Procertin women

Benim de önceki aylarda prolaktin strese bağlı 50 lere dek yükselmişti dostinex başlamış dusurmustuk bu ay başında tekrar kontrolünde değerim 15 lere gerilemisti
Ya benım nısan ayında 13 ken mayısta boyle çıktı ama kan alırken damaarımı bulamadılar sinirlendim falan ondan oldu dıye düşündüm ama hıc belırtııs gogusde falan olmadı doktora gidemedim memleket çtte ıyı bır doktora gorunyeum dedın tatılde yasadıgım yerdekıler sacma sapan

Göğüs üstüne yatmak bile değeri ufak çaplı etkiliyormus.doktorunuza danışarak hareket etmeniz iyiliginize olur. Prolaktin yüksekliği yumurta kalitesi üzerinde negatif etki ediyormuş malesef. Benim de aklımı kurcalayan tek şey haftasına oranla çok yüksek bir HCG değerinin çıkmış olması.

Gecen ay gec dollenme olmus olabilir bu arada belırtın varmıydk benım bu ay tek umudum procertin women ve hepsını bıtırdınmı kutunun sen

Gecen ay gec dollenme olmus olabilir bu arada belırtın varmıydk benım bu ay tek umudum procertin women ve hepsını bıtırdınmı kutunun sen
17 tanesini kullandım ve reglim yaklaşıyor diye birakmistim. Hiçbir belirtim de olmadı , ne uyku ne ağrı ne başka bir belirti. Reglim geciktiği için test verdim. Bugün yalnızca kasiklarimda biraz ağrı var

17 tanesini kullandım ve reglim yaklaşıyor diye birakmistim. Hiçbir belirtim de olmadı , ne uyku ne ağrı ne başka bir belirti. Reglim geciktiği için test verdim. Bugün yalnızca kasiklarimda biraz ağrı var
Ya benımde kutuda 7 tane kaldı hala ıcıyorum hamilelikte zararı yokmus zaten ama benım 1 temmuz kasıklarım ve belim cok Agrıyor

Gerçekten oyle her ay artık cok üzülüyorum bu ay cok umudum var gene aynı olursa daha fazla üzülcem canım Ovulasyon testi kullanmış miydin
Hiç kullanmadım uygulamadan yumurtlama takip ediyordum bu ay onu da bırakmıştım. Normalde hiçbir şekilde cinsel isteği olan bir insan değilim Procertin bende biraz istek uyandırdı ve yalnızca o günleri değerlendirdim ve saniirm yumurtlama günlerinde yaşadım bu hissi de

Aynı şekilde yumurtlama gunu o ıstek bendede oldu tahmini yumurtlaman ne zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…