Procertin women

Benim de bir fikrim yok , ikiz gebelik , mol gebelik gibi birden fazla olumlu ve olumsuz ihtimaller var malesef
Canım beklenen adet günlerimiz aynı bende 4+3 günlük hamileyim benim hcg çok yüksek çıktı bugün ultrasunda iki kese gördüm mol gebelik değildir onda ki sapma çok yüksek korkma muhtemelen sende de benim ki gibi ikiz olabilir

Ben de dün gittim doktora 4+5teydik rahmin üst kısmına tutunmuş güzel şekilli ve haftası ile uyumlu bir kese gorduk çok şükür. Doktorum HCG yuksekliginin sağlıklı gebelikle ilintili olduğunu söyledi bu çok iyi bir şey dedi çok rahatladım.

Çok sevindim canım sağlıcakla al kucağına bebisini

Hepimiz sağlıkla alalım inşallah. Dileyen herkese de nasip olsun. Ben 3 yıldır bekliyorum, ilkini 9.haftada kaybedince çok tedirgin olmuştum.
Bende iki yıldır deniyorum hiç gebelik oluşmadı tam tedaviyi boşlayınca gebe oldugumu öğrendim değerim çok hızlı yükselince anladım bende bi farklılık olduğunu tam 4 haftalık olduğu gün gittiğimde göremedik doktorum genelde ikiz olunca böyle olmuyor görünmüyorlar dedi bugün iki kese gördük çok şükür ikiz istemiyordum ama olmasında fena olmadı tek seferde kurtulmuş olurum

Belirtilerin neydı canım hayırlı olsun

Hepimiz sağlıkla alalım inşallah. Dileyen herkese de nasip olsun. Ben 3 yıldır bekliyorum, ilkini 9.haftada kaybedince çok tedirgin olmuştum.
Canım merhaba senle hep konuşuyoruz bısey sormak istiyorum benım regl 1 temmuz ağrılarım cok bıde yumurta akı akıntı gelıyor azda olsa neden anlmadım kasıklarım belım kopuyor pazartesiden berıde sankı adet olcam olamıyom gıbı

Merhabalar canım, inşallah regl olmazsın güzel haberlerini alırız senin de. Ümit vermek istemem ama erken dönemde regl ve gebelik belirtileri nerdeyse aynı seyrediyor.

Cıkmıs canım negatıf çok canın sıkıldı ama çektıgım agrılar çok fena hıcbır ay böyle olmamıştım çok üzüldüm bugün regl olmam gerekıyodu olmadım
Ağrılar bir çok etkene bağlı olarak değişiyor. Magnezyum eksikliği olanlar daha çok ağrı hissediyor mesela. Doktor kontrolünde araştırmalarını söyle ve prolaktin yüksekliğine yeniden baktır en azından yumurtlama öncesi bir doz dostinex yumurta kaliteni arttırır. Ben iki gebeligimde de dostinex kullanımından bir ya da iki ay sonra gebelik durumu ile karşılaştım. Prolaktin yüksekliği yumurtlamayı, yumurta kalitesini çok etkiliyor. Şuan için yapacak bir şey yok moralinin bozulduğunu biliyorum aynı dönemlerden o kadar çok geçtim ki bende regle yakın olduğum o günler resmen travma oldu. Her kanamayi gordugumde hıçkıra hıçkıra ağlardim. Kürtajdan sonra on ay boyunca ben kendime eziyet etmişim. Belki bu kadar stres etmesem daha erken gebe kalacaktim. Tabi ki insan aklına söz geciremiyor. Ama geçecek inşallah biraz daha sabret güzel haberler ile döneceksin inanıyorum. Reglin 2 ya da 3.gununde tüm hormonlarına baktır prolaktin yine yüksek ise muhakkak doktorundan destek iste. Regl bitiminde procertin takviyesine devam et. Yumurtlama günlerini değerlendir ve güzel haberini ver inşallah bizlere

Agrılar çok yoruyor insanı benım yumurtlamam geçen haftaa oldu o zamandan berı agrım bitmedi işte bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…