Gebeliğe Hazırlık Prodectir ????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetinize daha varmış ama bence hamilesiniz yani regl günü 1.20den 1.60tan yükselen insanlar tanıdım sizinki gayet yükselebilir bir değer ve 5ve 5 üzeri gebe olarak sayılıyor hcg artış takibi yapılıyor
Muhakkak iyi niyetinizdendir ama beşten küçüktür yazıyor sonuçta gebelik yok lütfen boş yere ümit vermeyin böyle dahada yıkım oluyor değer 5 olsaydı şüpheli olabilirdi.

Muhakkak iyi niyetinizdendir ama beşten küçüktür yazıyor sonuçta gebelik yok lütfen boş yere ümit vermeyin böyle dahada yıkım oluyor değer 5 olsaydı şüpheli olabilirdi.
Ben 5ten büyük olduğunu düşündüm öyle biliyordum kendisine de belirttim

Ben de ozaman gitseydim çıkmazdı bence 2 gün sonra aynı testten tekrar yapın. Eğer adete çok varsa tabi
Adet geçti sorun orda zaten
Ben 5ten büyük olduğunu düşündüm öyle biliyordum kendisine de belirttim
Arkadaş sadece bildiğini söyledi burda kötü bir niyeti yok yıkım olacak birşey de yok Allah bilir zamanını çok şükür ki bir evladım var zaten Allah'ım isteyen herkese hasretle bekleyen herkese nasip etsin inşallah . Zamanı gelince hepimiz inşallah doyariz bu duyguya doyulursa tabi

Son olarak da şunu belirtmek istiyorum oğlumu 6.4 ile öğrendim 2 kaybim var kan pıhtılaşmasi yüzünden birini 16 ile birini de 47 ile öğrendim. Şuan gebelik var veya yok net bir şey diyemem tabiki ama tucrubeliyim biraz. Umut dünyası belki evet ama bazı şeylerde Allah tan böyle düşünelim

Daha adet olmadiysaniz 2 gub gecti tekrar idrar testi yapın bence. Ben 6 gün önce yapmıştım sproa gidiyorum diye hayali çizgi gördüğümde. Sonra 4 gün kala yine spordan önce yaptim ozaman çizgi oluşmuştu

Daha adet olmadiysaniz 2 gub gecti tekrar idrar testi yapın bence. Ben 6 gün önce yapmıştım sproa gidiyorum diye hayali çizgi gördüğümde. Sonra 4 gün kala yine spordan önce yaptim ozaman çizgi oluşmuştu
Bu şekilde çıktı hala adet de olmadkm

Eklentiler

• IMG_20211223_145012.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 30
Bu şekilde çıktı hala adet de olmadkm
Ben görüyorum acaba o 5 betayi gösteren hassas testi mi denesenkz sabah ilk idrarla. Yanlış anlamayın bende aynı durumu yaşadığım için söylüyorum aynı testten de sabah ilk idrarla yapabilirsiniz aynı marka olsun ki koyuluk olur sonraki gün Gebelik varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…