- 12 Kasım 2021
- 227
- 37
- 48
- Konu Sahibi Kullanmiyoruuum
-
Bir iki gün sonra farklı marka ile dene canım sonra kan verirsin
Sizce varmıdır acaba sonradan mı yükselecek test böyle açıkçası bi 4 falan bekliyordum değerimiBir iki gün sonra farklı marka ile dene canım sonra kan verirsin
İnan testlerde ikinci çizgiyi aramaktan kör olucaz artıkSizce varmıdır acaba sonradan mı yükselecek test böyle açıkçası bi 4 falan bekliyordum değerimi
Ay evet flaşla bakmaktan ışığa bakmaktan göz kalmıyorİnan testlerde ikinci çizgiyi aramaktan kör olucaz artıksen net olarak görüyorsun eğer varsa tekrarla testi adet olana kadar umut var demektir canım inşallah hamişsindir
Amiiiinn inşallahhh beklemek en zoru ama başka seçenek yokAy evet flaşla bakmaktan ışığa bakmaktan göz kalmıyorRabbim tüm isteyenlere tüm bekleyenlere kopkoyu iki çizgiyi göstersin inşallah
Canım sabah ilk idrarla testi tekrarlasaydınKimse yokmu yardımcı olabileceek
Sabah ilk idrarla yaptığımda da incecik çizgi çıktı akşam yaptığımda da çıktı ondan kan verdim 2.0 çıktı ama hala regl olmadım haftasonu tekrar yaparım elimde test kalmadıCanım sabah ilk idrarla testi tekrarlasaydın
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüzdüSabah ilk idrarla yaptığımda da incecik çizgi çıktı akşam yaptığımda da çıktı ondan kan verdim 2.0 çıktı ama hala regl olmadım haftasonu tekrar yaparım elimde test kalmadı
10-11.günümYumurtlamadan sonra kaçıncı gününüzdü
Bunlar da testlerin kuruduktan sonra ki halleriYumurtlamadan sonra kaçıncı gününüzdü
Çizgi var bunları görüp kan verdiğiniz de mi 2 çıktıBunlar da testlerin kuruduktan sonra ki halleri
Evet ama daha silikti kurudukça netleşmişlerÇizgi var bunları görüp kan verdiğiniz de mi 2 çıktı
İkisi de prodoctorÇizgi var bunları görüp kan verdiğiniz de mi 2 çıktı
Sabah testi tekrarla canım eğer koyulaşma varsa yükseliyordurİkisi de prodoctor
Çizgi var bunları görüp kan verdiğiniz de mi 2 çıktı
İnşallah yaaa evet çok okudum başta bu çizgiyle silik görüp kanda negatif çıkıp sonra yükselen de çok olmuş yalancı pozitif görendeBu testler hafif böyle çıkartıyormuş baya bir şikayet var bu markadan benımde 12 14 arası yumurtlama ama bnde kan verdim 0.16 çıktı ama senin umarım yukselir
Bnmde awox erken teste hafif gölge vardı oylelıkle gittim ama nasip bakalım döngün kaç gün 28 günde mı regl oluyorsunİnşallah yaaa evet çok okudum başta bu çizgiyle silik görüp kanda negatif çıkıp sonra yükselen de çok olmuş yalancı pozitif görende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?