Prodoctor erken gebelik testi

Sizce varmıdır acaba sonradan mı yükselecek test böyle açıkçası bi 4 falan bekliyordum değerimi
İnan testlerde ikinci çizgiyi aramaktan kör olucaz artık sen net olarak görüyorsun eğer varsa tekrarla testi adet olana kadar umut var demektir canım inşallah hamişsindir

İnan testlerde ikinci çizgiyi aramaktan kör olucaz artık sen net olarak görüyorsun eğer varsa tekrarla testi adet olana kadar umut var demektir canım inşallah hamişsindir
Ay evet flaşla bakmaktan ışığa bakmaktan göz kalmıyor Rabbim tüm isteyenlere tüm bekleyenlere kopkoyu iki çizgiyi göstersin inşallah

Bu testler hafif böyle çıkartıyormuş baya bir şikayet var bu markadan benımde 12 14 arası yumurtlama ama bnde kan verdim 0.16 çıktı ama senin umarım yukselir

Çizgi var bunları görüp kan verdiğiniz de mi 2 çıktı

Bu testler hafif böyle çıkartıyormuş baya bir şikayet var bu markadan benımde 12 14 arası yumurtlama ama bnde kan verdim 0.16 çıktı ama senin umarım yukselir
İnşallah yaaa evet çok okudum başta bu çizgiyle silik görüp kanda negatif çıkıp sonra yükselen de çok olmuş yalancı pozitif görende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…