- 24 Ocak 2020
- 456
- 324
- 53
- 32
- Konu Sahibi Denizim2503
-
Sonuc çıktı gebelik yok malesefYazacağımm hayırlısıyla inşallah
Kaç cıktı betaSonuc çıktı gebelik yok malesef
Kaç cıktı beta
Benimki de böyleydi hatta kendime kızdım hayali çizgiyi bu teste bile görüyorsun diye. Sonra iki gün geçti ilk idrarla yaptım tam çizgi çıktı sonuç pozitifOvulasyon takibi yapmadım bu ay normalde dün adet olmam lazımdı kendi hesaplamama göre fakat olmadım. Bazı aylar 21. Gün yumurtalayabiliyorim o yüzden emin de değilim net anlamda ya dün yada 2 gün sonra olmam gerekiyor testine bakmaniz mümkün mü çok silik var gibi ama bu testi ilkkez kullandım bilmiyorum belki de testin kendi cizgisidir
Ben kan verdim amaBenimki de böyleydi hatta kendime kızdım hayali çizgiyi bu teste bile görüyorsun diye. Sonra iki gün geçti ilk idrarla yaptım tam çizgi çıktı sonuç pozitif
Aynen oyleSonucunuz kaç tam olarak <5 mi ?
Adetinize daha varmış ama bence hamilesiniz yani regl günü 1.20den 1.60tan yükselen insanlar tanıdım sizinki gayet yükselebilir bir değer ve 5ve 5 üzeri gebe olarak sayılıyor hcg artış takibi yapılıyorAynen oyle
Geç yumurtlamış olabilirsiniz bence tekrar kan verin 5 ve üzeri gebelik olarak görülüyor ben bu zamana kadar 1.20 üzeri değer göremedim kendimde sizin gibi değerim olsa acil kapısında yatardım artış var mı takip etmek içinAdetim geçti yani şöyle soyleyim pazartesi olmam gerekiyordu normal zamanlamaya göre 21.gunde yumurtladiysam eğer yarın olmam gerekiuor
Ama 5 değil ki 5 ten küçük yaziyor değer 0 da olabilir 4 de olabilirGeç yumurtlamış olabilirsiniz bence tekrar kan verin 5 ve üzeri gebelik olarak görülüyor ben bu zamana kadar 1.20 üzeri değer göremedim kendimde sizin gibi değerim olsa acil kapısında yatardım artış var mı takip etmek için
Bende tam tersi olarak biliyorum 3 küçüktür 5 ten diye ay kafam karıştı iyiceHayır < büyüktür işareti örneğin 3<5 bu 5 büyüktür 3ten diye okunuyor ben yanlış biliyorsam affedin ama
< Geniş olan taraf büyük kısmı ifade eder lütfen bir daha kan verin yani sizin için söylüyorum inşallah gebelik vardır ben mutlu olurum sizin adınızaBende tam tersi olarak biliyorum 3 küçüktür 5 ten diye ay kafam karıştı iyice
İyi niyetinizden olduğunu biliyorum keşke dediğiniz gibi de olmuş olsa< Geniş olan taraf büyük kısmı ifade eder lütfen bir daha kan verin yani sizin için söylüyorum inşallah gebelik vardır ben mutlu olurum sizin adınıza
0.100 çıkıyor genellikle gebeliklik olmayanlarda yinede sizi tedirgin etmeyelim de bencede verin tekrar kanBende tam tersi olarak biliyorum 3 küçüktür 5 ten diye ay kafam karıştı iyice
Doktora gösterdiniz mi sonucuİyi niyetinizden olduğunu biliyorum keşke dediğiniz gibi de olmuş olsa
Yaaaa hep ağzı açık tarafı büyük olan kısım diye biliyordum üzüldüm ama inşallah yine de hamilesinizdir sonuçta adet olmamışsınızİyi niyetinizden olduğunu biliyorum keşke dediğiniz gibi de olmuş olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?