi deGerçekten oyle her ay artık cok üzülüyorum bu ay cok umudum var gene aynı olursa daha fazla üzülcem canım Ovulasyon testi kullanmış miydin
Aynı şekilde yumurtlama gunu o ıstek bendede oldu tahmini yumurtlaman ne zaman olduHiç kullanmadım uygulamadan yumurtlama takip ediyordum bu ay onu da bırakmıştım. Normalde hiçbir şekilde cinsel isteği olan bir insan değilim Procertin bende biraz istek uyandırdı ve yalnızca o günleri değerlendirdim ve saniirm yumurtlama günlerinde yaşadım bu hissi de
8 hazirandi sanırımAynı şekilde yumurtlama gunu o ıstek bendede oldu tahmini yumurtlaman ne zaman oldu
Regl gunun 22 haziran miydi8 hazirandi sanırım
21inde regl olmam gerekiyorduRegl gunun 22 haziran miydi
Pekı hcg neden o kadar yuksekmıs ne dedılee21inde regl olmam gerekiyordu
Ben acilde yaptırdım testi henüz doktorumla görüşmedim. Ben de onun için endişe diyorumPekı hcg neden o kadar yuksekmıs ne dedılee
Kötü bıseymı bu ben bilmiyorum amaBen acilde yaptırdım testi henüz doktorumla görüşmedim. Ben de onun için endişe diyorum
Benim de bir fikrim yok , ikiz gebelik , mol gebelik gibi birden fazla olumlu ve olumsuz ihtimaller var malesefKötü bıseymı bu ben bilmiyorum ama
Ikızı duydum ama otekı ne oluyorBenim de bir fikrim yok , ikiz gebelik , mol gebelik gibi birden fazla olumlu ve olumsuz ihtimaller var malesef
Kontrolsüz hücre bölünmesi yaşanıyor ve malesef illet bir rahatsizlik.Ikızı duydum ama otekı ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?