Bana çıkardı bu ay bir kaç kişiye daha çıkarmış ama genel olarak çok çıkaran bir marka değil daha güvenilir mesela awox gibi bir marka ile yeniden bir kaç gün geçince deneyin istersenizProdoctor erken gebelik testi silik çizgi çıkarır mı yunurtlamanın 10. Günümdeyim silik çizgi çıktı
Tamamdr çok teşekürlerBana çıkardı bu ay bir kaç kişiye daha çıkarmış ama genel olarak çok çıkaran bir marka değil daha güvenilir mesela awox gibi bir marka ile yeniden bir kaç gün geçince deneyin isterseniz
Normal gebelik testinde de çıkabilir benim öyle olmuştu erken gebelikte çıkmamıştı ama normal gebelikte çıkmıştı kimyasal oldu ama o şekilde olmuştuProdoctor erken gebelik testi silik çizgi çıkarır mı yunurtlamanın 10. Günümdeyim silik çizgi çıktı
İnşalalh vardırNormal gebelik testinde de çıkabilir benim öyle olmuştu erken gebelikte çıkmamıştı ama normal gebelikte çıkmıştı kimyasal oldu ama o şekilde olmuştu
Yaptınız mı testİnşalalh vardır
En son yapmıştım silik çıktı aşırı silik sonra yapmadım adet gecikmesini bekleyeceğimYaptınız mı test
Sonucunuz nedirEn son yapmıştım silik çıktı aşırı silik sonra yapmadım adet gecikmesini bekleyeceğim
Bu ara farklılaştı ama bir kesime çıkarmıyor bir kesime çıkarıyor. Ben 3 tane yaptım 3 üde silikti ama negatif çıkmıştıBugün bende prodoctor yaptım hiç çizgi yok demekki yalanci pozitif felan cikarmiyo
Hala adet olmadım yarın ilk idrarla test yapacagımSonucunuz nedir
Bence gebelik var sizinİlk yaptım testi hiç bir şey çıkmadı üstüne tekrar idrar yaptım tek çizgiydi çöpe attım şimdi çöpten aldım böyle acaba hamile miyim yalancı mı ??
Prodoctormu testinizİlk yaptım testi hiç bir şey çıkmadı üstüne tekrar idrar yaptım tek çizgiydi çöpe attım şimdi çöpten aldım böyle acaba hamile miyim yalancı mı ??
Evet earlyProdoctormu testiniz
Kullanılmış test tekrar kullanılır mı sevinirsin sonra sonuç negatif olur üzülürsün al yeni test onu deneİlk yaptım testi hiç bir şey çıkmadı üstüne tekrar idrar yaptım tek çizgiydi çöpe attım şimdi çöpten aldım böyle acaba hamile miyim yalancı mı ??
Peşpeşe yaptım aralarında 10 dakika yoktur sevinmedim henüz öyle yapacağım bendeKullanılmış test tekrar kullanılır mı sevinirsin sonra sonuç negatif olur üzülürsün al yeni test onu dene
Aynı test tekrar kullanılmaz yarın tekrar ilk idrarla tekrarlayınPeşpeşe yaptım aralarında 10 dakika yoktur sevinmedim henüz öyle yapacağım bende
Merhaba sonuç nedirHala adet olmadım yarın ilk idrarla test yapacagım
Sonuç regl oldum testler ful yanılttı beniMerhaba sonuç nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?