- 24 Ocak 2020
- 456
- 324
- 53
- 32
- Konu Sahibi Denizim2503
-
Yok göstermedim biraz daha bekleyim diuorimDoktora gösterdiniz mi sonucu
Yok göstermedim biraz daha bekleyim diuorimDoktora gösterdiniz mi sonucu
Bence verin kan heveslendirmek istemem ama 1.20 değerden başka bir değer yazmadığı için bende sizin değeriniz yanlış bile okusam heyecanlandırdı beniYok göstermedim biraz daha bekleyim diuorim
İnsallahYaaaa hep ağzı açık tarafı büyük olan kısım diye biliyordum üzüldüm ama inşallah yine de hamilesinizdir sonuçta adet olmamışsınız
Pazartesi ye kadar olmazsam inşallah tekrar verecem kanBence verin kan heveslendirmek istemem ama 1.20 değerden başka bir değer yazmadığı için bende sizin değeriniz yanlış bile okusam heyecanlandırdı beni
Buraya da yazın mutlakaPazartesi ye kadar olmazsam inşallah tekrar verecem kan
Yazarkm inşallah gebeyim derimBuraya da yazın mutlaka
AminYazarkm inşallah gebeyim derim
Ben de ozaman gitseydim çıkmazdı bence 2 gün sonra aynı testten tekrar yapın. Eğer adete çok varsa tabiBen kan verdim ama
Muhakkak iyi niyetinizdendir ama beşten küçüktür yazıyor sonuçta gebelik yok lütfen boş yere ümit vermeyin böyle dahada yıkım oluyor değer 5 olsaydı şüpheli olabilirdi.Adetinize daha varmış ama bence hamilesiniz yani regl günü 1.20den 1.60tan yükselen insanlar tanıdım sizinki gayet yükselebilir bir değer ve 5ve 5 üzeri gebe olarak sayılıyor hcg artış takibi yapılıyor
Ben 5ten büyük olduğunu düşündüm öyle biliyordum kendisine de belirttimMuhakkak iyi niyetinizdendir ama beşten küçüktür yazıyor sonuçta gebelik yok lütfen boş yere ümit vermeyin böyle dahada yıkım oluyor değer 5 olsaydı şüpheli olabilirdi.
Adet geçti sorun orda zatenBen de ozaman gitseydim çıkmazdı bence 2 gün sonra aynı testten tekrar yapın. Eğer adete çok varsa tabi
Arkadaş sadece bildiğini söyledi burda kötü bir niyeti yok yıkım olacak birşey de yok Allah bilir zamanını çok şükür ki bir evladım var zaten Allah'ım isteyen herkese hasretle bekleyen herkese nasip etsin inşallah . Zamanı gelince hepimiz inşallah doyariz bu duyguya doyulursa tabiBen 5ten büyük olduğunu düşündüm öyle biliyordum kendisine de belirttim
Muhakkak iyi niyetinizdendir ama beşten küçüktür yazıyor sonuçta gebelik yok lütfen boş yere ümit vermeyin böyle dahada yıkım oluyor değer 5 olsaydı şüpheli olabilirdi.
Son olarak da şunu belirtmek istiyorum oğlumu 6.4 ile öğrendim 2 kaybim var kan pıhtılaşmasi yüzünden birini 16 ile birini de 47 ile öğrendim. Şuan gebelik var veya yok net bir şey diyemem tabiki ama tucrubeliyim biraz. Umut dünyası belki evet ama bazı şeylerde Allah tan böyle düşünelimAdet geçti sorun orda zaten
Arkadaş sadece bildiğini söyledi burda kötü bir niyeti yok yıkım olacak birşey de yok Allah bilir zamanını çok şükür ki bir evladım var zaten Allah'ım isteyen herkese hasretle bekleyen herkese nasip etsin inşallah . Zamanı gelince hepimiz inşallah doyariz bu duyguya doyulursa tabi
Bu şekilde çıktı hala adet de olmadkmDaha adet olmadiysaniz 2 gub gecti tekrar idrar testi yapın bence. Ben 6 gün önce yapmıştım sproa gidiyorum diye hayali çizgi gördüğümde. Sonra 4 gün kala yine spordan önce yaptim ozaman çizgi oluşmuştu
Galiba testler benimle dalga geçiyorBen 5ten büyük olduğunu düşündüm öyle biliyordum kendisine de belirttim
Sanki incecik bir çizgi var gibiGaliba testler benimle dalga geçiyor
2 gün önce yaptırdımSanki incecik bir çizgi var gibikan tahlili daha kesin tabi ama
Tekrar yaptır artış var mı diye2 gün önce yaptırdım
Ben görüyorum acaba o 5 betayi gösteren hassas testi mi denesenkz sabah ilk idrarla. Yanlış anlamayın bende aynı durumu yaşadığım için söylüyorum aynı testten de sabah ilk idrarla yapabilirsiniz aynı marka olsun ki koyuluk olur sonraki gün Gebelik varsaBu şekilde çıktı hala adet de olmadkm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?