Prodoctor erken gebelik testi yalancı silik çizgi çıkarır mı ?

ukteeem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
410
65
28
23
Prodoctor erken gebelik testi silik çizgi çıkarır mı yunurtlamanın 10. Günümdeyim silik çizgi çıktı

Prodoctor erken gebelik testi silik çizgi çıkarır mı yunurtlamanın 10. Günümdeyim silik çizgi çıktı
Bana çıkardı bu ay bir kaç kişiye daha çıkarmış ama genel olarak çok çıkaran bir marka değil daha güvenilir mesela awox gibi bir marka ile yeniden bir kaç gün geçince deneyin isterseniz

Bana çıkardı bu ay bir kaç kişiye daha çıkarmış ama genel olarak çok çıkaran bir marka değil daha güvenilir mesela awox gibi bir marka ile yeniden bir kaç gün geçince deneyin isterseniz
Tamamdr çok teşekürler

Normal gebelik testinde de çıkabilir benim öyle olmuştu erken gebelikte çıkmamıştı ama normal gebelikte çıkmıştı kimyasal oldu ama o şekilde olmuştu

Bugün bende prodoctor yaptım hiç çizgi yok demekki yalanci pozitif felan cikarmiyo

İlk yaptım testi hiç bir şey çıkmadı üstüne tekrar idrar yaptım tek çizgiydi çöpe attım şimdi çöpten aldım böyle acaba hamile miyim yalancı mı ??

Eklentiler

• IMG_2683.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 155
İlk yaptım testi hiç bir şey çıkmadı üstüne tekrar idrar yaptım tek çizgiydi çöpe attım şimdi çöpten aldım böyle acaba hamile miyim yalancı mı ??
Kullanılmış test tekrar kullanılır mı sevinirsin sonra sonuç negatif olur üzülürsün al yeni test onu dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…