Cilt Bakımı Ürünleri PROCSIN YÜZ TEMİZLEME JELİ

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

myspecial94

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1
0
6
İstanbul
Arkadaşlar procsın nar çekirdeği özlü yüz temizleme jeli aldım satış yapan kişi o kadar övdü ki resmen büyülendim internete pek kullananlar bilgi vermemiş verenlerde pişmanlığını belirtmiş kullanan var mı acaba ürünü nasıl bir ürün

Bu konuyla ilgili size ancak su sekildw yardimci olabilirim. Kendim bir kozmetik firmasinda calisiyorum 4.5 yildir bu isin icerisindeyim. Bu tarz urunlerde cilt yapisi cok onemlidir. Yani ayni urun bir baska kiside on gunde sonuc verirken sizde yirmi gunde de sonuc verebilir. Cilt yapinizdan biraz bahsederseniz daha cok yardimci olabilirim.

ben yuz temizleme jelini aldim. asla kurutmuyor. sikilastirici ozelliginden oturu aldim ama gozeneklerim hala sikilasmadi. ama temizleme konusunda iyi oldugunu soyleyebilirim

Bende 2 gun once cosmo home'dan cilt bakim uzmaninin israr etmemsi sebebiyle 6 parca procsinin urununu aldim. İclerinde temizleme jelide var cildim kuru bir cilt. Kurutma yakma vs olmadi guzel ve kolay temizliyor oneririm. Fakat aldigim tonik elmacik kemiklerimi yakti kizarmasina sebep oldu.. Bakalim kullanmaya devam edecegim. Soyulan maskesinide dustan once kullanip dusa girdim kuru cildimi iyice kuruttu ve ddudagimin alt kisminda iz cikartti. Kuru cilde tavsiye etmiyorum.

ama maskeden sonra iki saate kadar su deydirmeyin yaziyor. dustan sonra nemli cildinize sureceksiniz maskeyi

Maskeden 1 saat sonra girdim canım duşa kullanım açıklamasında o şekilde yazıyor fakat kuruttu

Merak ettiğim bi ürün ne kadar doğru bilmiyorum ama sivilce lekelerine iyi geldiği yazıyordu bir yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…