Gebeliğe Hazırlık Prodectir ????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki de böyleydi hatta kendime kızdım hayali çizgiyi bu teste bile görüyorsun diye. Sonra iki gün geçti ilk idrarla yaptım tam çizgi çıktı sonuç pozitif

Adetim geçti yani şöyle soyleyim pazartesi olmam gerekiyordu normal zamanlamaya göre 21.gunde yumurtladiysam eğer yarın olmam gerekiuor

Adetim geçti yani şöyle soyleyim pazartesi olmam gerekiyordu normal zamanlamaya göre 21.gunde yumurtladiysam eğer yarın olmam gerekiuor
Geç yumurtlamış olabilirsiniz bence tekrar kan verin 5 ve üzeri gebelik olarak görülüyor ben bu zamana kadar 1.20 üzeri değer göremedim kendimde sizin gibi değerim olsa acil kapısında yatardım artış var mı takip etmek için

Ama 5 değil ki 5 ten küçük yaziyor değer 0 da olabilir 4 de olabilir

Hayır < büyüktür işareti örneğin 3<5 bu 5 büyüktür 3ten diye okunuyor ben yanlış biliyorsam affedin ama

< Geniş olan taraf büyük kısmı ifade eder lütfen bir daha kan verin yani sizin için söylüyorum inşallah gebelik vardır ben mutlu olurum sizin adınıza
İyi niyetinizden olduğunu biliyorum keşke dediğiniz gibi de olmuş olsa

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-22-16-04-07-42_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…